Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım 😔 ümidimi kaybediyorum artık hiçbirşy hissetmiyorum ya yarın ya sonraki gün regl olucam sanırım zaten afedersin idrar testi yaptım nihayet ama negatif çıktı 🤷‍♀️🥺🥺
Erken yapmışsn aslında.ben yapmadım yarın bat.bacaklarım çok ağrıyor ya kmlerce yol yürümüş gibi göğüs hassasiyeti birde ara ara kasıklarımda farklı batma yanma gibi bişiler oluyo bakalm olcammı bende regl

Erken yapmışsn aslında.ben yapmadım yarın bat.bacaklarım çok ağrıyor ya kmlerce yol yürümüş gibi göğüs hassasiyeti birde ara ara kasıklarımda farklı batma yanma gibi bişiler oluyo bakalm olcammı bende regl
İnşallah hamilesindir 🤲hamileyizdir 🤲 şuan karnımın altında bi ağrı hissediyorum gelip gidiyo ara sıra belim ağrıyo fln ama bildiğimiz regl ağrısı işte .. erken mi test için yani nebiliyim bazı kişilerde 10 gün önceden çıkıyor benim regl e 1-2 gün var neden çıkmasınki diye düşündüm demekki yok 🤷🏻‍♀️😔🥺

İnşallah hamilesindir 🤲hamileyizdir 🤲 şuan karnımın altında bi ağrı hissediyorum gelip gidiyo ara sıra belim ağrıyo fln ama bildiğimiz regl ağrısı işte .. erken mi test için yani nebiliyim bazı kişilerde 10 gün önceden çıkıyor benim regl e 1-2 gün var neden çıkmasınki diye düşündüm demekki yok 🤷🏻‍♀️😔🥺
Adı üstünde bazı kişiler 🥰 herkesde aynı durum olmayabilir yok die üzülme ama varsa die umutlanmada bekle bakalım gecikme olcakmı.şahsen ben 17-18 i gibi yumurtladm varsa bile öıkması imkansız gibi bişey.belki sende geç yumurtluyosundur falan herkesin hikayesi farklı

Adı üstünde bazı kişiler 🥰 herkesde aynı durum olmayabilir yok die üzülme ama varsa die umutlanmada bekle bakalım gecikme olcakmı.şahsen ben 17-18 i gibi yumurtladm varsa bile öıkması imkansız gibi bişey.belki sende geç yumurtluyosundur falan herkesin hikayesi farklı
İnşallah bir mucize olur herbirimiz için 🤲🙏

Merhabalar:KK54:
•°•
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum.. :cry:
Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan kasım - aralık hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..:emir_bebek::KK36:
Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah.. :KK9:

Tatmayan herkesin o mutluluğu tatması dileğiyle. :cool:

Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥:nazar::halay:
•°•
Listeye eklenmek isteyen BAT tarihiyle BENİ etiketleyebilir. Hoppa
•°•
Aktif olmayan bilgi vermeyen listeden kaldırılacaktır.
•°•
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
•°•
^ Gebelik için neler yaptınız ?
^ Gebeliği zorlaştıran durumun varmı ?
^ Yumurtlama takibi nasıl oldu ve nasıl bi yol izlenildi ?

