- Konu Sahibi hayalimsinnn
-
Eng erkenn nezaman yapabilirim acabaBence yaptırma hatta asla yaptırma çünkü çıkmıyo.ben nerdeyse hergün ya idrar ya kam yaptırdım hiçbirinde çıkmadı
bence yapma 5. günü çok erken ben dayanamamış 8. günü sabah yapmıştım çok silik çıkmıştı ama 9. günü baya baya koyu idi 1 günde bile epey farkediyor yaniAy b
ay benda acaba 5 kuni yapsam braz cikarmi insan merak edio hem korkio ....test kunima daha vart amma zaman kecmek bilmioo
Olmasa daha beklim haftaya kadar insan korkioo ista oldumi yokmubdeyaa...b
bence yapma 5. günü çok erken ben dayanamamış 8. günü sabah yapmıştım çok silik çıkmıştı ama 9. günü baya baya koyu idi 1 günde bile epey farkediyor yani
Bem cnm cok şükürsonucu pozitif çkan varmı akadaşlar yzarmısınız lütven
Benim de pozitif simdilik. Yarin 16. Gun yine test yaptircam. Artışa bakicaz. Darisi basinizasonucu pozitif çkan varmı akadaşlar yzarmısınız lütven
Amin canim insallahBenim de pozitif simdilik. Yarin 16. Gun yine test yaptircam. Artışa bakicaz. Darisi basiniza
Canim iyi dusun iyi olsun rabbim cumanin hurmetine insallah pozitif alirsin rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallahlütven cevap yazın yarıntest günüm ve ben çok korkuyorum geceleri uyyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?