H hiraecrin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2023 4 0 35 25 Ocak 2023 Konu Sahibi hiraecrin #1 Kasım/Aralık ayında doğum yapmış anneler burda toplanalım lütfen paylaşalım düşüncelerimizi deneyimlerimizi
Kasım/Aralık ayında doğum yapmış anneler burda toplanalım lütfen paylaşalım düşüncelerimizi deneyimlerimizi
H hiraecrin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2023 4 0 35 25 Ocak 2023 Konu Sahibi hiraecrin #2 hiraecrin .!.: Kasım/Aralık ayında doğum yapmış anneler burda toplanalım lütfen paylaşalım düşüncelerimizi deneyimlerimizi Genişletmek için tıkla... 26 aralıkta doğum yaptım ben bebişim bir aylık oldu ikinci çocuğum ve zorlanıyorum açıkcası sizde durumlar neler
hiraecrin .!.: Kasım/Aralık ayında doğum yapmış anneler burda toplanalım lütfen paylaşalım düşüncelerimizi deneyimlerimizi Genişletmek için tıkla... 26 aralıkta doğum yaptım ben bebişim bir aylık oldu ikinci çocuğum ve zorlanıyorum açıkcası sizde durumlar neler
Nevali Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2020 314 124 37 26 Şubat 2023 Konu Sahibi hiraecrin #3 5 aralıkta doğum yaptım 1 hafta sonra 3 aylık olucaz ama gündüz uykusu hiç yok gece devamlı uyanuyır sütüm yok mama yiyor
5 aralıkta doğum yaptım 1 hafta sonra 3 aylık olucaz ama gündüz uykusu hiç yok gece devamlı uyanuyır sütüm yok mama yiyor