KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Şimdi anlat bakalım bu macera da bu ay belirtin yumurtlama günün vs nasıldı aşko sen merak etme sağlıkla gelecekkk
aşkım tek belirtim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim davul gibi ama aşırı ya
yumurtrlamam 15i sat 4 ekimdi
ve iki ilişki ile bu şekildeyim şoktayım hala ay

ahahah demekkı 4 yas donum noktası benım bebemde 3 yaş 11 aylık benımde eşim istıyordu ben kati suretle yok falan dıyordum ve sonradanbir anda içime işledi
İnsan bekledikçe dahada hevesleniyor herhalde hiç istemeyen ben dün kuculenlerini düzenliyorum ayy allahim ben özlemişim bebis filan diyorum sadece ikisine bakmaktan çok korkuyorum oyle korkularım var yoksa bebekleri cok severim kendimde o gücü gorsem cok çocuklu aile olmak isterdim

aşkım tek belirtim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim davul gibi ama aşırı ya
yumurtrlamam 15i sat 4 ekimdi
ve iki ilişki ile bu şekildeyim şoktayım hala ay
Cok bekledin mukafatini aldın çok çok şükür tekrar gozun aydın duande beni eksik etme ne olur,çok zor bi dönemdeyim HErsey çok güzel olsun senin icin

lckystr kesinlikle @Nuhra2 adlı arkadaşa katılıyorum buna hayalet çizgi diyeni Allah taş eder hayırla sağlıkla gelsim lckystr canım sabrına da hayran kaldım maşallah 4 gün beklemişsin
canım benim teşekkür ederim
aslında hiç umudum yoktu tüp bebek hastasıydık
2 yıl 4 ay oldu isteyeli
dişçiye gittim bugün antibiyotik verdi diye yaptım bide geçti dedim bakim öyle içeyim nasıl olsa çıkmayacak psikolojisi ile

Cok bekledin mukafatini aldın çok çok şükür tekrar gozun aydın duande beni eksik etme ne olur,çok zor bi dönemdeyim HErsey çok güzel olsun senin icin
Allahım sana hemen tez vakitte nasip etsin herkese hep,nize banada sağlıkla ilerlemeyi inşallah etmezmiyim hergün edicem hiç merak etmeyin

bende ondan korkuyordum acıkcası oglum da zor bır bebektı yalan yok ama sonra dondum dedımkı korkunun ecele faydası yok D: ve rabbım ıcıne verıyor yanı o isteği <3 hala bakıldığında diyorum nasıl olur ne olur acaba dıye ama bılemeyız kac ay oldu ısteyelı

İs

Valla bende ovülasyon testi hiç çift yakalayamadım bırak çatlamasını görmeyi bazen hiç beklemeden olur inşallahta süpriz dolu bir ay olsun hepimize bende bir dolu bir boş riske atmadım olacaksa olur dedim
Sadcee bu ay mı görmedin canım

Oyle canım böyle kardesi olduğunu hayal etmek filan çok güzel oluyor 6 aydir korunmuyoruz ama 3 aydir filan ben baya istiyorum nasip bakalim oğlum hemen olmustu ama nasip ne zaman göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…