- Konu Sahibi hayalimsinnn
-
Senin adına çok seBenim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen.en baştan beri kasıklarım ağrıyodu hafif hafif sanki adet olacakmış gibi.bir de hani adet olunca insanın ayakları bacakları ağrır ya öyle ayak ve bacak ağrım vardı.testten 2 gün önce de akıntım arttı.ama onun dışında hiçbir belirti olmuyo.adet olucak sanıyosun kendini.ben olabildiğince stresten uzak durdum.izin aldım işten annemlere gittim .orda gezdim tozdum keyif yaptım..yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir.seni o kadar iyi anlıyorum ki..çok zor...Allah hepimizin yardımcısı olsun
SELAM KIZLAR BEN ÇOK TAZE ANNE ADAYIYIM BEBEKLE ANNE OLDUM 8. GÜN 131 10. GÜN 345 ÇIKTI DEĞERİ BELİRTİLERİM FAZLA YOK ARARA KASIK AĞRISI DIŞIN DA NORMAL Mİ NE ZAMAN BAŞLARSenin adına çok se
Benim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen.en baştan beri kasıklarım ağrıyodu hafif hafif sanki adet olacakmış gibi.bir de hani adet olunca insanın ayakları bacakları ağrır ya öyle ayak ve bacak ağrım vardı.testten 2 gün önce de akıntım arttı.ama onun dışında hiçbir belirti olmuyo.adet olucak sanıyosun kendini.ben olabildiğince stresten uzak durdum.izin aldım işten annemlere gittim .orda gezdim tozdum keyif yaptım..yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir.seni o kadar iyi anlıyorum ki..çok zor...Allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallahhh...Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)Allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim darısı benim başıma inşallah
sağol canım siz hangi aşamadasınız ? nerede tedavi oldunuz?Hakkında hayırlısı canım
şu an hamilesiniz o zman demiben ayın 29 test günüm flörence de yaptırdım iki tane transfer edindi canım daha önca fertijinde yaptırmıştım ordan pek memnun kalmamıştım hakkımızda hayırlısı canım
Ay benimda 17 da transfer kuni edi 28 da test kunin insalah pozitif sonucc aliriz ...benimda kasiklarda braz agrilarim var baska bir sey yokk su anMerhaba ben dün yani 17.11.2014 te tüp bebek trasferi yağıldı.Şimdi sonuç bekliyorum.Bu benim ikinci denemem ilkinde maalesf sonuç negatifti.İnşallah bunda sonuç pozitif olur.heycanlı ve sitresli bi dönem burda tüp bebek yaptıranlar ve tüp bebek yoluyla hamile kalanlar yazabilimi acaba lütven neler yaşadınız ağrılarınız varmıydı bunlar benim için çok önemli.Allahım isteyen herkese anneliği tattırır inşallah hepimize bol şanslar
ay benda acaba 5 kuni yapsam braz cikarmi insan merak edio hem korkio ....test kunima daha vart amma zaman kecmek bilmiooinşallahhh...Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)
yok canım bekliyorum 29 kasımda test yaptırcamşu an hamilesiniz o zman demi
Ay b
ay benda acaba 5 kuni yapsam braz cikarmi insan merak edio hem korkio ....test kunima daha vart amma zaman kecmek bilmioo
Uda dogru ya eng azinda su an yanimda deya kendimi mutlu his ediyorumm Allah hepimoza sabr versinn isalahh hepimiziki pozitif olurbence bekle derim sonuç negatif çıkınca insanın morali çok bozuluyor
Bence yaptırma hatta asla yaptırma çünkü çıkmıyo.ben nerdeyse hergün ya idrar ya kam yaptırdım hiçbirinde çıkmadıAy b
ay benda acaba 5 kuni yapsam braz cikarmi insan merak edio hem korkio ....test kunima daha vart amma zaman kecmek bilmioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?