- 24 Ekim 2020
- 580
- 532
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Ay çok heyecanlı gebelik testi yap benceKızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım
Adetim birgün gecikti ve ovulasyom testi vardı elimde yaptım böyle çıktı
Rica ederim ne demek Rabbim iyilik versin canım. Olurmı öyle şey burda ben varım biz varız derdin sıkıntın stresini burda at üstünden anlat elimden geldiği kadar rahatlatmak isterim.. öyle oluyor ben kaybettikten sonra bile sabki herkes gözüme evlat sokarmış gibime geliyor biz kendimize yapıyoruz onu yanlış aslında.. umutsuzluk edip beyninde bitirme ozaman negatif enerji vermiş oluyorsun hertürlü. Güçlü olmanız lazım ki sizin bebişlerde güçlü olsun annesi üzmeyin kndinizi biliyorum zor ama napalım kısmet işte bende konuşamıyorum üzülürse diye anlıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun...Çok teşekkür ediyorum iyiyim diyim iyi olim Geçen aylarda kendimi dinledim yumurtlama olur olmaz göğüs ağrım başlardı adet olana kadar dokunamazdım şimdi hafif ağrı var ama dokunulmicak gibi değil bilemedim biraz erken ama hani hiç hamile olma ihtimalimi bile düşünemediğim için diğer aylardaki gibi hissedince direk ümitsizliğe kaldım. İyice etrafımda hamileler arttı iyice kafayı yedik eşimle değerlerini ölçtürecez 3.ay dolmak üzere düzelmezse direk tüp bebek yaptıralım diyoruz çok yorulduk çünkü bide problem eşimde olduğu için sıkıntımı stresimide konuşamıyorum o üzülmesin diye namaz kılarken bile ağlar oldum iyice durumum vahim yalnız başıma stresimi yaşıyorum
Canım bende konuya dahil oluyorum ama üzülmene dayanamadım rabbim belki ikiniz içinde hayırlı zamanı bekliyor bide bakarsın zaman geçmiş 2 3 4 evladinla torunlarınla bu anıları hatırlayıp tebessüm ediyorsunuz inş rabbim sana en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinÇok teşekkür ediyorum iyiyim diyim iyi olim Geçen aylarda kendimi dinledim yumurtlama olur olmaz göğüs ağrım başlardı adet olana kadar dokunamazdım şimdi hafif ağrı var ama dokunulmicak gibi değil bilemedim biraz erken ama hani hiç hamile olma ihtimalimi bile düşünemediğim için diğer aylardaki gibi hissedince direk ümitsizliğe kaldım. İyice etrafımda hamileler arttı iyice kafayı yedik eşimle değerlerini ölçtürecez 3.ay dolmak üzere düzelmezse direk tüp bebek yaptıralım diyoruz çok yorulduk çünkü bide problem eşimde olduğu için sıkıntımı stresimide konuşamıyorum o üzülmesin diye namaz kılarken bile ağlar oldum iyice durumum vahim yalnız başıma stresimi yaşıyorum
Aynı yaştayız aynı gün adet olduk ve bizde ekimde karar verdikMerhabalar ,
11 aylık evliyim. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. O zamandan beri deniyoruz ama henüz kısmet olmadı.
yaşım 32 , biraz geciktim ama En yakın zamanda anne olmak istiyorum inşallah.
bat 9 kasım yani bugündü ama maalesef adet oldum.
Denemeye devam :)
Bu ay inşallah nasip olurAynı yaştayız aynı gün adet olduk ve bizde ekimde karar verdik
Istekli isteksiz denemeye devam ben testleri aldım bide soğan kuru yapacam adet bitince sonra ovulasyon testine başlayıp o tarihi deniycem bakalım inş ikimizde Bu kadar tesadüfe aynı anamı denk gelir acabaB
Bu ay inşallah nasip olur
Gerçi bende cinsel isteksizlik var bir süredir böyle de nasıl olacaksa
Ben daha testlere ve kürlere bakmadımIstekli isteksiz denemeye devam ben testleri aldım bide soğan kuru yapacam adet bitince sonra ovulasyon testine başlayıp o tarihi deniycem bakalım inş ikimizde Bu kadar tesadüfe aynı anamı denk gelir acaba
Konuşmak istersen anlatmak istersen burdayiz canım umarım bu ay sevinçli haber alırsın insan bazen gerçekten birilerine anlatmak istiyor yargılanmak dan korkuyor o yüzden burası çok iyi oluyorÇok teşekkür ediyorum iyiyim diyim iyi olim Geçen aylarda kendimi dinledim yumurtlama olur olmaz göğüs ağrım başlardı adet olana kadar dokunamazdım şimdi hafif ağrı var ama dokunulmicak gibi değil bilemedim biraz erken ama hani hiç hamile olma ihtimalimi bile düşünemediğim için diğer aylardaki gibi hissedince direk ümitsizliğe kaldım. İyice etrafımda hamileler arttı iyice kafayı yedik eşimle değerlerini ölçtürecez 3.ay dolmak üzere düzelmezse direk tüp bebek yaptıralım diyoruz çok yorulduk çünkü bide problem eşimde olduğu için sıkıntımı stresimide konuşamıyorum o üzülmesin diye namaz kılarken bile ağlar oldum iyice durumum vahim yalnız başıma stresimi yaşıyorum
Benim pek bilgim yok test konusundaBende araştırıp buldum canım sen kesin testle git bu dönemde madem isteksizlik var en azından kendini yıpratmamış olursun
Canım bende yapicam önerdiğin bir tarif varmiSoğan kürü iyi diyorlar kızlar aklınızda olsun herkes onu öneriyor ben denemedim ama
Canım valla tam bı tarif bilmiyorum ama çevremde soğan suyu kaynatıp içen hamile kalanlar var 15 gün içiliyormus galiba ben bu ay öylesine bırakacam takibi falan önümüzdeki ay yapmayı planlıyorumCanım bende yapicam önerdiğin bir tarif varmi
İnşallah iyi olur canım arastir yap sen genede insan hemen olsun istiyor inşallah hayırlısıyla OlurEvet benim şahit olduğum bi arkadaşım oldu canım ama işte inş ters bi etki yapmaz o da senin dediğin gibi yaptı 2 gebeliginde de
Aynen canım ilk gün bakarım bi yan etki yapıyor mu diye olmadı bırakırımİnşallah iyi olur canım arastir yap sen genede insan hemen olsun istiyor inşallah hayırlısıyla Olur