- 9 Ekim 2020
- 189
- 260
- 33
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Yaa canım inşallah, Rabbim yüzümüze gülsün. En kısa zamanda hamile kalalım inşallah hayırlısıylaSen sabırlı ol devam et canım
Hemen ümitsizlikte ne oluyo. Sabah ilk idrarın olmasın sıvı alma 1.5 2 saat öncesinde. Bende aynı durumdayım şu an 4 gün önce tam yaklaşıyorum derken rengi açıldı silikleşti bugün biraz daha koyulaştı rengi sabır bacım sabır. Hemen oes etme geleceğin anasısen devam et yakala o günü sonrasını biliyorsun
Büyük ihtimal erken geleceğini sanmıyodum ama iyice söküldüm ne değildir bügün öğrenirim inşAllah gideceğim doktora.. sen nasıl oldun ?Bi daha Dr a görün canım sıkıntı olmasın yada adet mi oluyorsun ki
Canım valla dr. Lar genelde 20 gün ilişki yasaklıyor haftana göre 2 aymı 3 aymı korun diyor ama bazıları 1 adet olana kadarda korun diyor.Canım ben sana şey soracam ilişki kaç gün sonra olmalı bide adet olmayı beklemeliyim yoksa kanama bitince korunmamaliyim sence
Canım herşeye hazırlıklı ol ama çok hayali bi çizgi görüküyor bana göre 2 gün sonra tkrarla testi sen daha iyi görüyosundur resimde olduğu gibi olmuyor çünkü.. güzel haberle gel inşAllah hayırlısı olsun hadi bakalım maşAllah 3. Gebemizde sen ol.Arkadaşlar günaydınn,
Çatlamadan 10 gün sonra hamilelik testi yaptım böyle çıktı. Çizgi mi var yoksa ben kafayı mı yedim
Eki Görüntüle 2717754
Ya kontrole gel bile demediler bana sordum gerek yok dedi çok kanama olursa acile gel dedi ebe genede haftaya bı randevu aldım kanamam artık bitti tamamen antibiyotik de bitti bir hafta oldu zaten hiç bir sıkıntım da yok açıkçası bende senin gibi araştırdım 3 aydan once oluşan gebelikler daha saglikli ilerliyor Muş o yüzden hemen tekrar istiyorum ve yumurtlama ne zaman olur onuda bilmiyorum bende senin gibi düşünüyorum yani beklemek istemiyorum bı sıkıntı falanda yoktu sanırım ilişki olsa bile bı hafta daha korunmalı olup sonra devam edecem teşekkür ederimCanım valla dr. Lar genelde 20 gün ilişki yasaklıyor haftana göre 2 aymı 3 aymı korun diyor ama bazıları 1 adet olana kadarda korun diyor.
Net olarak 1 hafta 10 gün ilişki yasak toparlanması adına birazda olsa enfeksiyon riski en çok 10 gün içindeymiş zaten benim kanamam 1 hafta sürdüm kesildi kanama kesilene kadar en azından demişti arkadaş bana ben 1 hafta sonra ilişkiye girdim ve korunmadım yani araştırmalarım sonucu normalde 1 adet beklemeyi düşünüyordum korunmayı bırakmak için gerek görmedim ona ama bebek düşüncesiyle değil korunmamı bırakmamın sebebi ilaç falan kullanıldığı için zaten öylesine anlıcağın devam ettim normale dönmek amaçlı bi şekilde adet olduktan sonra bebek için deneriz düşündüm..
Şimdi senin kürtajın düşüğün nasıl oldu doktora göre nasıl bi yol izlendi bilgim olmadığı için kesin bişey diyemiyorum sana eğer 1 hafta sonraki kontrolunde temiz sıkıntı yok iyi derlerse sende normal hayatına devam edebilirsin.
Ozaman emin kendinden bi sıkıntı olmadan geöti işlemin canım iyi düşün rahatla bakalım Rica ederim yumurtlama kürtajın genelde 14. Ve 20. Gün arası veya sonrası meydana geliyor diye biliyorum..Ya kontrole gel bile demediler bana sordum gerek yok dedi çok kanama olursa acile gel dedi ebe genede haftaya bı randevu aldım kanamam artık bitti tamamen antibiyotik de bitti bir hafta oldu zaten hiç bir sıkıntım da yok açıkçası bende senin gibi araştırdım 3 aydan once oluşan gebelikler daha saglikli ilerliyor Muş o yüzden hemen tekrar istiyorum ve yumurtlama ne zaman olur onuda bilmiyorum bende senin gibi düşünüyorum yani beklemek istemiyorum bı sıkıntı falanda yoktu sanırım ilişki olsa bile bı hafta daha korunmalı olup sonra devam edecem teşekkür ederim
Amin Amin Amin.. Normalde görünüyo da resimde çekemedim adam gibi. Aynen bu kadar erken yaparak sadece kendime stres yarattım başka bişe değil. Allahım hayırlısıylşa nasip etsin isteyen herkese İnşallahCanım herşeye hazırlıklı ol ama çok hayali bi çizgi görüküyor bana göre 2 gün sonra tkrarla testi sen daha iyi görüyosundur resimde olduğu gibi olmuyor çünkü.. güzel haberle gel inşAllah hayırlısı olsun hadi bakalım maşAllah 3. Gebemizde sen ol.
