- Emoji Skoru
- 2.886
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende adetten bu yana bir dolu bir bos yapiyorum ama hala yumurtlamadim sanirim ..kafama takmamaya calisiyorum bakalim nasip kismet belki oglumun dualari kabul olur yakin zamanda ne bileyimBen bir dolu bir boş yapıyorum canım
Bu testin gizemini çözen lütfen açıklasınKızlar bir sorum olacak artı Med gebelik testi almıştım internetten şimdi içine bakayım nasıl mavi kutumu diye beyaz ama üstüne t1 T2 yazıyor o ne demek oluyor
Hoşgeldin minnoş
O dediklerini bir haftaya yaklaştı yaşıyorum son bikac gün ağırlıklı kuzu yaKızlar çok fena kasık ağrım var adet günü ağrısı gibi ama daha 4 gün var akşam yemekten sonra başladı ateşim var elim ve agayim buz kesilmiş basım da çok ağrıyor ne oluyor bana anlamış değilim![]()
Canım onu ben de çok araştırdım ama pek bişey bulamadım. Aldırma yani. Herhangi bir yer kırmızı çıksa yeterKızlar bir sorum olacak artı Med gebelik testi almıştım internetten şimdi içine bakayım nasıl mavi kutumu diye beyaz ama üstüne t1 T2 yazıyor o ne demek oluyor
Bu testin gizemini çözen lütfen açıklasınben de ilk gördüğümde şaşırmıştım hala öğrenemedim acaba nedir nedir?
![]()
Hoşgeldin minnoşgüzel haberler alalım inşallah hep beraber
O dediklerini bir haftaya yaklaştı yaşıyorum son bikac gün ağırlıklı kuzu ya
Canım onu ben de çok araştırdım ama pek bişey bulamadım. Aldırma yani. Herhangi bir yer kırmızı çıksa yeterkaç gündür test yapıyorum işte ondan kırmızı Çizgi nerde çıkar diye gözlerim şasi oldu
![]()
Sabah gidip test alcamHoşgeldin minnoşgüzel haberler alalım inşallah hep beraber
O dediklerini bir haftaya yaklaştı yaşıyorum son bikac gün ağırlıklı kuzu ya
Canım onu ben de çok araştırdım ama pek bişey bulamadım. Aldırma yani. Herhangi bir yer kırmızı çıksa yeterkaç gündür test yapıyorum işte ondan kırmızı Çizgi nerde çıkar diye gözlerim şasi oldu
![]()
insallah diyelim kafama cok takmiyorm bakalim nasip ederse insallah Allahin dedi olurBen riske atmamak içln bir boş bir dolu geçirdik o ay hamile kalmıştım canım
İnşallah olur canım en kısa zamanda. Bende de daha bugün akıntım başladı diğer ay hiç olmamıştı kaçıncı günündesin şuanbende adetten bu yana bir dolu bir bos yapiyorum ama hala yumurtlamadim sanirim ..kafama takmamaya calisiyorum bakalim nasip kismet belki oglumun dualari kabul olur yakin zamanda ne bileyim![]()
Canım bende senle aynı durumdayım dün ilişki oldu bugün jelimsi akıntım geldi bugünüde değerlendirsem mi yarını mı değerlendirsem bilemedim çatlama oldu mu bilmiyorumKizlaaar tekrar soruyorum ama yumurtlama yarin pik yapacak gibi bugun iliski oldu yarin bos mu geceyim nasil ilerlemeliyim ?
