Ben hamile olmasamda ılık içerim suyu falan yoksa hemen hastalanıyorum kekikten falan uzak dur canım daha bebişe küçük Parol varsa ondan yutabilirsinIhlamur için sıkıntı yok yazmışlar bir bardak ıhlamur demledim içtim suyu Ilık içiyorum. Onu da eve gidince yapayım canım ofiste onu yapacak imkan yokçok teşekkür ederim
Ben o şekilde ilerliyorum canım adet bittikten sonrakizlar hamile kalmak icin adetten sonra bir dolu bir bos olarak mi degerlendiriyorsunuz..kusura bakmayin biraz acik yazdimhayit macunu 9 gundur kullaniom zamaninda kadin dogumcu bile onermisti bir dolu bir bos diye sperm sayisi oyle cogalirmis ..
Ahahaha ayy kahkaha attım hepimizin içinde bir Nazlı yatıyor da Allah’tan ulu orta coşmuyorHahahah dimi yaaaay süpermiş kız keşke eccük durtup uyandirsaydim ama sabah uzun yolda araba kullanacak diye kıyamazdım yine armutuma
Temsili ben:
Ayyy tabiki de kuzumm hem senin hem de teyzesinin fındığı yerine hem de
Oyyytatılmı en sevdıgımmmmm bol dinlenmeler bebısko güzel ıyı gelsinAşko kaydettim bilgileri yoldayız şimdi tatile doğru yollandikotele geçince bakacağım programdan doğum yeri de lazım ama hangi şehirde doğdu?
Yeni gördüm canım tebrik ederim sağlıklı ilerlesin inşallah gözün aydın olsun inşallahKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Hamılelık son aylarım tarafı ektedır,Ihlamur için sıkıntı yok yazmışlar bir bardak ıhlamur demledim içtim suyu Ilık içiyorum. Onu da eve gidince yapayım canım ofiste onu yapacak imkan yokçok teşekkür ederim
Ayy dün misafir de vardı sabah ayıptır söylemesi sabah kahvaltıda domatese bol zeytinyağı kekik döktüm o kadardan zarar gelmez inşallahBen hamile olmasamda ılık içerim suyu falan yoksa hemen hastalanıyorum kekikten falan uzak dur canım daha bebişe küçük Parol varsa ondan yutabilirsin
Ben hamılelegin 4 5 aylarındayım çok cıger yemek yasakmış a vıt fazlalağından, işterınde her hafta cıger çıkıyor okadarda sevıyorum ıkı tabak ıkı tabak yesın haftalarca çok geç oğrendımAyy dün misafir de vardı sabah ayıptır söylemesi sabah kahvaltıda domatese bol zeytinyağı kekik döktüm o kadardan zarar gelmez inşallahsıyırmaya 5 kaldı benim galiba
O kadardan bişey olmaz ama çayını falan yapıp içme canım yoksa maydanozu falanda salatalar falan yedik hep ama miktarı olabildiğince az tut çünkü kekik falan baya söktürdüğü için risk oluşturuyoAyy dün misafir de vardı sabah ayıptır söylemesi sabah kahvaltıda domatese bol zeytinyağı kekik döktüm o kadardan zarar gelmez inşallahsıyırmaya 5 kaldı benim galiba
Canım benimm yaTuvalete kalktım sonra aklıma bir sürü şey gelince uyku tutmadı ağladım biraz sonra dalmışım
Ben oğluma hamileyken ciğer kebabı aşermiştim daha ömrümde tadı o kadar güzel gelmemişti kokusu burnuma gelmişti bir gecede saat 3 te baklava kokusuyla uyanmıştımBen hamılelegin 4 5 aylarındayım çok cıger yemek yasakmış a vıt fazlalağından, işterınde her hafta cıger çıkıyor okadarda sevıyorum ıkı tabak ıkı tabak yesın haftalarca çok geç oğrendım
Ha ha Allah'tanAhahaha ayy kahkaha attım hepimizin içinde bir Nazlı yatıyor da Allah’tan ulu orta coşmuyor
Sağ ol kuzucumOyyytatılmı en sevdıgımmmmm bol dinlenmeler bebısko güzel ıyı gelsinBursa
Yapma Pepe böyle şeyler ya , yazık sana bakTuvalete kalktım sonra aklıma bir sürü şey gelince uyku tutmadı ağladım biraz sonra dalmışım
Kahveyi normalde koyduğunun yarısı kadar koyup içiyorum valla 1 fincan ya, yoksa iyice strese girerim o da zararlı. Apiterayı da araştırayım kuzum çok sağolHa ha Allah'tan
Bu arada kuzum apitera nin boğaz ağrısı için spreyi var virüs bakteri öldüren bir şey ama içinde kekik yağı varhamilelere zarar mı bilmiyorum ay en zor kısımlarından biri de bu heralde ne yiyip içeceğini bilememek.
Bir de caysizlik kahvesizlikkahve benim aşkım bıraksalar damardan alacağım kara sevdamdan nasıl vazgeçerim dokuz ay bilmiyorum.
Ay benım asermem hıcolmadıBen oğluma hamileyken ciğer kebabı aşermiştim daha ömrümde tadı o kadar güzel gelmemişti kokusu burnuma gelmişti bir gecede saat 3 te baklava kokusuyla uyanmıştım
9 ay +emzirme canımHa ha Allah'tan
Bu arada kuzum apitera nin boğaz ağrısı için spreyi var virüs bakteri öldüren bir şey ama içinde kekik yağı varhamilelere zarar mı bilmiyorum ay en zor kısımlarından biri de bu heralde ne yiyip içeceğini bilememek.
Bir de caysizlik kahvesizlikkahve benim aşkım bıraksalar damardan alacağım kara sevdamdan nasıl vazgeçerim dokuz ay bilmiyorum.
Nane limon yap iç canım ballı süt iç bogazın yumuşarTopicteki deneyimli analar ben galiba grip oldum bi halsizlik bi öksürük aldı başını gidiyo doktora da gidemedim daha ıhlamur vs içiyorum ama başka ne yapabilirim bileniniz var mı?
Sagol canım bilgilendirgin için bugğn biraz daha çogaldı hormon testide verdim bakim ne durumda desene böyle düzensiz giderse hamile de kalmamız geçikir bıurda bir arkadaş yumurta çatşaması için saf bal tarçın çörek otu önerdi bugün ona başlıcam inşallah faydası olurCanım benim nerdeyse düşük sonrası iki adetim olağan dışı oldu önce az az 4 gün falan sürdü ardından normal adet gibi seyretti sonra tekrar azaldı. Olabilir yani en az 2 adet değişebilir sonra normale döner tabi bünyeden bünyeye değişebilir. Nerdeyse ilk düşük kanamasından sonra gelen adet 15 gün sürdü sonra 2. 10 sürdü sonra gittikçe normal gününe geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?