Ya bende gölge gördüm inşallah vardır kaç gün var adetineKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
senin yaptıklarına bakınca ben avokado dışında hiç bişey yapmamışımBenim yumurtlama öncesindeki gün de ilişki olmuştu canım sonra 2 gün yumurtlama gördüm bir de çatlama derken 4 gün arka arkaya oldu.
Eşimle birlikte nutraxin’in takviyelerini aldık. Kadın ve erkek için olanını ayrı ayrı.
Ben regl bitince bi kaç gün incir yemiştim ama sonra bıraktım. Eşime her gün yedirdim, çiğ kabak çekirdeği ve havuç tükettik. Yumurtlamadan sonra da 1 hafta kadar hergün avokado yemeye çalıştım.
bende gördüm canım hayırlı olsun henüz cok cok küçük bebişKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
Görülüyor tatlım inşallah sağlıkla ilerlesin hadi gözün aydın olsun inşallahKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
Bende seninle aynıyım canım benim oğlumda 4 yas 3 aylik esim cok yanliz kardesi olsun dediğinde istemiyordum yeni bir bebek bari akışına bırakalım dedi ama istemeyerekte olsada kabul ettim olmayınca kafaya takmaya başladım şimdi taktikca hic olmuyor ya önceden nasil regli günüm gelirdi hic hatırlamam bile simdi gecmiyor gunlerBenim ikinci olacak. Oğlum aralıkta 4.5 yaşına girecek kardeşi olsun istiyoruz. İlkinde de sebepsiz 15 ay olmamıştı. Amaaan dediğim 16. Ay oldu :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Buna hayalet çizgi diyeni Allah taş ederKızlar hayalet çizgiyi gören varmı aranızda ben mi delirdim?
ahahah demekkı 4 yas donum noktası benım bebemde 3 yaş 11 aylık benımde eşim istıyordu ben kati suretle yok falan dıyordum ve sonradanbir anda içime işlediBende seninle aynıyım canım benim oğlumda 4 yas 3 aylik esim cok yanliz kardesi olsun dediğinde istemiyordum yeni bir bebek bari akışına bırakalım dedi ama istemeyerekte olsada kabul ettim olmayınca kafaya takmaya başladım şimdi taktikca hic olmuyor ya önceden nasil regli günüm gelirdi hic hatırlamam bile simdi gecmiyor gunler
Ben de sayınca farkettim baya bi şey yapmışımsenin yaptıklarına bakınca ben avokado dışında hiç bişey yapmamışım
İnşallah canım inşallah vardır hepimizde deİnşallah bebis ağrılarıdır belkide erken yumurtlamis olabilirsiniz emin olmayınca insan acaba diyor .en çok da bu yoruyor .benimde 2 gündür kasığım taş gibi sert .ovulasyon yaptım çok çok silik çıktı merak içindeyim valla
Yaaaaaa tebrik ederim biliyordum çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaaa canım çok tebrik ederim inan çok sevindim kendim kalmış gibi o kadar bekledin inşallah sağlıkla ilerler benide etiketlemişsin çok teşekkür ederim. Nasıl gissediyorsun kendini yaaakızlarım canım kızlarım inşallah sağlıklıdır bize dua edin ne olur
hiç umudum yoktu çok çok şaşkınım çooook
Şimdi anlat bakalım bu macera da bu ay belirtin yumurtlama günün vs nasıldı aşko sen merak etme sağlıkla gelecekkkkızlarım canım kızlarım inşallah sağlıklıdır bize dua edin ne olur
hiç umudum yoktu çok çok şaşkınım çooook
şoktayım yanaklarım kıpkırmızı suratım zonkluyo resmenYaaa canım çok tebrik ederim inan çok sevindim kendim kalmış gibi o kadar bekledin inşallah sağlıkla ilerler benide etiketlemişsin çok teşekkür ederim. Nasıl gissediyorsun kendini yaaa
Yaaa inanırım Türkiyedeysen kan ver hemen çok belirgin maşallah testin betan güzel çıkar inşallahşoktayım yanaklarım kıpkırmızı suratım zonkluyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?