Canım inşallah pozitif görürüm de onu da gösteririmSanırım bu olayı senden teslim alicambende görmek için çaba vericem
![]()
Ya aynı ben işte gelip giden migren, nerdeyse hiç geçmeyen kasik, pubik kemigi iç tarafı ağrısı, kremsi akıntılar hatta bu sabah baya yapışkan ve sarimsiydi uzundu. Adete yakın delice tatlı isteğim olurdu hiç ama hic yok bu çok enteresan, bı de birliktelikte göğüs ucum çok acıdı hassasti dokunmasını bile istemedim ben de kasiyinca aynı acı devam ediyor.yasmini biraktigimdan beri hiç göğüs ağrısı yaşamadim 5 aydır. İlk kez bu ay elle sıktığımda ağrıyor. Bir de çok değişik rüyalar görüyorum.Testlerim de hep sonradan Pozitif çıktı o anda değil. Yarın öbür gün tam Pozitif görürsem bu da burda dursun totem yapiyoringSabah gidip test alcambir umut ama çok fazla sancım var adet olurum gibi
Aile hekimleri gun gecmeden almiyorlsr maalesef belki acile gidersen orada kan testi yaparlarKızlar bir sorum olacak, henüz çift çizgiyi görmedim de meraktan soruyorum.. Çizgiyi gördükten sonra ne yapçaz :)) aile hekimine gidip kan testi vercez, orada da hamile çıkarsak hemen kadın doğuma gidiyor muyuz yoksa bir süre beklemek mi lazım? Kese vs. Oluşması için.. Ben her ay önceden randevu alıyorum ya tutarsa diye ama hemen gittiğimde hiç birşey görünmez mi daha ileri mi alsam acaba
Canım inşallah pozitif görürüm de onu da gösteririm
Ay inşallah canım
Ya aynı ben işte gelip giden migren, nerdeyse hiç geçmeyen kasik, pubik kemigi iç tarafı ağrısı, kremsi akıntılar hatta bu sabah baya yapışkan ve sarimsiydi uzundu. Adete yakın delice tatlı isteğim olurdu hiç ama hic yok bu çok enteresan, bı de birliktelikte göğüs ucum çok acıdı hassasti dokunmasını bile istemedim ben de kasiyinca aynı acı devam ediyor.yasmini biraktigimdan beri hiç göğüs ağrısı yaşamadim 5 aydır. İlk kez bu ay elle sıktığımda ağrıyor. Bir de çok değişik rüyalar görüyorum.Testlerim de hep sonradan Pozitif çıktı o anda değil. Yarın öbür gün tam Pozitif görürsem bu da burda dursun totem yapiyoring![]()
Benimde ilk gebeligimde sivilce basmistiBugün yanağımda iki tane dev gibi sivilcemsi birşey çıktı.ucu olmayan sivilceler vardır ya içi dolu ama ağrır öyle , yanagimin ortasında, hiç sivilce çıkmayan bir yerim ayrıca
Aynıyız resmenRandevu olayı aynı ben
1 Kasım sağlık ocağı kan için
13 Kasım kadın doğum![]()
Sağlık olsun canım olsun benim bu ay sadece 3 kere değerlendirme oldu fazla ihtimal vermiyordum ama pozitif gördüm çok şükür inşallah darısı sizlere olsun hepiniz için dua ediyorumKendimden çok umudum yok sanırım canım. Bu ay yumurtlama döneminde hiç bir birliktelik olmadı. Başından yada sonundan yakalamamisizdir diye düşünüyorum. Gelen giden eksik olmadı bu ay resmen değerlendiremedik. O yüzden de hiç teste falan bulaşmadım.
Bu arada seni çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Hic bilmiyorum iste esimde sperm sayisi dustugu icin bir dolu bir bos yapicamnglivaCanım bende senle aynı durumdayım dün ilişki oldu bugün jelimsi akıntım geldi bugünüde değerlendirsem mi yarını mı değerlendirsem bilemedim çatlama oldu mu bilmiyorum
Rabbim tez zamanda kavuştursun Allah kimsenin kucağını boş birakmasin insalalhCanım inşallah pozitif görürüm de onu da gösteririm
Ya aynı ben işte gelip giden migren, nerdeyse hiç geçmeyen kasik, pubik kemigi iç tarafı ağrısı, kremsi akıntılar hatta bu sabah baya yapışkan ve sarimsiydi uzundu. Adete yakın delice tatlı isteğim olurdu hiç ama hic yok bu çok enteresan, bı de birliktelikte göğüs ucum çok acıdı hassasti dokunmasını bile istemedim ben de kasiyinca aynı acı devam ediyor.yasmini biraktigimdan beri hiç göğüs ağrısı yaşamadim 5 aydır. İlk kez bu ay elle sıktığımda ağrıyor. Bir de çok değişik rüyalar görüyorum.Testlerim de hep sonradan Pozitif çıktı o anda değil. Yarın öbür gün tam Pozitif görürsem bu da burda dursun totem yapiyoring![]()