- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Yok yok o belirtiler benim değildikuyruk sokumu bel agrısı onaylanacak sen hamıs ısen bak
Ben düşüyorum tabi uyanabilirsem. Sabah işe giderken çorabımı bile araba giyinenlerdenimYarın kımler test yapıyor sımdı bakalım 7 kasım muhtemel bat
Bende de normal vardı aksıyon aradım ıste aldım ıs çıkışıBen düşüyorum tabi uyanabilirsem. Sabah işe giderken çorabımı bile araba giyinenlerdenimnormal kaset testim var erken gebelik testim yok
İnşallah canım darısı gönülden isteyen herkese olsunSüperrr Allah bizede nasip etsin inşallah
Yarın kımler test yapıyor sımdı bakalım 7 kasım muhtemel bat
Ben regl oldum canım erken geldi hatta ayın 1 indeSelam kızlar test yaptınız mı ? Hadi bize güzel haberlerle gelin inşallah@ZumraNil DilekHanim canimms Mervenur277
28 Kasım olarak guncelleyelimSelam kızlar test yaptınız mı ? Hadi bize güzel haberlerle gelin inşallah@ZumraNil DilekHanim canimms Mervenur277
Amin canım amin inşallahİnşallah canım darısı gönülden isteyen herkese olsun
Amh testini özel hastane yapıyor canım devlet yapmazYa o konuda emin olamadım nasıl yapıcam? İnternette de ilk gelen de çok başlayınca diyen de va napçam bilemedim. Bugün lekelenme oldu gibi peçetede renk fark ettim yüksek ihitimal lekelenme başlaıd bugün. Ne zaman gidicem ben şimdi. ! ay daha geçirmek istemiyorum günü kaçırıp. Özele gideceğim zaten direk burdakihastanede amh filan yok. Ürolojiye de direk gidelim o zamansa..
Ben de görüyorum ikinci çizgi eger test fazla beklemediyse
O zaman yarın gelsin çift çizgilerBende de normal vardı aksıyon aradım ıste aldım ıs çıkışı
Ben beklemedeyim henüz gelen giden yokSelam kızlar test yaptınız mı ? Hadi bize güzel haberlerle gelin inşallah@ZumraNil DilekHanim canimms Mervenur277
Heh o sendın dımı ben çok emın degılım sunana kadar negatıf oluncaPapatyamaviss canım bak benim bu ay diyorum ya yumurtadan beri kasik ve belim ve kuyruk sokumum çok ağrıdı eğer bendeki bu belirtilerden bebek çıkarsa yeni belirti sanırım kuyruk sokumu olacak
Ağzın bal yesın emııO zaman yarın gelsin çift çizgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?