- Emoji Skoru
- 12.264
- Puanlar
- 448
Kızlar erken gebelik testi alsam bugün bello olur mu bat son 5 kaldı ama ilk idrar ile olmayacak
Canım bellimi olur illa yumurtlama döneminde gebe kalıcaksın diye bişey yok kırmızıları görene kadar umut var belkide daha sonradan oldu bebiş ve çok küçük olduğu için testte çıkmıyor olabilir ben o yüzden eğer adet olmazsam 5 gün gecikince test yapıcam zaten doktorlar bile 1 hafta gecikince test yapın diyo ama biz sabredemiyoruzkızlar günaydın sabah yine test yaptım tertemiz negatif bat 2 kasım sizce hala pozitife dönme durumu varmı regl gününe kadar artık test yapmıcam resmen psikolojim bozuldu bende sürekli garip garip rüyalar görüyorum
bu ateş ölçümü nasıl oluyor ben pek anlamıyorum ondanİhtimal hep var canım. BEn eminim çünkü adet ateşime geldim düşe düşe. Ama ölçmediğiniz için bişey diyemyorum inşallah çıkar kuzu
ay inşaallah öyledir bende yapmıcam artık beklicem bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkındaCanım bellimi olur illa yumurtlama döneminde gebe kalıcaksın diye bişey yok kırmızıları görene kadar umut var belkide daha sonradan oldu bebiş ve çok küçük olduğu için testte çıkmıyor olabilir ben o yüzden eğer adet olmazsam 5 gün gecikince test yapıcam zaten doktorlar bile 1 hafta gecikince test yapın diyo ama biz sabredemiyoruz
Erken gebelik testlerine güvenmiyorum canım ben, bir de ilk idrar betanın yogun olduğu zamanlar olduğu için olsa daha iyi olur
Ahahah psıkıopatca elımdekı tüm testleri tek tek denıyorım hepsınde cıft cızgı çıkıyor elımde testlerle herkese gıdıp bıtanesını verıyorıö gösteriyorumöyle bir yazmışsın ki ne gördüğünü sormaya çekindim
Kız allah askına bı baksana benım oğlan çok manyakca bı donemdemi retro fln mı vurdu bu oğlanı yıldızlar haritalar nedıyor benı mafettı 19.Ocak.2019 saat 00.35İnşallah benim gördüğümü gormemissindir
Bu ay çok ama çok ilginç olan beni şaşırtan tek şey rüyalarımhayatta görmediğim rüyalar görüyorum eğer bu belirtiyse dünyanın en komik ve tuhaf belirtisi olurdu haha
bu ateş ölçümü nasıl oluyor ben pek anlamıyorum ondan
Günaydın cano benim de dün gündüz yumurta catladı gece ilişki oldu artık bekleyişe geçtimGünaydın kızlar hayırlı haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah
Biraz daha bekle bence kuzum birkaç gün sonra yap ilk idrarlaKızlar erken gebelik testi alsam bugün bello olur mu bat son 5 kaldı ama ilk idrar ile olmayacak
Ovülasyon yaptın mi canım. Hadi bakalım benimde bugün yarın yumurtlama pik görür akıntım dünden beri fazlalaştıGünaydın cano benim de dün gündüz yumurta catladı gece ilişki oldu artık bekleyişe geçtimbata kaldı son 14 bekle babam bekle
Canım naptın ne durumdasın yaptın mı testBir gölge farkettim ama konduramadim, sabah ateşim düşmez insallaheline sağlık kuzum
Tamam canım çok sağolSakin ama sakin hormon testi olmadan bunlari kullanmayın kas yaparken göz çıkar Allah korusun. Kist olur hormonlar zıplar aman ama
Yok canım ben ovulasyon testlerini bırakalı çok oldu ilk gebeliğimde kafayı onlarla bozmuştum beni daha çok strese sokuyordu ne zaman testi bıraktım aralıklı ilişki oldu o zaman gebe kaldım. Şimdi ikinciyi istiyoruz bir iki deneme amaçlı yaptım ama sonra bıraktım. Kendi vücudumu tanıyorum artık akıntı takibi yaparak yumurtlamanın olup olmadığını anlıyorum dün de yoğun akıntım ve kasık ağrım vardı 18. Gündü dün oldu yumurtlama. Zaten aralıklı ilişki ile her türlü yakalanıyor sadece tutması kalıyor :) bu ay 8-11-14-16-18 değerlendirdik. 20. Gün de ilişki olur belki sonra Gerisi nasip diyip bekleyeceğim. Test yaptığım zaman pik görüyordum mesela o günü değerlendiriyorudum aman diyordum kaçmasın öbür günü değerlendireyim aman diyordum çatlamış bugünü de değerlendireyim üç gün üst üste sperm kalitesi de düşüyordu yapmasan ya kaçırdıysam diyordum strese giriyordum yani bana iyi gelmedi o testler aylarca yapıp pik yakaladım ama hiçbir sorunum olmamasına rağmen olmamıştı testi bıraktıktan kafaya göre takıldıktan sonra oldu.Ovülasyon yaptın mi canım. Hadi bakalım benimde bugün yarın yumurtlama pik görür akıntım dünden beri fazlalaştı
Canım naptın ne durumdasın yaptın mı test
Kızlar günaydın bugun atesim 36.9 cikti yumurtlamadan sonraki 11 yada 12. Gün erken gebelik testi yaptim ama tertemiz negatif umudu kesmelimiyimEki Görüntüle 3153643
Kızlar günaydın bugun atesim 36.9 cikti yumurtlamadan sonraki 11 yada 12. Gün erken gebelik testi yaptim ama tertemiz negatif umudu kesmelimiyimEki Görüntüle 3153643
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?