Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ne demek Rabbim iyilik versin canım. Olurmı öyle şey burda ben varım biz varız derdin sıkıntın stresini burda at üstünden anlat elimden geldiği kadar rahatlatmak isterim.. öyle oluyor ben kaybettikten sonra bile sabki herkes gözüme evlat sokarmış gibime geliyor biz kendimize yapıyoruz onu yanlış aslında.. umutsuzluk edip beyninde bitirme ozaman negatif enerji vermiş oluyorsun hertürlü. Güçlü olmanız lazım ki sizin bebişlerde güçlü olsun annesi üzmeyin kndinizi biliyorum zor ama napalım kısmet işte bende konuşamıyorum üzülürse diye anlıyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun... 😔
Amin hepimizin ne büyük bir imtihanmış Allah hayırlısını versin hepimize😔

Konuşmak istersen anlatmak istersen burdayiz canım umarım bu ay sevinçli haber alırsın insan bazen gerçekten birilerine anlatmak istiyor yargılanmak dan korkuyor o yüzden burası çok iyi oluyor 💙
Allah razı olsun sizden eşimle birbirimizi severek evlendik 7 yıl birbirimizi bekledik hayalimiz hep bir evladımız olsun istedik hep böyle sevgiliyken nişanlıyken bebeklere hep bir ilgimiz vardı eşim baba olmayı gerçekten çok istiyordu. Kaynım bizden önce evlendi. Evlendiği günden 10 gün geçti eşinin hamile olduğunu öğrendik. Eşim o zaman çok sevinmişti ama biraz içi buruktu daha evlenmemize yıllar vardı bende baba olmak istiyorum derdi. Sabrettik bekledik evlendik çok şükür her şey gönlümüze göre oldu heyecanlı bir şekilde çocuğumuz olacak diye günler sayar olduk baktık ki olmuyor benim bir rahatsızlığım oldu muayene oldum çok şükür doktor her şey normal dedi sevindik çocuğumuz olacak diye o ayda hüsran oldu eşim dedi kesin bende bir problem var olsa olurdu hamilelik diye yumurtalıklarında ağrı vardı araştırdık varikosel diye bir durum varmış doktora gittik doktor hem semen testi hemde usg çekildi sonra varikosel çıkmadı doktorda demesin mi keşke varikosel olsa çünkü sperm sayısı toplam 11milyon ileri hareket %10 beynimizden vurulduk sonra dedik noluyor neyin nesi bu hormonlarına bakıldı testosteron değeri çok düşük sonra doktor değiştirdik bir baktık orda değer 16 milyon ileri hareket %40 doktor dedi hızı normal sayı düşük tedavi edelim tamam dedik tedaviye başladık kürler takviyeler doktorda demesin mi 2 ay içinde hamile kalır eşin biz başladık yine hayallere 2 ay geçti yine hüsran eşim tekrar test verdi sayı 3 milyona düşmüştü ileri hareket aynı kalmıştı hayatımız yine alt üst oldu tabi bu süre zarfında kazayla hamile kalan arkadaşlarım mı dersin 35 yaşında evlenen komşumuzun evlendiği ay hamile kalması mı dersin hepsi üst üste geldi eşim bebek mağazalarının önünden geçemez oldu. Hamileleri duymak istemiyordu. Bebek kıyafetlerine bile bakarken dalıp gidiyordu en son bir anda benden ayrılmanı istiyorum ben seni anne yapamam günahına giremem diyince ben iyice alt üst oldum afedersiniz yatak hayatımız alt üst oldu hep bir perhizler yumurtlama günlerini kovalar mı hep bir hüsran eşim artık tüp bebeğe kesin karar verdi sabrediyoruz 24 kasımda eşimin doğum günü Allah ım bir mucize versinde en istediği hayallerini doğum gününde ona hediye versin ❤😔

