• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hiç atlamaz mı ya bu grip hamileleri :) İlk hamilelik belirtisinden biri de bu işte :) Tavuk Suyuna çorba, Tuzlu su ile gargara dinlenmek başka bişey yok kuzu :)
Topicteki deneyimli analar ben galiba grip oldum bi halsizlik bi öksürük aldı başını gidiyo doktora da gidemedim daha ıhlamur vs içiyorum ama başka ne yapabilirim bileniniz var mı?

Öyle bi yazmışsınız ki cidden korktum ne gördünüz demeye😅😅😅 ben felaket kabus görüyordum onlar da bitti. Görüyorsam da hatırlamıyorum şu sıralar
Haha ay ne gördüğümü anlatsam siteden banlarlar kuzum hfjdjdjjdkd 🤣🤣🤣
Kabus filan değil ama ayıplı rüyalar neyse ki kocam basrolde yine Allah'tan ahahahhahahahah ama çok ilginç yanı ben ergenken bile ya da eşim iş gezilerinde benden uzaktayken bile böyle rüyalar görmedim adam yanımda uyurken rüyasını görmem çok saçma gerçekten noldu bana bilmiyorum 🤣🤣🤣 arpam fazla kaçtı heralde 🤣🤣🤣

İnanır misin sabah 5 den beri ayaktayım bi uyandim gidiş o gidiş ne uyku ne bisey manyak ettik kendimizi iyice . Bir de kalkıp ise geldim ya
Ya kız kıyamam heyecandan mı uyuyamadin 🥲🥲🥲🥲

Hiç atlamaz mı ya bu grip hamileleri :) İlk hamilelik belirtisinden biri de bu işte :) Tavuk Suyuna çorba, Tuzlu su ile gargara dinlenmek başka bişey yok kuzu :)
Öksürük olmasa iyiydim aslında da benimle zararı olcak diye her şeyden ödüm kopuyo daha minnak bi embriyocuk sonuçta o 😅😅🥹🥹 çok sağol kuzum

Kabus filan değil ama ayıplı rüyalar neyse ki kocam basrolde yine Allah'tan ahahahhahahahah ama çok ilginç yanı ben ergenken bile ya da eşim iş gezilerinde benden uzaktayken bile böyle rüyalar görmedim adam yanımda uyurken rüyasını görmem çok saçma gerçekten noldu bana bilmiyorum 🤣🤣🤣 arpam fazla kaçtı heralde 🤣🤣🤣
Takviyelerdendir o kanka😅😅

Biz öyle bi kere rüyada gaza gelip uyanıp gerçeğe dönüştürüp uyumuştuk geri😅😅😅 uyandırıverseydin seninkini😅😅😅
İşte aşk işte tutku uykunda bile özlüyorsun arzuluyorsun daha nolsun🤪🤪😍😍

Kız allah askına bı baksana benım oğlan çok manyakca bı donemdemi retro fln mı vurdu bu oğlanı yıldızlar haritalar nedıyor benı mafettı 19.Ocak.2019 saat 00.35 😂😂👀 belkıde belırtıdır ne malum gorcez 😂
Aşko kaydettim bilgileri yoldayız şimdi tatile doğru yollandik 💃💃💃 otele geçince bakacağım programdan doğum yeri de lazım ama hangi şehirde doğdu?

Yok canım ben ovulasyon testlerini bırakalı çok oldu ilk gebeliğimde kafayı onlarla bozmuştum beni daha çok strese sokuyordu ne zaman testi bıraktım aralıklı ilişki oldu o zaman gebe kaldım. Şimdi ikinciyi istiyoruz bir iki deneme amaçlı yaptım ama sonra bıraktım. Kendi vücudumu tanıyorum artık akıntı takibi yaparak yumurtlamanın olup olmadığını anlıyorum dün de yoğun akıntım ve kasık ağrım vardı 18. Gündü dün oldu yumurtlama. Zaten aralıklı ilişki ile her türlü yakalanıyor sadece tutması kalıyor :) bu ay 8-11-14-16-18 değerlendirdik. 20. Gün de ilişki olur belki sonra Gerisi nasip diyip bekleyeceğim. Test yaptığım zaman pik görüyordum mesela o günü değerlendiriyorudum aman diyordum kaçmasın öbür günü değerlendireyim aman diyordum çatlamış bugünü de değerlendireyim üç gün üst üste sperm kalitesi de düşüyordu yapmasan ya kaçırdıysam diyordum strese giriyordum yani bana iyi gelmedi o testler aylarca yapıp pik yakaladım ama hiçbir sorunum olmamasına rağmen olmamıştı testi bıraktıktan kafaya göre takıldıktan sonra oldu.
Anladım canım valla iyi biliyorsan ne mutlu 🤩 benimde dün akıntım başladı yoğundu ama ne dün en bugün daha pik değildi ben olurda geç Yumrtlama olursa boşuna gebe kaldım diye düşünmeyeyim diye yapıyorum. Akıntım iki gündür yoğun ama yumrtlama ve çatlamayı görmedim henüz. Zaten bat 17 kasım. Bu hafta benim yüksek doğurganlık haftası hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olsun

