- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Bende daha bir hafta varken yaptım gölge bile yoktu dün ama umudunu kaybetme koskoca 1 hafta var önümüzdeKızlar ben negatif gördüm. Ekleyemedim fotoğraf niye anlamadım ama hangi gölge bile yok. Reglime tam 1 hafta var ama çok eminimdim. Sağlık olsun
Aşko filtreye bile gerek yok ben filtresiz olan da bile gördüm filtreli de daha net durdukça koyulasabilir bile belki bir saate daha da netleşir çıplak gözle bile daha rahat görürsünBearhug delirmiş gibi filtre yapıyorum , sen öyle dıyınce erken gebelikte gördüm gerçekten
Cocuklarla olunca oyle oluyor beee , fındıkkolar bızde hersabah anaokulu kapısında merasımle ayrılıyoruz bır o benı opuyor bır ben onu donuyorum sarılcaktım hop bıdaha gel sarıl op , sonra anne opucuk atcaktım baybay edecektım dıye uzuyorSabahları o kadar yogunlugun üstüne servis beklemeye karşı caddeye geçiyorum, kuzularım evin otoparkında bekliyor servisi. Ben binene kadar bakışıyoruz:) onlara öpücük atmalar kalp yapmalar dans etmeler... Adım mahallenin delisine çıkacak az kaldıher geçen bir bana bakıyor bir karşı tarafa noluyor diye
eve gıdınce bakarım bakalım gozuken bısey varmı ya sabah yaptım sonra bı baktım ıkıı foto cektım sonra kendımı hazırlı cocugu uyandır onu hazırla okula yetıs servıse yetıs bakamadım bıle dopru duzgun zaten sabah karanlıgı ,, ya gercektenmı gercektenmı ınsallah ınsallah bır ıkı gune oyle mı degıl mı bellı olur :)Aşko filtreye bile gerek yok ben filtresiz olan da bile gördüm filtreli de daha net durdukça koyulasabilir bile belki bir saate daha da netleşir çıplak gözle bile daha rahat görürsünçok silik ama görünüyor henüz daha çok minik sanırım
Kasette net görünüyor erken gebelik olan daha hayali inşallah netleşir için rahatlar canım benim. Sevinmeye de korkuyor insan dimiBearhug delirmiş gibi filtre yapıyorum , sen öyle dıyınce erken gebelikte gördüm gerçekten
Bence kesin var seni de Temmuz analarina ugurlayacagiz gibi duruyoreve gıdınce bakarım bakalım gozuken bısey varmı ya sabah yaptım sonra bı baktım ıkıı foto cektım sonra kendımı hazırlı cocugu uyandır onu hazırla okula yetıs servıse yetıs bakamadım bıle dopru duzgun zaten sabah karanlıgı ,, ya gercektenmı gercektenmı ınsallah ınsallah bır ıkı gune oyle mı degıl mı bellı olur :)
valla pek sevınemedım acıkcası doğruyu soylemek gerekirse , tek umudum hemen sonrasında cıkmıs olması daha erken olması falan programa fırdım 3hafta 3 gun dıyor ben oğlumda baktıgımda 4 hafta dıyordu program ılk gırdıgımde ama eğer dogruysa ve kızarırsa testlerım artımede kocaman bı alkıs gercektenKasette net görünüyor erken gebelik olan daha hayali inşallah netleşir için rahatlar canım benim. Sevinmeye de korkuyor insan dimi
Kız ben sana erken gebelikte de var edin yaaaa belliiiBearhug delirmiş gibi filtre yapıyorum , sen öyle dıyınce erken gebelikte gördüm gerçekten
Hep birlikte inşallahBence kesin var seni de Temmuz analarina ugurlayacagiz gibi duruyor
kız ben goremedım pcde buyuk ekran bakınca laa dedım sankı sankıı caktım fıltreyıKız ben sana erken gebelikte de var edin yaaaa belliii
ya sende bugun yapmıcakmıydın bız cumauya sozlesmıstık hanıKız ben sana erken gebelikte de var edin yaaaa belliii
günaydın kızlar herşey gönlünüzce olsun kimler bugün test yapıyordu bende gördüm canım çok silik bi şekilde var 2 gün bekleyip tekrar yapsan daha koyu çakacak gibi hadi hayırlısı olsun inşallahya sende bugun yapmıcakmıydın bız cumauya sozlesmıstık hanı
çok umutluydum bu ay ama olmadı ayı sonundan yakalarız inşaallah acaba bi doktora gitsemmi bilemedim eşim şuan için erken diyor kadın dogumcular 1 yıl olmadan cok bakmıyorlar ne yapsam bilemedimBu ay kırmızıları hep gördük önümüzdeki ay hep hamişiz inşallah
Özel olduğu takdırde bakarlar kuzum , sanmam ben bırsey olduğunu amaçok umutluydum bu ay ama olmadı ayı sonundan yakalarız inşaallah acaba bi doktora gitsemmi bilemedim eşim şuan için erken diyor kadın dogumcular 1 yıl olmadan cok bakmıyorlar ne yapsam bilemedim
nasıp kuzum bakalım artık hayırlısı herseyın :)günaydın kızlar herşey gönlünüzce olsun kimler bugün test yapıyordu bende gördüm canım çok silik bi şekilde var 2 gün bekleyip tekrar yapsan daha koyu çakacak gibi hadi hayırlısı olsun inşallahsilencee07 sen yaptınmı test
Yaptım 5 buçuk falandı bak kuruma mi bu heveslenmedimya sende bugun yapmıcakmıydın bız cumauya sozlesmıstık hanı
Ne kuruması kız var işteYaptım 5 buçuk falandı bak kuruma mi bu heveslenmedim
Attım bak asagiya balımgünaydın kızlar herşey gönlünüzce olsun kimler bugün test yapıyordu bende gördüm canım çok silik bi şekilde var 2 gün bekleyip tekrar yapsan daha koyu çakacak gibi hadi hayırlısı olsun inşallahsilencee07 sen yaptınmı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?