KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Eklentiler

• 1739CBED-67C9-4273-AB5B-426717B784D3.png
    198 KB · Görüntüleme: 55

Eklentiler

• A97AF853-B2A2-4E68-B880-673F7307F76C.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 21D5F8C3-0FD1-4181-BD39-2C594C8E40BD.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 51
Benım bence bu ayda olmadı çoktan bıseyler çıkardı tabloda salak gıdıyor normalde 23. Gündeyim yumurtlama 14

ay evet suan en cok sen yenısın bılırsın normal adet agrısı oluyordu degilmi ya
Hala normal adet ağrım var gerçi hala diyorum da bugün gecikmemin ikinci günü
Doktora ne zaman gıtmeyı planlıyorsun ben bugunden ıstedıgım bı dr var devlette ona 16 sına randevu aldım olmazsa ıptal ederim
Kan takibine devam ediyorum bugünkü kan sonucuna göre Cuma’ya randevu alırım diye düşünüyorum kuzum. Şu grip belimi çok büktü bütün kaslarım ağrıyo, öksürük bi taraftan gözümü zor açıyorum resmen. O yüzden fazla giremiyorum ancak gördüm yazdıklarını

Bende ilk gebelıgımde çok hastaydım ogrendıgım ay ananem şey demıstı o zamanlar bebıs oluşmaya çalışırken tüm enerjımı bıtamınını alıyormuş bağışıklık düşüyormuş

Kızlar Günaydın herkese .yumurtlama donemimi kaçırdım muhtemelen testlerimi her gün yapamadım cenazemiz vardı. 3 gün öncesini yumurtlama gösteriyordu takvime göre .2 gündür tam yumurtaliklarimin olduğu yer taş gibi sert .ovulasyon testi yaptım çizgi silik çıktı yumurtlama yok yani daha önce yaşayan var mı bu durumu

Çatlamış olabılır

Ayy feda olsun madem yavruma ne diyeyim o kadar kas kemik ağrısı oluyor ki corona mı oldum yoksa diye ödüm kopuyo ama ateşim de yok. Öksürük de öyle günde bi kaç kere tutuyo. Sen nasılsın, nasıl gidiyor??
çok yazışma kaçırmışım takip etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…