Tuvalete kalktım sonra aklıma bir sürü şey gelince uyku tutmadı ağladım biraz sonra dalmışım :KK43:
Yaa kuzum kıyamam sabahın bir saati kim bilir neler takıldı kafana ama Allah büyük her derdin çaresi, şer sandırınız her şeyin bilmediğimiz bir hayrı vardır elbet. İçini ferah tut nolur🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Yaa kuzum kıyamam sabahın bir saati kim bilir neler takıldı kafana ama Allah büyük her derdin çaresi, şer sandırınız her şeyin bilmediğimiz bir hayrı vardır elbet. İçini ferah tut nolur🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Kendimi çok yalnız hissettim ilk defa bu mesaj bile akıttı yasları 😞 sağolasın iyi ki varsın kuzum duanı eksik etme

Topicteki deneyimli analar ben galiba grip oldum bi halsizlik bi öksürük aldı başını gidiyo doktora da gidemedim daha ıhlamur vs içiyorum ama başka ne yapabilirim bileniniz var mı?
Tereyağ ile pekmez erit birkaç kaşık ondan ye canım bitki çaylarından ilaçlardan uzak dur çok geçmiş olsun

Yaa kızlar benden sabah kan geldi çogalmıyor silince geliyor acaba düşükten sonra ilk adetim ondan mı böyle oluyor düşük yaşayıpta böyle olan var mı anlatsa bana adet olamazsam diye korktum şimdide menopoz başalngocı var ya bende
Canım benim nerdeyse düşük sonrası iki adetim olağan dışı oldu önce az az 4 gün falan sürdü ardından normal adet gibi seyretti sonra tekrar azaldı. Olabilir yani en az 2 adet değişebilir sonra normale döner tabi bünyeden bünyeye değişebilir. Nerdeyse ilk düşük kanamasından sonra gelen adet 15 gün sürdü sonra 2. 10 sürdü sonra gittikçe normal gününe geldi.

Kendimi çok yalnız hissettim ilk defa bu mesaj bile akıttı yasları 😞 sağolasın iyi ki varsın kuzum duanı eksik etme
Olur mu yalnız olur musun hiç. Birbirimizin kim olduğunu bilmiyoruz, tipimiz neye benziyor boyumuz kilomuz nedir, hiç birini bilmiyoruz belki. Belki hiç birer kahve yapıp karşılıklı sohbet etmedik… ama ben burda benimle ağlayıp benimle gülen, çoğu zaman karşımda oturan arkadaşımdan daha çok bana destek olan onlarca arkadaşım olduğunu biliyorum. Aynı şekilde sen de yalnız değilsin hepimiz buradayız bir şekilde yanındayız. sana burdan sarılamıyorum ama gözlerini kapatırsan sımsıkı sarıldığımı hissedebilirsin. Sen de iyi ki varsın. Çok kıymetlisin dualarım hep seninle🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Biz öyle bi kere rüyada gaza gelip uyanıp gerçeğe dönüştürüp uyumuştuk geri😅😅😅 uyandırıverseydin seninkini😅😅😅
İşte aşk işte tutku uykunda bile özlüyorsun arzuluyorsun daha nolsun🤪🤪😍😍
Hahahah dimi yaaa 🤣🤣 ay süpermiş kız keşke eccük durtup uyandirsaydim 🤣🤣 ama sabah uzun yolda araba kullanacak diye kıyamazdım yine armutuma 🤣🤣🤣
Temsili ben:

🤣🤣🤣

Beklenen tatilll 👯‍♀️👯‍♀️ İyi eğlenceler kuzum benim yerime de rahatla spada saunada😍😍
Ayyy tabiki de kuzumm hem senin hem de teyzesinin fındığı yerine hem de 😍😍😍😍🧿🧿🧿🐣🐣🐣

Tereyağ ile pekmez erit birkaç kaşık ondan ye canım bitki çaylarından ilaçlardan uzak dur çok geçmiş olsun
Ihlamur için sıkıntı yok yazmışlar bir bardak ıhlamur demledim içtim suyu Ilık içiyorum. Onu da eve gidince yapayım canım ofiste onu yapacak imkan yok 🙄 çok teşekkür ederim😍😍🙏🏻

bebişim öksürüğe zeytinyağı bal limon karabiber karıştır yut su iç bolca iyi gelir çocuklarıma da yaparım hep dene bişey olmaz Allahın izniyle
Öksürük olmasa iyiydim aslında da benimle zararı olcak diye her şeyden ödüm kopuyo daha minnak bi embriyocuk sonuçta o 😅😅🥹🥹 çok sağol kuzum

Back