Rabbim tez zamanda kavuştursun Allah kimsenin kucağını boş birakmasin insalalhyabancının duası kabul olurmuş dilerim Allah'tan hamilesindir
Kuzu ya bir dolu bir bos mu yaptin yumurtlama gunlerinxe ?Aynıyız resmen
Le
Sağlık olsun canım olsun benim bu ay sadece 3 kere değerlendirme oldu fazla ihtimal vermiyordum ama pozitif gördüm çok şükür inşallah darısı sizlere olsun hepiniz için dua ediyorumçok teşekkür ederim canım
Hele olsunda tek derdiniz beklemek olsun benceAaa hiç bilmiyordum vallaÖzele mi gideceğiz o zaman :/ bende aile hekimi yapar sanıyordum ya üzüldüm şuan.. Benim günde ctesiye geliyor. Ptesiye nasıl beklesin insan.
Ya bende bu ay çok farklı rüyalar görüyorum hep ucuz bebeğim oluyor sonra bebek arabası derdine düşüyorum nasıl dışarı gezdircem üçüzler için araba yok sonra başka bebeklerin birisini gorumceme falan veriyorum onun bebeği olmuyor diye günahım geliyor tuaf tuaf şeyler işteAllah tan dileğim hepinize versin birer ikişer üçer evlat inşaallah
Aynıyız resmenRandevu olayı aynı ben
1 Kasım sağlık ocağı kan için
13 Kasım kadın doğum
Sağlık olsun canım olsun benim bu ay sadece 3 kere değerlendirme oldu fazla ihtimal vermiyordum ama pozitif gördüm çok şükür inşallah darısı sizlere olsun hepiniz için dua ediyorumKendimden çok umudum yok sanırım canım. Bu ay yumurtlama döneminde hiç bir birliktelik olmadı. Başından yada sonundan yakalamamisizdir diye düşünüyorum. Gelen giden eksik olmadı bu ay resmen değerlendiremedik. O yüzden de hiç teste falan bulaşmadım.
Bu arada seni çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım ben bu ay sadece 3defa değerlendirme yapabildim. Yumurtlama günlerinde. Bak kalp olan kırmızıyla isaretlediğim günler olduKuzu ya bir dolu bir bos mu yaptin yumurtlama gunlerinxe ?
Benimde yumurtlama geldi gelecek muhtemelen yarin pik olacak bugun iliski oldu yarini bos mu gecsem diyorum bendeCanım ben bu ay sadece 3defa değerlendirme yapabildim. Yumurtlama günlerinde. Bak kalp olan kırmızıyla isaretlediğim günler oldu
Canım bir gün olsun bir gün olmasın en uygunu budurBenimde yumurtlama geldi gelecek muhtemelen yarin pik olacak bugun iliski oldu yarini bos mu gecsem diyorum bendeesimde bir tik sperm sorunu var cunku.
En doğrusu canım ben çok düşünmemeye çalıştım özellikle buraya fazla bakmamaya çalıştım ve zaten ovu testi olaylarına hiç bulaşmadım. Stres çok önemliymiş gerçekten. Buraya daha önce yazmıştım zatenSelam kızlar nasılsıniz hamile arkadaslari tebrik ederim bu ay kendime söz verdim yumurtla takvimi testi kullanmadım aklima gelmesin diye pek burda da aktif olmadım simdi yumurtlama günleri vs bitmiştir 8 9 gün kaldı sanırım bakalim bu taktik ise yarayacakmi
Ben bugün öğrendim normalde bat 2kasim ama bat bugünde olabilir regl sürem değişti diye tahmin ediyorumHamile olan arkadaşlar gebeliğinizi regli günümü yoksa daha önceki günlerde mi öğrendiniz
Canım yanlış hatırlamıyorsam seninle bi önceki topikler de vardık hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kavuş bebeginle bat ne zamandı kac gun once öğrendinEn doğrusu canım ben çok düşünmemeye çalıştım özellikle buraya fazla bakmamaya çalıştım ve zaten ovu testi olaylarına hiç bulaşmadım. Stres çok önemliymiş gerçekten. Buraya daha önce yazmıştım zatençok teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına
Esime o kdr cok takviye verdim ki bilmiyorum neler olurCanım bir gün olsun bir gün olmasın en uygunu budur
Ayy cok sevindim daha tazeymis haber desene testin nasil çıktıBen bugün öğrendim normalde bat 2kasim ama bat bugünde olabilir regl sürem değişti diye tahmin ediyorum
Çatlamayı gördükten tam 10 gün sonraydı canım yumurtlamadan da 12 günLeucotheaThemis canım senin sonucun yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı?
Bugün kaset testle aldım bu sonucuAyy cok sevindim daha tazeymis haber desene testin nasil çıktı
Masallah baya belirgin test güzel haberlerini bekliyorumBugün kaset testle aldım bu sonucu5kasimda kan vercem randevusunu önceden almıştım çok teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?