Gebelik düşünmeden üç ay öncesinden folik asit kullanılmalı bebeğin gelişimi için çok önemli
Benım program bıle netleyemedı yumurtamı dpo vermediGünaydın kızlar herkese günaydın
Papatyamaviss pozitifbiri dpoyu yumurtlamamın olduğu güne çekti o gün yumurtladığımı hissetmiştim zaten. 13 Kasım gibi bat. Hadi hayırlısı
Evet bebıs sabah yapmıcam dıye kalktım amaaa noGünaydın kızlar herkese günaydın
Papatyamaviss pozitifbiri dpoyu yumurtlamamın olduğu güne çekti o gün yumurtladığımı hissetmiştim zaten. 13 Kasım gibi bat. Hadi hayırlısı
Çizgiyi geçirmiş ama oradanBenım program bıle netleyemedı yumurtamı dpo vermedi
Kız daha 6 günün var bir rahat durEvet bebıs sabah yapmıcam dıye kalktım amaaa no
Artımed kuzum ay ne bıleyım ya böyle boş cıkıncada üzülüyorum galıba kendıme edıyorumKız daha 6 günün var bir rahat durbu hangi marka test
Net degıl kesık kesık emın degıl yanı bak senın kı düz cızgı neyse artıkÇizgiyi geçirmiş ama oradan
Bu t1 t2 ne oluyoEvet bebıs sabah yapmıcam dıye kalktım amaaa no
Ya çünkü çok erken yapmaya başlıyorsun adeti geçince bile testte çıkmayan var en azından adet günümü bekleArtımed kuzum ay ne bıleyım ya böyle boş cıkıncada üzülüyorum galıba kendıme edıyorum
Hala normal adet ağrım var gerçi hala diyorum da bugün gecikmemin ikinci günüay evet suan en cok sen yenısın bılırsın normal adet agrısı oluyordu degilmi ya
Kan takibine devam ediyorum bugünkü kan sonucuna göre Cuma’ya randevu alırım diye düşünüyorum kuzum. Şu grip belimi çok büktü bütün kaslarım ağrıyo, öksürük bi taraftan gözümü zor açıyorum resmen. O yüzden fazla giremiyorum ancak gördüm yazdıklarınıDoktora ne zaman gıtmeyı planlıyorsun ben bugunden ıstedıgım bı dr var devlette ona 16 sına randevu aldım olmazsa ıptal ederim
Bende ilk gebelıgımde çok hastaydım ogrendıgım ay ananem şey demıstı o zamanlar bebıs oluşmaya çalışırken tüm enerjımı bıtamınını alıyormuş bağışıklık düşüyormuşHala normal adet ağrım var gerçi hala diyorum da bugün gecikmemin ikinci günü
Kan takibine devam ediyorum bugünkü kan sonucuna göre Cuma’ya randevu alırım diye düşünüyorum kuzum. Şu grip belimi çok büktü bütün kaslarım ağrıyo, öksürük bi taraftan gözümü zor açıyorum resmen. O yüzden fazla giremiyorum ancak gördüm yazdıklarını
Hıc bilmiyorumBu t1 t2 ne oluyo
İlk hedefim Cuma yada cumartesıyı beklemek o zaman tamam sana söz yapmıcamYa çünkü çok erken yapmaya başlıyorsun adeti geçince bile testte çıkmayan var en azından adet günümü bekle
Çatlamış olabılırKızlar Günaydın herkese .yumurtlama donemimi kaçırdım muhtemelen testlerimi her gün yapamadım cenazemiz vardı. 3 gün öncesini yumurtlama gösteriyordu takvime göre .2 gündür tam yumurtaliklarimin olduğu yer taş gibi sert .ovulasyon testi yaptım kırmızı çizgi silik çıktı yumurtlama yok yani daha önce yaşayan var mı bu durumu
Ayy feda olsun madem yavruma ne diyeyimBende ilk gebelıgımde çok hastaydım ogrendıgım ay ananem şey demıstı o zamanlar bebıs oluşmaya çalışırken tüm enerjımı bıtamınını alıyormuş bağışıklık düşüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?