- 11 Kasım 2020
- 10
- 11
- 30
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.121
Kızlar adetim yaklaştı ara ara adet agrisi geliyor. Ama ben adetten önce ağrı hiç yaşamam olduktan sonra agrım olur genelde böyle olup hamilelik elde eden var mı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün başka bir doktora gittik. Dedi ki rahim ağzına yakın evet ama rahim büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi. Bakcaz bakalım yatıyorum şuan inşallah en kısa zamanda yukarı çıkar. Sağlıklı mutlu mesut bir hamilelik geçirmek istiyorum.Önce sakin ol canım güçlü dur ki bebeğinde senden güç alıp tutunsun yeminle bak kendimden dolayı bilip diyorum ağladıkça üzüldükçe kendin tetikliyosun yapma biliyorum çok zor ama duracağı varsa duruyor naparsan yap ve aşşağı yerleşmiş düşebilir dediklerine bakma banada dediler hastanede yattım 5 gün sonra toparlanmış dediler ama sağlksz bilmem ne çok güzel dedikleri keseye dağılmış dediler vs.
Yani dr. bakma hemen öyle onlar erken dönemlerde anne adayını hazırlamak için bütün ihtimalleri söylüyorlar sen başka bi dr. Daha baktır derim ama şunuda söyleyim alttan muane gerektirmedikçe yaptırma her ne kadar bişey olmuyor deselerde etkisi var elinden geldiği kadar baktırma yani hatta yapabiliyosan insanın elinde değil ama hastaneye gitme bırak akışına dur evde leke vs inşAllah olmaz ama olursa gidersin hiç bişey yoksa uğraştıkça karışıyor o yüzden 2 hafta bi bırak 7 8 haftada gidersin.
Ben mesela herşey yolunda derken gitmicem falan diye karar almıştım test için gittiğimde noldu sonradan yine öğrendim kaybettiğimi orası ayrı ama ben çok didikledim..
Rabbim yaşatmasın sağlıkla al kucağınakmseye yaşatmasın Rabbim evlat kaybı imtihanı ama aşşağı yerleşmeyle düşük olmuyor ama eğer dikkat edip yatıp stres yapmazsan lütfen duâ tevekkül...
Doktora gittim canım yukarı çıkabilir bakcaz dedi haftaya cuma yine gitcem. İnşallah bir an evvel yukarı çıkar ve bu içimde yaşadığım işkence biter.Canm ne yaptin
Instagram'da ovulasyontakiplisayfa diye bir yerden 40 tane ovulasyon testi 4 tane gebelik testini 80 TL ye aldım. Çok memnun kaldım ben. İncecik çubuklar halinde ve çok güzel yakalıyor. Bu siteyi de bu forumda başka birinden duymuştum.Kızlar ovulasyon testi önerisi olan var mı ? Ben bu ayda adet olacağım galiba
Amin canm cümlemizin inşallah.allah razı olsun hep birlikte güzel haberleri paylaşırız inşallahMerhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.
Onla geçmiş olsun Rabbim sıkıntı vermesn başka bal inşAllah bu ay müjdeli haberi alırsın sağlıkla..
Stres yapma sabır duâ olur inşAllah bak maşAllah ne güzel önündeki yol.
Merhaba hoşbuldum wala yumurtlamadan 4 gün sonra şiddetli kasık ağrısı ile uyandım.iki üç gün sürdü hala ara ara rahmimde kasılma gibi agrılar oluyo kasıklarmda ara ara batma var bunu yaşarken reglme iki hafta vardı henüz.şuan 5 gün sonra falan regl olmam gerek göğüs hassasiyetim başladı.döllenme oldu ondanmı yaşadım bunları yoksa historoskabi den dolayı mı bilemiyorum.sizin varmı belirtinzHoşgeldin aramıza ⚘
Bu arada bat tarihlerimiz aynı nurem sende bi belirti vs. varmı ?
