Aynen bir hafta hic gecmiyor wallhAynen canım ya çok zor oldu mu olmadı mı öğrenmek istiyor muyum onuda bilmiyorum olmadıysa üzülürüm diye kafada deli sorular hep, daha iki haftam var bakalım bu haftayıda değerlendirim ondan sonra o bir hafta beklemek daha zor
Aynen canım kızımla sürekli dışarı çıkmaya çalışıyorum aktivite yapıyoruz zaman geçsin diye ama günlerde uzadı vakit geçmiyor sankiAynen bir hafta hic gecmiyor wallh
Ayni gercekten kendi kendime is cikarip duruyorumAynen canım kızımla sürekli dışarı çıkmaya çalışıyorum aktivite yapıyoruz zaman geçsin diye ama günlerde uzadı vakit geçmiyor sanki
Valla artık son çalışmalar diyebilirim yeter da bu ay bu kadarKızlar ne zamana kadar ilişkiye devam adete kaç kala bırakacaksınız? Bu ay geceler benimkine gelmiş nerdeyse hergün valla artık benden ayrı ne yiyip içiyorsa yemekten sonra başlıyor hadi geçelim odaya hadi geçelim odaya Riske atamam diyor
Hahaha hepimiz düşünmekten kafayı yemezsek iyiAyni gercekten kendi kendime is cikarip duruyorum
Bir haft sonra sonucladi yazlm guzel haberler olir insllhValla artık son çalışmalar diyebilirim yeter da bu ay bu kadarşurada bir hafta kaldı dinlenelim
3 yıllık evliyim bu yıl çocuk düşündük haziranda bir düşük oldu bu ikinci kez olacak bakalım kısmetseKizlar ilk gebelikmi olucak kac senelik ewlisiniz acaba
7 kasim ben yeni uye oldum yeni yeni alisiyorum ne listesidarwali canım seni listede göremedim bat tarihin ne zaman?
Ben başladım kullanmaya çocuk düşünenler için en önemli folik kullamak zaten diyorlar.Folik asit kullanıyormusunuz
Aminnn inşallah hepimizin güzel haberlere çok ihtiyacı var rabbim hepimizin göbüşlerini doldursun çok aminBir haft sonra sonucladi yazlm guzel haberler olir insllh
Buna hepimizin ihtiyacı var demek istedim ama yazmamışAmin canım amin hepimiz kalalım inşallah bu❤
Aa öyle mi canım bat tarihini söylüyorsun ve7 kasim ben yeni uye oldum yeni yeni alisiyorum ne listesi
Ben baya cizgi görüyorumKızlar
Hadi bakalım inşallahTutamıyorum kendımı bu ay olmazsa ama yapmam dahada okdr çok ustunede düşmem
Son 11 gün kaldı benim canım aynen geçmek bilmiyorKızlar beklemeye ne zaman geçtiniz adetten kaç gün önce?
İki hafta var daha ve sanki hiç zaman geçmiyor
Benim ikinci olacak. Oğlum aralıkta 4.5 yaşına girecek kardeşi olsun istiyoruz. İlkinde de sebepsiz 15 ay olmamıştı. Amaaan dediğim 16. Ay oldu :) Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahKizlar ilk gebelikmi olucak kac senelik ewlisiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?