- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.161
ben de de bugün çift çizgi çıktı :) Rabbim inşallah nasip eder ikimize de :)Anladım canım bugün değerlendircem İnşAllah bakalım yarın testin sonucu nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de de bugün çift çizgi çıktı :) Rabbim inşallah nasip eder ikimize de :)Anladım canım bugün değerlendircem İnşAllah bakalım yarın testin sonucu nasıl olacak
İnşAllahben de de bugün çift çizgi çıktı :) Rabbim inşallah nasip eder ikimize de :)
Varmı bir gelişme nasıl gidiyorumarım hamileyizdir 2021 e anne adayı olarak girelim inşallah
Yok canım ümidimi kaybediyorum artık hiçbirşy hissetmiyorum ya yarın ya sonraki gün regl olucam sanırım zaten afedersin idrar testi yaptım nihayet ama negatif çıktıVarmı bir gelişme nasıl gidiyor
Senin nasıl varmı birşey nasılsınVarmı bir gelişme nasıl gidiyor
Erken yapmışsn aslında.ben yapmadım yarın bat.bacaklarım çok ağrıyor ya kmlerce yol yürümüş gibi göğüs hassasiyeti birde ara ara kasıklarımda farklı batma yanma gibi bişiler oluyo bakalm olcammı bende reglYok canım ümidimi kaybediyorum artık hiçbirşy hissetmiyorum ya yarın ya sonraki gün regl olucam sanırım zaten afedersin idrar testi yaptım nihayet ama negatif çıktı
İnşallah hamilesindir hamileyizdir şuan karnımın altında bi ağrı hissediyorum gelip gidiyo ara sıra belim ağrıyo fln ama bildiğimiz regl ağrısı işte .. erken mi test için yani nebiliyim bazı kişilerde 10 gün önceden çıkıyor benim regl e 1-2 gün var neden çıkmasınki diye düşündüm demekki yokErken yapmışsn aslında.ben yapmadım yarın bat.bacaklarım çok ağrıyor ya kmlerce yol yürümüş gibi göğüs hassasiyeti birde ara ara kasıklarımda farklı batma yanma gibi bişiler oluyo bakalm olcammı bende regl
Adı üstünde bazı kişiler herkesde aynı durum olmayabilir yok die üzülme ama varsa die umutlanmada bekle bakalım gecikme olcakmı.şahsen ben 17-18 i gibi yumurtladm varsa bile öıkması imkansız gibi bişey.belki sende geç yumurtluyosundur falan herkesin hikayesi farklıİnşallah hamilesindir hamileyizdir şuan karnımın altında bi ağrı hissediyorum gelip gidiyo ara sıra belim ağrıyo fln ama bildiğimiz regl ağrısı işte .. erken mi test için yani nebiliyim bazı kişilerde 10 gün önceden çıkıyor benim regl e 1-2 gün var neden çıkmasınki diye düşündüm demekki yok
İnşallah bir mucize olur herbirimiz içinAdı üstünde bazı kişiler herkesde aynı durum olmayabilir yok die üzülme ama varsa die umutlanmada bekle bakalım gecikme olcakmı.şahsen ben 17-18 i gibi yumurtladm varsa bile öıkması imkansız gibi bişey.belki sende geç yumurtluyosundur falan herkesin hikayesi farklı
《Merhabalar》
•°•
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum..
Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan kasım - aralık hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..
Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah..
Tatmayan herkesin o mutluluğu tatması dileğiyle.
Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥
•°•
Listeye eklenmek isteyen BAT tarihiyle BENİ etiketleyebilir.
•°•
Aktif olmayan bilgi vermeyen listeden kaldırılacaktır.
•°•
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
•°•
^ Gebelik için neler yaptınız ?
^ Gebeliği zorlaştıran durumun varmı ?
^ Yumurtlama takibi nasıl oldu ve nasıl bi yol izlenildi ?
•°•
☆ LİSTENİN HEP HAMİŞ DOLMASI DUÂSIYLA..
H Hasbelkader340 07.12.20
@jikarinzku 02.11.20
@Gdkd 05.11.20
@barslann 16.11.20
@Cemren0604 08.11.20
@Roseee12 02.11.20
@Maestro78 03.11.20
@Lazzzzzz53 08.11.20
@janabobc 10.11.20
@Doganftm 10.11.20
@Mevacaa 11.11.20
@eylulyorgunu 11.11.20
@Hafize2511 13.11.20
@Blacklight 14.11.20
@minnikMucize 16.11.20
@Ftmanur 17.11.20
@IlyZcn 17.11.20
@Kaktusluk 18.11.20
@borasu 18.11.20
@Sinoplu17 19.11.20
@didonutella 20.11.20
@flamee 21.11.20
@PpAaSs 22.11.20
@bitkiselhayat 22.11.20
@mutluuugizz 23.11.20
@helppp 23.11.20
@pandaaa 24.11.20
Nm88326 24.11.20
@venushatun28 24.11.20
@Pussuk 25.11.20
@Elifkskl 25.11.20
@Birumuttur yasamak 28.11.20
@SimgeBA 28.11.20
@htcygttk 29.11.20
@kevser677889 29.11.20
@Fatma4188 29.11.20
@Sesilya16 30.11.20
@sevdalikus 01.12.20
@Merveun 01.12.20
Griinci 02.12.20
@Neslhannn 02.12.20
@Kardelencicegimm 02.12.20
@NaaNaa 05.12.20
@serenndrmz 05.12.20
@sutlaacc 06.12.20
@Tekderdimkpss 09.12.20
@GulYuzlumm 09.12.20
@Neslihangozutok 09.12.20
@Tambikedi 10.12.20
@Gereksiz06 14.12.20
@skylight06060606 15.12.20
@bayan26 15.12.20
@Alynabll 19.12.20
20.11.2020
Hasta oldum bende üzülmedim ama historoskabi sonrası regl düzensiz olur dediler en azndan gününde oldum düzenim bozulmadı.umarm sen olmazsn bu ay güzel haberi alırsınİnşallah bir mucize olur herbirimiz için
Nurem ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi ama üzülmemen çok güzel inşallah bunu bende başarabilirim ..Hasta oldum bende üzülmedim ama historoskabi sonrası regl düzensiz olur dediler en azndan gününde oldum düzenim bozulmadı.umarm sen olmazsn bu ay güzel haberi alırsın
Kızlar dua edelim benimde bat 7_9 arası ama sanki yine daha erken olacakmışım gibi akıntı değilde sürekli ıslaklık var bende tetikte beklemedeyim stres yaparak vücut sistemimizi etkiliyoruz sanırım yani canım şuan seninle aynı durumdayimNurem ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi ama üzülmemen çok güzel inşallah bunu bende başarabilirim ..