Allah razı olsun sizden eşimle birbirimizi severek evlendik 7 yıl birbirimizi bekledik hayalimiz hep bir evladımız olsun istedik hep böyle sevgiliyken nişanlıyken bebeklere hep bir ilgimiz vardı eşim baba olmayı gerçekten çok istiyordu. Kaynım bizden önce evlendi. Evlendiği günden 10 gün geçti eşinin hamile olduğunu öğrendik. Eşim o zaman çok sevinmişti ama biraz içi buruktu daha evlenmemize yıllar vardı bende baba olmak istiyorum derdi. Sabrettik bekledik evlendik çok şükür her şey gönlümüze göre oldu heyecanlı bir şekilde çocuğumuz olacak diye günler sayar olduk baktık ki olmuyor benim bir rahatsızlığım oldu muayene oldum çok şükür doktor her şey normal dedi sevindik çocuğumuz olacak diye o ayda hüsran oldu eşim dedi kesin bende bir problem var olsa olurdu hamilelik diye yumurtalıklarında ağrı vardı araştırdık varikosel diye bir durum varmış doktora gittik doktor hem semen testi hemde usg çekildi sonra varikosel çıkmadı doktorda demesin mi keşke varikosel olsa çünkü sperm sayısı toplam 11milyon ileri hareket %10 beynimizden vurulduk sonra dedik noluyor neyin nesi bu hormonlarına bakıldı testosteron değeri çok düşük sonra doktor değiştirdik bir baktık orda değer 16 milyon ileri hareket %40 doktor dedi hızı normal sayı düşük tedavi edelim tamam dedik tedaviye başladık kürler takviyeler doktorda demesin mi 2 ay içinde hamile kalır eşin biz başladık yine hayallere 2 ay geçti yine hüsran eşim tekrar test verdi sayı 3 milyona düşmüştü ileri hareket aynı kalmıştı hayatımız yine alt üst oldu tabi bu süre zarfında kazayla hamile kalan arkadaşlarım mı dersin 35 yaşında evlenen komşumuzun evlendiği ay hamile kalması mı dersin hepsi üst üste geldi eşim bebek mağazalarının önünden geçemez oldu. Hamileleri duymak istemiyordu. Bebek kıyafetlerine bile bakarken dalıp gidiyordu en son bir anda benden ayrılmanı istiyorum ben seni anne yapamam günahına giremem diyince ben iyice alt üst oldum afedersiniz yatak hayatımız alt üst oldu hep bir perhizler yumurtlama günlerini kovalar mı hep bir hüsran eşim artık tüp bebeğe kesin karar verdi sabrediyoruz 24 kasımda eşimin doğum günü Allah ım bir mucize versinde en istediği hayallerini doğum gününde ona hediye versin ❤😔
Canım bende konuya dahil oluyorum ama üzülmene dayanamadım rabbim belki ikiniz içinde hayırlı zamanı bekliyor bide bakarsın zaman geçmiş 2 3 4 evladinla torunlarınla bu anıları hatırlayıp tebessüm ediyorsunuz inş rabbim sana en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım anlattım burda biraz uzun ama Allah razı olsun derdimi dinlediğiniz için Allah kucaklarımızı evlatsız bırakmasın bugünde bir kadın gördüm hamileydi ağlıyordu normal doğum yapamicağı çocuk gelmiyor diye sezeryan yapacağı için Allah ya işte Allah ım evlatlarımızı bize nasip etsinde sezeryanla anne olmuşum normal doğurarak anne olmuşum hepsi bunlar gereksiz stresler gibi geldi daha büyüklerini yaşadığım için Yine bu halimize bin şükür neyse ki tüp bebek şansım var ❤️

Canım benim ya ne kadar zor şeyler yasamissin gerçekten çok zor benim bile bu kurtaj o kadar zoruma gittiki esiminde öyle çocuğumuz olduğu halde .bir gün ablam aradı Dr a gitmişler eşinin sperm sayısı sıfır demişler hiç bir şekilde çocuğunuz olmaz demişler ablam çok istiyor tabi başka bı şehire gittiler tüp bebek bile olmaz dediler burda bı üroloji Dr na gitti çok iyi diye hani bı umut bı ilaç vermiş bide doğal şeyler önermiş 2 ay sonra ablam hamile olduğunda hani hepimiz o kadar şaşkındik ki sonra ölçümde çok yüksek çıkmıştı Allahdan ümit kesilmez o artık kabullenmisti bile umudunu sakin kaybetme canım hiç olmaz diye birşeyde yok baksana keçi boynuzu falan yapmislardi onlar biraz sabır canım inşallah olacak Kasım Aralık Ocak ama olacağına inan mutlu haberle geleceksin bi gün İnşallahh 💜💜