Benim göğüs ağrım var biraz ama yani ara ara bşyler hissediyorum sonrasında geçiyo psikolojik olarak kendimi hamile hissetmek istemiyorum çünkü geçtiğimiz aylarda hep böyle oldu tam hamileyim diyordum ama olmuyordu hep hüsranla sonuçlanıyordu .. inşallah bu ay hamilelik müjdesi alırız canım allah isteyen her melek anneye nasip etsin ⚘Merhaba hoşbuldum wala yumurtlamadan 4 gün sonra şiddetli kasık ağrısı ile uyandım.iki üç gün sürdü hala ara ara rahmimde kasılma gibi agrılar oluyo kasıklarmda ara ara batma var bunu yaşarken reglme iki hafta vardı henüz.şuan 5 gün sonra falan regl olmam gerek göğüs hassasiyetim başladı.döllenme oldu ondanmı yaşadım bunları yoksa historoskabi den dolayı mı bilemiyorum.sizin varmı belirtinz
Benm iki sendir çok oldu dediğin gibi.test yapmaya korkar oldum Sanrm adetm bir ay bile geçse korkudan tesr yapamicam inş bakalm nolcak haftaya belli olurBenim göğüs ağrım var biraz ama yani ara ara bşyler hissediyorum sonrasında geçiyo psikolojik olarak kendimi hamile hissetmek istemiyorum çünkü geçtiğimiz aylarda hep böyle oldu tam hamileyim diyordum ama olmuyordu hep hüsranla sonuçlanıyordu .. inşallah bu ay hamilelik müjdesi alırız canım allah isteyen her melek anneye nasip etsin ⚘
Ben Olcam dedm regl ama gelmedi günüm yarın Allah herşeyi. Hayırlısını versin kızımda içimde ki his var diyordu 3gun önceden h
Ben Olcam dedm regl ama gelmedi günüm yarın Allah herşeyi. Hayırlısını versin kızımda içimde ki his var diyordu 3gun önceden hissine inanarak kan verdim ve pozitifti şuan öle bir hissinbası
Nasıl bir his acaba o çok insandan duydum hissetmiştim dieBen Olcam dedm regl ama gelmedi günüm yarın Allah herşeyi. Hayırlısını versin kızımda içimde ki his var diyordu 3gun önceden hissine inanarak kan verdim ve pozitifti şuan öle bir hissin yok
Emin ol herşey yoluna girecek sıkıntı etme sen sadece dua et olurmu Allah büyük en kısa zaman da tüm ıstediklerin gerçek olsun bebişin seninle olucak buna inanDoktora gittim canım yukarı çıkabilir bakcaz dedi haftaya cuma yine gitcem. İnşallah bir an evvel yukarı çıkar ve bu içimde yaşadığım işkence biter.
Ben ilk çocuğumda hiç ummadığım anda geldi aylarca olsun diye tedavi gördüm tedavi sonuçsuz kaldı sonra olmaması gereken zamanda oldu kanser olabileceğim söylendi parça alınacaktı randewu almaya giderken acaba olabilir i bir his var içimde dedm hiç bir belirti aramadım o ay takip etmedim ne zaman yumurtaların diye kan verdim ve sonucu pozitif görünce bütün aile şaştık kaldık gidecek sonlandırılır diye bekledik ama bnm için mucize bir şekilde dünyaya geldi yiyecek ekmeği varmış şimdi ikinciyi istiyorum çok geçmeden Allah nasip eder yiyecek ekmeği olursa olur hiç stres dert etmiyorum herşeyin zamanı var demeyi kötü bir şekilde öğrendim ama öğrendimNasıl bir his acaba o çok insandan duydum hissetmiştim die
Öncelikle çok geçmiş olsun.çok dogru söylemişsiniz hepimiz için geçerli buBen ilk çocuğumda hiç ummadığım anda geldi aylarca olsun diye tedavi gördüm tedavi sonuçsuz kaldı sonra olmaması gereken zamanda oldu kanser olabileceğim söylendi parça alınacaktı randewu almaya giderken acaba olabilir i bir his var içimde dedm hiç bir belirti aramadım o ay takip etmedim ne zaman yumurtaların diye kan verdim ve sonucu pozitif görünce bütün aile şaştık kaldık gidecek sonlandırılır diye bekledik ama bnm için mucize bir şekilde dünyaya geldi yiyecek ekmeği varmış şimdi ikinciyi istiyorum çok geçmeden Allah nasip eder yiyecek ekmeği olursa olur hiç stres dert etmiyorum herşeyin zamanı var demeyi kötü bir şekilde öğrendim ama öğrendim
Bazen sabret diyorum arkadaşlarıma ne kadar kolay söylüyorsun diyorlar yaşadım işte sabret bugün olmuyorsa bir sebebi var onu da Allah biliyor üzülmüyorum çoğu şeye artk yaşayarak insan tecrübe ediyor ne yazikki çok teşekkür ederim umarım kimsenin kucağı boş kalmaz evlat çok güzel bir duygu her anne baba olabilecek insana nasip etsinÖncelikle çok geçmiş olsun.çok dogru söylemişsiniz hepimiz için geçerli bu
Aynen öyle ..napsak aynı güne kararlaştırıpmı yapsak testleri belki yalnız hissetmeyiz olmadıysa olmadı derizBenm iki sendir çok oldu dediğin gibi.test yapmaya korkar oldum Sanrm adetm bir ay bile geçse korkudan tesr yapamicam inş bakalm nolcak haftaya belli olur
Bunu kabullenmek bile bir erdem işte bende sizin gibi düşünüyorum artıkBazen sabret diyorum arkadaşlarıma ne kadar kolay söylüyorsun diyorlar yaşadım işte sabret bugün olmuyorsa bir sebebi var onu da Allah biliyor üzülmüyorum çoğu şeye artk yaşayarak insan tecrübe ediyor ne yazikki çok teşekkür ederim umarım kimsenin kucağı boş kalmaz evlat çok güzel bir duygu her anne baba olabilecek insana nasip etsin
Olabilir neden olmasın haberleşelm o zaman sık sık gidişatıAynen öyle ..napsak aynı güne kararlaştırıpmı yapsak testleri belki yalnız hissetmeyiz olmadıysa olmadı deriz
umarım hamileyizdir 2021 e anne adayı olarak girelim inşallahOlabilir neden olmasın haberleşelm o zaman sık sık gidişatı