- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bende gördüm kac gun var regliye canımKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
aşkım tek belirtim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim davul gibi ama aşırı yaŞimdi anlat bakalım bu macera da bu ay belirtin yumurtlama günün vs nasıldı aşko sen merak etme sağlıkla gelecekkk
canım bekleneni 5 gün geçtiBende gördüm kac gun var regliye canım
Hayırlı olsun ne gibi belirtileriniz vardı benim şuan hicbisey yok çok umutsuzumkızlarım canım kızlarım inşallah sağlıklıdır bize dua edin ne olur
hiç umudum yoktu çok çok şaşkınım çooook
İnsan bekledikçe dahada hevesleniyor herhalde hiç istemeyen ben dün kuculenlerini düzenliyorum ayy allahim ben özlemişim bebis filan diyorum sadece ikisine bakmaktan çok korkuyorum oyle korkularım var yoksa bebekleri cok severim kendimde o gücü gorsem cok çocuklu aile olmak isterdimahahah demekkı 4 yas donum noktası benım bebemde 3 yaş 11 aylık benımde eşim istıyordu ben kati suretle yok falan dıyordum ve sonradanbir anda içime işledi
Cok bekledin mukafatini aldın çok çok şükür tekrar gozun aydın duande beni eksik etme ne olur,çok zor bi dönemdeyimaşkım tek belirtim yumurtlama günümden itibaren göğüslerim davul gibi ama aşırı ya
yumurtrlamam 15i sat 4 ekimdi
ve iki ilişki ile bu şekildeyim şoktayım hala ay
canım benim teşekkür ederim
Allahım sana hemen tez vakitte nasip etsin herkese hep,nize banada sağlıkla ilerlemeyi inşallah etmezmiyim hergün edicem hiç merak etmeyinCok bekledin mukafatini aldın çok çok şükür tekrar gozun aydın duande beni eksik etme ne olur,çok zor bi dönemdeyimHErsey çok güzel olsun senin icin
Ayy oyle diyince heyecanını burdan hissettim kalbim pırpir atti benimde bende öğrendiğimde ellerim titriyor du aglamaya başlamıştımşoktayım yanaklarım kıpkırmızı suratım zonkluyo resmen
bende ondan korkuyordum acıkcası oglum da zor bır bebektı yalan yok ama sonra dondum dedımkı korkunun ecele faydası yok D: ve rabbım ıcıne verıyor yanı o isteği <3 hala bakıldığında diyorum nasıl olur ne olur acaba dıye ama bılemeyız kac ay oldu ısteyelıİnsan bekledikçe dahada hevesleniyor herhalde hiç istemeyen ben dün kuculenlerini düzenliyorum ayy allahim ben özlemişim bebis filan diyorum sadece ikisine bakmaktan çok korkuyorum oyle korkularım var yoksa bebekleri cok severim kendimde o gücü gorsem cok çocuklu aile olmak isterdim
canım hayırlı olsun barız gozukuyor sağlıkla ılerler ınsallah :)Allahım sana hemen tez vakitte nasip etsin herkese hep,nize banada sağlıkla ilerlemeyi inşallah etmezmiyim hergün edicem hiç merak etmeyin
Benim bebişe 2 yaş 9 aylıkahahah demekkı 4 yas donum noktası benım bebemde 3 yaş 11 aylık benımde eşim istıyordu ben kati suretle yok falan dıyordum ve sonradanbir anda içime işledi
Bebişim benim bu zamana kadar hep 14 gün sonra oldu daha erken hiç olmadım şimdi de öyle olmasını bekliyorum aslında ama belirtiler biraz erken başladı gibi geliyorbakalım umarım regl olmam ama olursam göreceğiz yine tutacak mı 14 gün yoksa bu ay patlayacak mıyım
Sadcee bu ay mı görmedin canımValla bende ovülasyon testi hiç çift yakalayamadım bırak çatlamasını görmeyibazen hiç beklemeden olur inşallahta süpriz dolu bir ay olsun hepimize bende bir dolu bir boş riske atmadım olacaksa olur dedim
Oyle canım böyle kardesi olduğunu hayal etmek filan çok güzel oluyor 6 aydir korunmuyoruz ama 3 aydir filan ben baya istiyorum nasip bakalim oğlum hemen olmustu ama nasip ne zaman göreceğizbende ondan korkuyordum acıkcası oglum da zor bır bebektı yalan yok ama sonra dondum dedımkı korkunun ecele faydası yok D: ve rabbım ıcıne verıyor yanı o isteği <3 hala bakıldığında diyorum nasıl olur ne olur acaba dıye ama bılemeyız kac ay oldu ısteyelı
Tebrik ederim canım
tebrıkler tebrıklerBenim bebişe 2 yaş 9 aylık
benım oğlanda hemen oldu sorma bunlar bekletıyor bızıOyle canım böyle kardesi olduğunu hayal etmek filan çok güzel oluyor 6 aydir korunmuyoruz ama 3 aydir filan ben baya istiyorum nasip bakalim oğlum hemen olmustu ama nasip ne zaman göreceğiz
Harika hadi gözün aydın canım kucağına almakta nasip olsun inşallah süper bugünde buralar şenlendi
tabiki öyle canım hersey kısmet ama bazen yaptıklarımızda kısmet kapılarını acıyorBen de sayınca farkettim baya bi şey yapmışımama sırf bunların etkisi oldu diye bi şey yok. Bi noktada kısmet kuzum
İlk kez ovülasyon denedim bu ay daha önce denemedim ama ilk denemem her akşam 8 de yaptım çalıştığım için hiç göremedim tam kırmızı hiç olmadıSadcee bu ay mı görmedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?