- Emoji Skoru
- 12.264
- Puanlar
- 448
Canım zaten bana kalırsa şimdi olacak inşallah çünkü rüyamda bununla ilgili birşey gördüm, gerçekleşirse anlatırım birgünKesinlikle hak veriyorum bu konuda. Ben dediğim gibi göğüsler anormal büyüyünce bu normal değil diyip de bi daha test yaptım.
Sen de üzülme canım seninki nasılsa kaçak güreşi bıraktı bu sefer daha planlı gidersiniz
hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bize inşaallahKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Seni Kasım ayına mental olarak geçiremedik
Seni Kasım ayına mental olarak geçiremedik
Bende dün gece rüyamda bısey gördümCanım zaten bana kalırsa şimdi olacak inşallah çünkü rüyamda bununla ilgili birşey gördüm, gerçekleşirse anlatırım birgün
Bende dün gece rüyamda bısey gördüm
İnşallah benim gördüğümü gormemissindirBende dün gece rüyamda bısey gördüm
Adım adım geliyordu bat günüGünaydın çiçeklerimbat 6 kaldı göğüsler hafif dolgun onun dışında hiç bisey yok devam
İnanır misin sabah 5 den beri ayaktayım bi uyandim gidiş o gidiş ne uyku ne bisey manyak ettik kendimizi iyice . Bir de kalkıp ise geldim yaAdım adım geliyordu bat günü
Belirtiye bakma kuzum bende de hiçbir şey yok tuhaf ruyalar dışında kasik ağrım vardı o da geçti
Amin inşallah canım çok teşekkür ediyorumAynıyız resmen
Sağlık olsun canım olsun benim bu ay sadece 3 kere değerlendirme oldu fazla ihtimal vermiyordum ama pozitif gördüm çok şükür inşallah darısı sizlere olsun hepiniz için dua ediyorumçok teşekkür ederim canım
Ayy gündüz niyetine hayırlara vesile olsun inşallah canımCanım zaten bana kalırsa şimdi olacak inşallah çünkü rüyamda bununla ilgili birşey gördüm, gerçekleşirse anlatırım birgün
Öyle bi yazmışsınız ki cidden korktum ne gördünüz demeyeAdım adım geliyordu bat günü
Belirtiye bakma kuzum bende de hiçbir şey yok tuhaf ruyalar dışında kasik ağrım vardı o da geçti
Hayırlısı olsun canım bat geçince pozitife dönen bile varmış belli olmaz ama her şeyde bir hayır var olmazsa da üzme kendinikızlar günaydın sabah yine test yaptım tertemiz negatif bat 2 kasım sizce hala pozitife dönme durumu varmı regl gününe kadar artık test yapmıcam resmen psikolojim bozuldu bende sürekli garip garip rüyalar görüyorum
Canım bende çok belirgin belirtiler olmuyo ne mide bulantısı nede daha farklı belirti o yüzden acabamı diyorum ne olsa iki gebeliğimdede hiç belirtim olmadıValla canım bende bu kadar belirti olduktan sonra , artık hiçbir şeye belirti demem testi ilk 5 dk da pozitif görmedikçetestlerim bile yalancı silik çıkardı baksana sivilce saç yüz yağlanması minicik kanama bile oldu.bu ay kasık ağrılarım daha farklıydı. ben hep şunu düşünüyorum ki, gerçekten insan diyecek ki, bende atıyorum bu bulantı hiç normal değil hani öyle birşey olacak ki kabak gibi anca öyle anlaşılır. Bende mesela kahvenin tadı içimi kaldırmıştı hep de onu bekledim zaten olmadı.aslinda tahmin etmiştim bu sefer olmadığını
Bende iki gebeliğimdede belirti olmadıki anormal olarak bulantım falan bile olmadı ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı 33 haftalık doğru düzgün karnım bile çıkmadı ikincide en azından karnım çıktı yoksa bel ağrım dışında hiç hamile gibi değildimCanım hepsi belirti olabilir de hiçbiri belirti de olmayabilir. Çok çok anormal gelen bir durum var mı daha önce hiç böyle olmadı dediğin??
kızlar günaydın sabah yine test yaptım tertemiz negatif bat 2 kasım sizce hala pozitife dönme durumu varmı regl gününe kadar artık test yapmıcam resmen psikolojim bozuldu bende sürekli garip garip rüyalar görüyorum
Erken test ile çıkar diye düşünüyorum eğer geç döllenme olmadıysaKızlar erken gebelik testi alsam bugün bello olur mu bat son 5 kaldı ama ilk idrar ile olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?