çıldırıcamm saatler kaldı olmama heralde stres yaptım o yüzden gecikiyor sanırım ..korkmaya başladım ..
İçimde bi ürperti var endişe var..Kızlar dua edelim benimde bat 7_9 arası ama sanki yine daha erken olacakmışım gibi akıntı değilde sürekli ıslaklık var bende tetikte beklemedeyim stres yaparak vücut sistemimizi etkiliyoruz sanırım yani canım şuan seninle aynı durumdayim
Canım aynen akıntı bendede yok sadece vajinanın iç kısmında ıslaklık hissediyorum sendede öylemi benimde goguslerimde ağrı var ama uc kısımlarında yok birde aynen sabahki ağrı kadar değil bide kaç gündür gece uyanıyorum ağrıdan mide kısmında idrara çıkıyorum ama bu çok şu içmekten sanirimİçimde bi ürperti var endişe var..
Akıntı vs. yok göğüslerde ağrı vardı ama sanki yavaş yavaş azalıyor gibi birazda bacaklarım sızlıyo gibi hissediyorum ..
Acaba ben ne hissettiğimi biliyormuyum diye soruyorum kendime
Canım naptın değerlendirdin mi cumartesi pazar pazartesiyiPik canım bugün ve 3 gün değerlendir çatlamayı görene kadar
Merhaba bişey danışmak istiyorum bende de pıhtılaşma sorunu çıktı 20 haftalık düşük yaptım. Kızınız da hamilelikten önce ilaç kullandınız mı kan sulandırıcı yoksa gebe kalınca mı başladınız şuan bilet kullanmıyorum ben mesela bu ay hamilelik düşünüyorumHoşbuldum canım amin hepimizin Allah gönlüne göre versin. Kan pıhtılaşma sorunum var bide rahim ters denmişti iki kaybım var üçüncü de kızımı kucağıma aldım çok şükür gene 1senedir uğraşıyoruz inşallah olur kızıma kardeş istiyorum rabbim nasip etsin
Bende herhangi bi ıslaklık yok ama gece benim uykum kaçıyor sanırım çok düşündüğüm için göğüslerdeki ağrı aynen öyle bendede hamilelik belirtilerini söyleyen kişiler çok farklı anlatıyor ..Canım aynen akıntı bendede yok sadece vajinanın iç kısmında ıslaklık hissediyorum sendede öylemi benimde goguslerimde ağrı var ama uc kısımlarında yok birde aynen sabahki ağrı kadar değil bide kaç gündür gece uyanıyorum ağrıdan mide kısmında idrara çıkıyorum ama bu çok şu içmekten sanirim
Canım dedigin belirtiler 5 hafta üzeri sonrası başlıyor öncesi hep regl sancıları vücut ona hazırlık yapıyor ama yumurta dolanıp yerleştiği için regl olmuyo çünkü yumurta kalıntıları olmadığı için göğüs bile koku alma da dahil en erken 6. Haftada başlıyor diye biliyorum benimki bildigin regl şikâyetlerim normal rutin o yüzden biliyorum hamile olmadigimi üstelik bat dan çok önce başladı bat 7_9 demekki daha erken olacağım o beni dusunduruyo sebep olarak sen inş hamilesindir senin bata az kalmış ama kendini kasma öyle belirtiler bekleme suanBende herhangi bi ıslaklık yok ama gece benim uykum kaçıyor sanırım çok düşündüğüm için göğüslerdeki ağrı aynen öyle bendede hamilelik belirtilerini söyleyen kişiler çok farklı anlatıyor ..
Yok kirpikler karışıyor yok merdiven çıkarken göğüslerim acıyor dokunamıyorum yok iştahım arttı sürekli yemek yiyorum yok yumurtamın çatladığını bile hissettim yok ayaklarım ellerim yanıyor yok kasıklarıma bıçak saplanır gibi acıyor... nebileyim yaa çıldırmamak elde değil bence baksana hep böyle yazıyorlar bende tık yok böyle abartılıyor galiba yok artık yani dedirtiyorlar