Nasılsın canım bir durumlar var mı benim dün çatlama oldu ama sanırım bu seferde olmadı diğer aylardaki gibi göğüslerim ağrımaya başladı.Amiin inşAllahh
İnşallah hamilesinizdir belki vardır çünkü ben hayal çizgi bile görememiştim kendimde Böyle çizgi görsem kafayı yerim herhaldeArkadaşlar günaydınn,
Çatlamadan 10 gün sonra hamilelik testi yaptım böyle çıktı. Çizgi mi var yoksa ben kafayı mı yedim
Eki Görüntüle 2717754
Bu arada kaçıncı dakikada oldu sabah ilk idrarla yapın birikmiş hormonla daha iyi oluyor ve 3-4 damlayı geçmesin idrarınızArkadaşlar günaydınn,
Eki Görüntüle 2717754
Ay İnşallah yaaBu arada kaçıncı dakikada oldu sabah ilk idrarla yapın birikmiş hormonla daha iyi oluyor ve 3-4 damlayı geçmesin idrarınız
Kan verin bence direk idrarda çıktıysa kanda çıkar mutlaka yarın sabah kan verin bence inşaAllah hamilesinizdir haberinizi bekliyorumAy İnşallah yaaSabah ilk idrarla yaptım ama gece kalkıp su içmiştim baya bu gece yaptıktan sonra hatırladım. 3 damla damlattım çizgi çıktı 5 dk içinde de koyulaştı yani silik yine ama var görünüyo belli baya
Amin inşAllah canım önemli değilSağol canım gerçekten çok destek oldun inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Tşk ederim balım iyi şükür sen naptın nasılsın Adet oluyorum canım ben 3. Gnümdeyim doktor bu ay kendi haline sal ilaç vermeyim hemde test sonucun çıkmış olur 1 2 ay dene sonra snuclara göre tedaviye başlayalım dedi bakalım bence bu ay olacak inşAllah inanıyorum..Nasılsın canım bir durumlar var mı benim dün çatlama oldu ama sanırım bu seferde olmadı diğer aylardaki gibi göğüslerim ağrımaya başladı.
Merhaba umutlandırmak istemem ama bende lh testinden sonra yapmıştım gebeliği canım adet geçtiyse ce sonuç böyleyse normal ihtimal gebelik belirtisi diye kabul ediliyor yarın bi idrar yap derim.. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah haberdar et bizi.Kızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım
Adetim birgün gecikti ve ovulasyom testi vardı elimde yaptım böyle çıktı
Amin inşAllah aynen canım erken öğrenmek pişmanlıktır.Amin Amin Amin.. Normalde görünüyo da resimde çekemedim adam gibi. Aynen bu kadar erken yaparak sadece kendime stres yarattım başka bişe değil. Allahım hayırlısıylşa nasip etsin isteyen herkese İnşallah
Çok teşekkür ediyorum iyiyim diyim iyi olim Geçen aylarda kendimi dinledim yumurtlama olur olmaz göğüs ağrım başlardı adet olana kadar dokunamazdım şimdi hafif ağrı var ama dokunulmicak gibi değil bilemedim biraz erken ama hani hiç hamile olma ihtimalimi bile düşünemediğim için diğer aylardaki gibi hissedince direk ümitsizliğe kaldım. İyice etrafımda hamileler arttı iyice kafayı yedik eşimle değerlerini ölçtürecez 3.ay dolmak üzere düzelmezse direk tüp bebek yaptıralım diyoruz çok yorulduk çünkü bide problem eşimde olduğu için sıkıntımı stresimide konuşamıyorum o üzülmesin diye namaz kılarken bile ağlar oldum iyice durumum vahim yalnız başıma stresimi yaşıyorumTşk ederim balım iyi şükür sen naptın nasılsın Adet oluyorum canım ben 3. Gnümdeyim doktor bu ay kendi haline sal ilaç vermeyim hemde test sonucun çıkmış olur 1 2 ay dene sonra snuclara göre tedaviye başlayalım dedi bakalım bence bu ay olacak inşAllah inanıyorum..
Dün olan çatlamaya niye olmadı diyosun ki sabır duâ belli olmaz bu iş adet gününe kadar.