Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ne demek Rabbim iyilik versin canım. Olurmı öyle şey burda ben varım biz varız derdin sıkıntın stresini burda at üstünden anlat elimden geldiği kadar rahatlatmak isterim.. öyle oluyor ben kaybettikten sonra bile sabki herkes gözüme evlat sokarmış gibime geliyor biz kendimize yapıyoruz onu yanlış aslında.. umutsuzluk edip beyninde bitirme ozaman negatif enerji vermiş oluyorsun hertürlü. Güçlü olmanız lazım ki sizin bebişlerde güçlü olsun annesi üzmeyin kndinizi biliyorum zor ama napalım kısmet işte bende konuşamıyorum üzülürse diye anlıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Canım bende konuya dahil oluyorum ama üzülmene dayanamadım rabbim belki ikiniz içinde hayırlı zamanı bekliyor bide bakarsın zaman geçmiş 2 3 4 evladinla torunlarınla bu anıları hatırlayıp tebessüm ediyorsunuz inş rabbim sana en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhabalar ,
11 aylık evliyim. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. O zamandan beri deniyoruz ama henüz kısmet olmadı.
yaşım 32 , biraz geciktim ama En yakın zamanda anne olmak istiyorum inşallah.
bat 9 kasım yani bugündü ama maalesef adet oldum.
Denemeye devam :)

Aynı yaştayız aynı gün adet olduk ve bizde ekimde karar verdik

B

Bu ay inşallah nasip olur
Gerçi bende cinsel isteksizlik var bir süredir böyle de nasıl olacaksa
Istekli isteksiz denemeye devam ben testleri aldım bide soğan kuru yapacam adet bitince sonra ovulasyon testine başlayıp o tarihi deniycem bakalım inş ikimizde Bu kadar tesadüfe aynı anamı denk gelir acaba

Istekli isteksiz denemeye devam ben testleri aldım bide soğan kuru yapacam adet bitince sonra ovulasyon testine başlayıp o tarihi deniycem bakalım inş ikimizde Bu kadar tesadüfe aynı anamı denk gelir acaba
Ben daha testlere ve kürlere bakmadım
Bi araştırayım
Güzel tesadüf oldu bu arada

Konuşmak istersen anlatmak istersen burdayiz canım umarım bu ay sevinçli haber alırsın insan bazen gerçekten birilerine anlatmak istiyor yargılanmak dan korkuyor o yüzden burası çok iyi oluyor

Bende araştırıp buldum canım sen kesin testle git bu dönemde madem isteksizlik var en azından kendini yıpratmamış olursun

Yumurtlama testi al canım şuan önceliğimiz o olmalı ven zaten 2 gün adet oluyorum 3 gun yok denecek kadar az pazartesi başlıycam teste

Evet benim şahit olduğum bi arkadaşım oldu canım ama işte inş ters bi etki yapmaz o da senin dediğin gibi yaptı 2 gebeliginde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…