•°•
☆ LİSTENİN HEP HAMİŞ DOLMASI DUÂSIYLA..
@jikarinzku02.11.20:anneadayı:
@Gdkd05.11.20:anneadayı:
@barslann16.11.20:anneadayı:
@Cemren060408.11.20:anneadayı:
@Roseee1202.11.20:KK17:
@Maestro7803.11.20:KK17:
@Lazzzzzz5308.11.20:KK17:
@janabobc10.11.20:KK17:
@Doganftm10.11.20:KK17:
@Mevacaa11.11.20:KK17:
@eylulyorgunu11.11.20:KK17:
@Hafize251113.11.20:KK17:
@Blacklight14.11.20:KK17:
@minnikMucize16.11.20:KK17:
@Ftmanur17.11.20:KK17:
@IlyZcn17.11.20:KK17:
@Kaktusluk18.11.20:KK17:
@borasu18.11.20:KK17:
@Sinoplu1719.11.20:KK17:
A AFonat 19.11.20:KK17:
@didonutella20.11.20:KK17:
@flamee21.11.20:KK17:
@PpAaSs22.11.20:KK17:
@bitkiselhayat22.11.20:KK17:
@mutluuugizz23.11.20:KK17:
@helppp23.11.20:KK17:
@pandaaa24.11.20:KK17:
Nm88326 Nm88326 24.11.20:KK17:
@venushatun2824.11.20:KK17:
@Pussuk25.11.20:KK17:
@Elifkskl25.11.20:KK17:
@SimgeBA28.11.20:KK17:
@htcygttk29.11.20:KK17:
@kevser67788929.11.20:KK17:
@Fatma418829.11.20:KK17:
@Sesilya1630.11.20:KK17:
@sevdalikus01.12.20:KK17:
@Merveun01.12.20:KK17:
N Nurem 01.12.20:KK17:
Griinci Griinci 02.12.20:KK17:
@Neslhannn02.12.20:KK17:
@NaaNaa05.12.20:KK17:
@serenndrmz05.12.20:KK17:
@sutlaacc06.12.20:KK17:
@Tekderdimkpss09.12.20:KK17:
@GulYuzlumm09.12.20:KK17:
@Tambikedi10.12.20:KK17:
S sevda3335 12.12.20:KK17:
@Gereksiz0614.12.20:KK17:
@skylight0606060615.12.20:KK17:
@bayan2615.12.20:KK17:
@Alynabll19.12.20:KK17:
20.11.2020

Hasta oldum bende 🥰 üzülmedim ama historoskabi sonrası regl düzensiz olur dediler en azndan gününde oldum düzenim bozulmadı.umarm sen olmazsn bu ay güzel haberi alırsın 🥰
Nurem ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi ama üzülmemen çok güzel inşallah bunu bende başarabilirim ..
çıldırıcamm saatler kaldı olmama heralde stres yaptım o yüzden gecikiyor sanırım ..korkmaya başladım .. 😔😔

Nurem ne söyleyeceğimi bilemedim şimdi ama üzülmemen çok güzel inşallah bunu bende başarabilirim ..
çıldırıcamm saatler kaldı olmama heralde stres yaptım o yüzden gecikiyor sanırım ..korkmaya başladım .. 😔😔
Kızlar dua edelim benimde bat 7_9 arası ama sanki yine daha erken olacakmışım gibi akıntı değilde sürekli ıslaklık var bende tetikte beklemedeyim stres yaparak vücut sistemimizi etkiliyoruz sanırım yani canım şuan seninle aynı durumdayim

Kızlar dua edelim benimde bat 7_9 arası ama sanki yine daha erken olacakmışım gibi akıntı değilde sürekli ıslaklık var bende tetikte beklemedeyim stres yaparak vücut sistemimizi etkiliyoruz sanırım yani canım şuan seninle aynı durumdayim
İçimde bi ürperti var endişe var..
Akıntı vs. yok göğüslerde ağrı vardı ama sanki yavaş yavaş azalıyor gibi birazda bacaklarım sızlıyo gibi hissediyorum ..
Acaba ben ne hissettiğimi biliyormuyum diye soruyorum kendime 😣🤔

İçimde bi ürperti var endişe var..
Akıntı vs. yok göğüslerde ağrı vardı ama sanki yavaş yavaş azalıyor gibi birazda bacaklarım sızlıyo gibi hissediyorum ..
Acaba ben ne hissettiğimi biliyormuyum diye soruyorum kendime 😣🤔
Canım aynen akıntı bendede yok sadece vajinanın iç kısmında ıslaklık hissediyorum sendede öylemi benimde goguslerimde ağrı var ama uc kısımlarında yok birde aynen sabahki ağrı kadar değil bide kaç gündür gece uyanıyorum ağrıdan mide kısmında idrara çıkıyorum ama bu çok şu içmekten sanirim

