KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ihlamur için sıkıntı yok yazmışlar bir bardak ıhlamur demledim içtim suyu Ilık içiyorum. Onu da eve gidince yapayım canım ofiste onu yapacak imkan yok çok teşekkür ederim
Ben hamile olmasamda ılık içerim suyu falan yoksa hemen hastalanıyorum kekikten falan uzak dur canım daha bebişe küçük Parol varsa ondan yutabilirsin

kizlar hamile kalmak icin adetten sonra bir dolu bir bos olarak mi degerlendiriyorsunuz..kusura bakmayin biraz acik yazdimhayit macunu 9 gundur kullaniom zamaninda kadin dogumcu bile onermisti bir dolu bir bos diye sperm sayisi oyle cogalirmis ..
Ben o şekilde ilerliyorum canım adet bittikten sonra

Ahahaha ayy kahkaha attım hepimizin içinde bir Nazlı yatıyor da Allah’tan ulu orta coşmuyor

Kızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Yeni gördüm canım tebrik ederim sağlıklı ilerlesin inşallah gözün aydın olsun inşallah

Ihlamur için sıkıntı yok yazmışlar bir bardak ıhlamur demledim içtim suyu Ilık içiyorum. Onu da eve gidince yapayım canım ofiste onu yapacak imkan yok çok teşekkür ederim
Hamılelık son aylarım tarafı ektedır,
Sarımsak bal zencefil karabiber , zeytınyagı ıle de yapılabılır ben balcıyım

Ben hamile olmasamda ılık içerim suyu falan yoksa hemen hastalanıyorum kekikten falan uzak dur canım daha bebişe küçük Parol varsa ondan yutabilirsin
Ayy dün misafir de vardı sabah ayıptır söylemesi sabah kahvaltıda domatese bol zeytinyağı kekik döktüm o kadardan zarar gelmez inşallah sıyırmaya 5 kaldı benim galiba

Ayy dün misafir de vardı sabah ayıptır söylemesi sabah kahvaltıda domatese bol zeytinyağı kekik döktüm o kadardan zarar gelmez inşallah sıyırmaya 5 kaldı benim galiba
Ben hamılelegin 4 5 aylarındayım çok cıger yemek yasakmış a vıt fazlalağından, işterınde her hafta cıger çıkıyor okadarda sevıyorum ıkı tabak ıkı tabak yesın haftalarca çok geç oğrendım

O kadardan bişey olmaz ama çayını falan yapıp içme canım yoksa maydanozu falanda salatalar falan yedik hep ama miktarı olabildiğince az tut çünkü kekik falan baya söktürdüğü için risk oluşturuyo

Tuvalete kalktım sonra aklıma bir sürü şey gelince uyku tutmadı ağladım biraz sonra dalmışım
Canım benimm ya üzme hiçbir şey için tatlı canını, ne için üzüldün ya da bebiş konusu yüzünden mi bilmiyorum ama her neyse inan her şeyin zamanı var vakti gelince su akıp yolunu buluyor ve her şey çok güzel oluyor ama önce güzel olacağına inanmak lazım yürekten
Hepimizin geceleri gözlerini dolduran dertleri hayalleri özlemleri var, yalnız değilsin burada hep birlikteyiz gerçek anlamda sarilamasak da sarildigimizi var say kocamannnn hem de

Ben oğluma hamileyken ciğer kebabı aşermiştim daha ömrümde tadı o kadar güzel gelmemişti kokusu burnuma gelmişti bir gecede saat 3 te baklava kokusuyla uyanmıştım

Ahahaha ayy kahkaha attım hepimizin içinde bir Nazlı yatıyor da Allah’tan ulu orta coşmuyor
Ha ha Allah'tan
Bu arada kuzum apitera nin boğaz ağrısı için spreyi var virüs bakteri öldüren bir şey ama içinde kekik yağı var hamilelere zarar mı bilmiyorum ay en zor kısımlarından biri de bu heralde ne yiyip içeceğini bilememek.
Bir de caysizlik kahvesizlik kahve benim aşkım bıraksalar damardan alacağım kara sevdamdan nasıl vazgeçerim dokuz ay bilmiyorum.

Kahveyi normalde koyduğunun yarısı kadar koyup içiyorum valla 1 fincan ya, yoksa iyice strese girerim o da zararlı. Apiterayı da araştırayım kuzum çok sağol

9 ay +emzirme canım

Topicteki deneyimli analar ben galiba grip oldum bi halsizlik bi öksürük aldı başını gidiyo doktora da gidemedim daha ıhlamur vs içiyorum ama başka ne yapabilirim bileniniz var mı?
Nane limon yap iç canım ballı süt iç bogazın yumuşar

Sagol canım bilgilendirgin için bugğn biraz daha çogaldı hormon testide verdim bakim ne durumda desene böyle düzensiz giderse hamile de kalmamız geçikir bıurda bir arkadaş yumurta çatşaması için saf bal tarçın çörek otu önerdi bugün ona başlıcam inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…