kuzum ya çok zor sınavın olmuş ama bak şükür çaren var tüp bebek o bile olmayanlar var lütfen şükür etmekden vazgeçme allahim cozumsuz dert vermesin inş okardeslerimizede sabir ihsan etsin güzel düşünelim herşey güzel olsun

kuzum ya çok zor sınavın olmuş ama bak şükür çaren var tüp bebek o bile olmayanlar var lütfen şükür etmekden vazgeçme allahim cozumsuz dert vermesin inş okardeslerimizede sabir ihsan etsin güzel düşünelim herşey güzel olsun
Aynen işte buna şükür diyorum her zaman ama insan konduramıyor işte bazen strese giriyorum Allah büyük ne mucizeler okudum burada Allah bizede nasip etsin o mucizeleri onun için kendimi dinlemeyide bıraktım test bile yapmak istemiyorum ovulasyon testlerini bile bi Ümit diye yapıyorum tüp bebek tedavisine başlayana kadar devam edecem belki işte belki... ❤️

Aynen işte buna şükür diyorum her zaman ama insan konduramıyor işte bazen strese giriyorum Allah büyük ne mucizeler okudum burada Allah bizede nasip etsin o mucizeleri onun için kendimi dinlemeyide bıraktım test bile yapmak istemiyorum ovulasyon testlerini bile bi Ümit diye yapıyorum tüp bebek tedavisine başlayana kadar devam edecem belki işte belki... ❤️
Sen elinden geleni yap bizlerde dua edelim sonra burda sen hamile kaldığında sevinç çığlığı atalım olur mu canım...bence hiç kendinizi yıpratmadan tüp bebek tedavisine başlayın o da bi yöntem hepimiz ne yöntemler deniyoruz buda o şekilde düşün sana üzülmeyi yasaklıyoruz hemde çözümü varken neden üzülesin bak hayırlı zaman çok önemli allahim sağlıklı hayırlı nasip etinde ne zaman isterse o zaman olsun diyelim sonra sen torun severken bunları anlat gül eşinle 🥰🥰🥰

Sen elinden geleni yap bizlerde dua edelim sonra burda sen hamile kaldığında sevinç çığlığı atalım olur mu canım...bence hiç kendinizi yıpratmadan tüp bebek tedavisine başlayın o da bi yöntem hepimiz ne yöntemler deniyoruz buda o şekilde düşün sana üzülmeyi yasaklıyoruz hemde çözümü varken neden üzülesin bak hayırlı zaman çok önemli allahim sağlıklı hayırlı nasip etinde ne zaman isterse o zaman olsun diyelim sonra sen torun severken bunları anlat gül eşinle 🥰🥰🥰
Çok teşekkür ediyorum dualarınıza benide andığınız için Allah sizden razı olsun derdime ortak olup beni dinlediniz Sevinclerimizede inşaAllah birlikte ortak oluruz tüp bebeğe başlayacağız zaten eşimin değerlerinin ne durumda olduğunu bilmiyoruz tedavi için 3-6 ay diyorlar biz 3.aydayız eğer artış varsa 6 ayın dolmasını beklicez eğer bir Artış göremezsek Allah kısmet ederse Aralıkta tedaviye başlamayı düşünüyoruz ❤️ Heyecanlıyım onu düşüncede. Bir de kadın da problem olmayınca ihtimal daha da yükseliyormuş o da bizi motive ediyor halimize bin şükür 🙏

Merhabalar ben de katılayım
BAT 24 Kasım
3,5 yıllık evliyim 6 kez tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatif ardından 3 ay adet olmadım menopoza girdim derken kendiliğimden hamile kaldım 3 aylıkken kalbi durdu Mart ayında kürtaj oldum 2020 pandemi stresi vs.
Yumurta rezerv azlığım var ama bir kere oldu bidaha olur inşallah 🙏🏻

Merhabalar ,
11 aylık evliyim. Eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım. O zamandan beri deniyoruz ama henüz kısmet olmadı.
yaşım 32 , biraz geciktim ama En yakın zamanda anne olmak istiyorum inşallah.
bat 9 kasım yani bugündü ama maalesef adet oldum.
Denemeye devam :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. 🌹

X