Merhaba bende bu ay inşallah hamile kalmak istiyorum. Hamile kalmamı zorlaştıracak biyolojik bir sorunum yok. Ama kan pıhtılaşması var hamile kalınca iğneye başlayacağım inşallah. İsteyen herkes bebeğine kavuşur inşallah kızlar. Konu sahibi sanırım banlı etiket yapamadım

Hoşbuldum canım amin hepimizin Allah gönlüne göre versin. Kan pıhtılaşma sorunum var bide rahim ters denmişti iki kaybım var üçüncü de kızımı kucağıma aldım çok şükür gene 1senedir uğraşıyoruz inşallah olur kızıma kardeş istiyorum rabbim nasip etsin
Merhaba bişey danışmak istiyorum bende de pıhtılaşma sorunu çıktı 20 haftalık düşük yaptım. Kızınız da hamilelikten önce ilaç kullandınız mı kan sulandırıcı yoksa gebe kalınca mı başladınız şuan bilet kullanmıyorum ben mesela bu ay hamilelik düşünüyorum

Canım aynen akıntı bendede yok sadece vajinanın iç kısmında ıslaklık hissediyorum sendede öylemi benimde goguslerimde ağrı var ama uc kısımlarında yok birde aynen sabahki ağrı kadar değil bide kaç gündür gece uyanıyorum ağrıdan mide kısmında idrara çıkıyorum ama bu çok şu içmekten sanirim
Bende herhangi bi ıslaklık yok ama gece benim uykum kaçıyor sanırım çok düşündüğüm için göğüslerdeki ağrı aynen öyle bendede hamilelik belirtilerini söyleyen kişiler çok farklı anlatıyor ..

Yok kirpikler karışıyor yok merdiven çıkarken göğüslerim acıyor dokunamıyorum yok iştahım arttı sürekli yemek yiyorum yok yumurtamın çatladığını bile hissettim yok ayaklarım ellerim yanıyor yok kasıklarıma bıçak saplanır gibi acıyor... nebileyim yaa çıldırmamak elde değil bence baksana hep böyle yazıyorlar bende tık yok böyle abartılıyor galiba yok artık yani dedirtiyorlar 😣

Bende herhangi bi ıslaklık yok ama gece benim uykum kaçıyor sanırım çok düşündüğüm için göğüslerdeki ağrı aynen öyle bendede hamilelik belirtilerini söyleyen kişiler çok farklı anlatıyor ..

Yok kirpikler karışıyor yok merdiven çıkarken göğüslerim acıyor dokunamıyorum yok iştahım arttı sürekli yemek yiyorum yok yumurtamın çatladığını bile hissettim yok ayaklarım ellerim yanıyor yok kasıklarıma bıçak saplanır gibi acıyor... nebileyim yaa çıldırmamak elde değil bence baksana hep böyle yazıyorlar bende tık yok böyle abartılıyor galiba yok artık yani dedirtiyorlar 😣
Canım dedigin belirtiler 5 hafta üzeri sonrası başlıyor öncesi hep regl sancıları vücut ona hazırlık yapıyor ama yumurta dolanıp yerleştiği için regl olmuyo çünkü yumurta kalıntıları olmadığı için göğüs bile koku alma da dahil en erken 6. Haftada başlıyor diye biliyorum benimki bildigin regl şikâyetlerim normal rutin o yüzden biliyorum hamile olmadigimi üstelik bat dan çok önce başladı bat 7_9 demekki daha erken olacağım o beni dusunduruyo sebep olarak sen inş hamilesindir senin bata az kalmış ama kendini kasma öyle belirtiler bekleme suan

X