- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.241
Yarın transferim var daha olmadım bide 20lik dişim çıktı kulağıma vurdu hep üstüste gelir derler ya 1 yıldır yıldım artık iğneleri yaparken hep ağlıyorum psikoloji kalmadıpozitifi aldınmı test mi bekliyorsun cnm
Aslında senin için erken değil. Beta hcg yüksek gidiyordu ya senin, bulantı kusma beta hcg hormonundan oluyor.Çok erken ama daha
Sagol canim aynen biraz araHadi bakalım hayırlısı olsun dinlen biraz
Abla benimde gögüs üstü ve boyuna doğru sivilcelerim var baya da var yani bu normal midir acabaAslında senin için erken değil. Beta hcg yüksek gidiyordu ya senin, bulantı kusma beta hcg hormonundan oluyor.
Bu günler de geçecek sabret. Ben de o günler gelsin diye bekliyorumValla ben küçükken okulda vurulan aşıların 1 tanesinden kaçmıştım eksik çok korkarım iğneden ama şuan kan sulandırıcı her yerimi morarttı ve artık midem yanıyor
Bende senın gibi çok bekledim temmuzun ilk haftasından beri ha bire iptal oldu şimdi de dişten iptal olacak diye korkuyorum herşeyiin en hayırlısı diye dua edelimBu günler de geçecek sabret. Ben de o günler gelsin diye bekliyorum
Öyle bi özelliğini duymadım betanın. Bulantı ve kusma hormonu denir. Stresin çok ondan olur, ilaçlar çok ondan olur. Olur da olur yaniAbla benimde gögüs üstü ve boyuna doğru sivilcelerim var baya da var yani bu normal midir acaba
Yaaa seni yerim ağlama bebegım .cidden zor tabi psikolojik dayanmak en zoru.zaten duygusallaştırıyr bu hormon ilaçları 1yıl cidden yorucu bir zaman ama bak yrn transferin var belki bu artık final olacak.diş te bugünü mü bulmuş dr una söyle çok ağrı varsa belki sana uygun bir ilaç verir.lütfen toparlan yarına bomba olllYarın transferim var daha olmadım bide 20lik dişim çıktı kulağıma vurdu hep üstüste gelir derler ya 1 yıldır yıldım artık iğneleri yaparken hep ağlıyorum psikoloji kalmadı
Anormallik olduğunu düşünüyorum kendim de hayır olsun inşallah ablaÖyle bi özelliğini duymadım betanın. Bulantı ve kusma hormonu denir. Stresin çok ondan olur, ilaçlar çok ondan olur. Olur da olur yani
Bugün progestan fitil yeterli mi diye sordum dr'uma. Yeterli dedi progestan igne bulantı yapar demişti canım muhtemelen iğne kaynaklı seninkide..Kızlar bulantı kusma yaşayan var mi? Ilaclarin yan etkisi olabilir mi?
Ya aldıgımız hormonlar tetiklemiş dişi kulağıma vuruyor enfeksiyon yoksa sıkıntı yok dedi. Ben çok yerlerde bi psikoloji ile yaşayan biriyim acı eşiğim düşük valla çok sulu gözüm ya benim gibi olmayın hiç. Bide biz azospermi hastasıyız. Yani hiç spermimiz yoktu eşimde aylarca kendine iğne yaptı ve ameliyatla sperm bulundu şükür hep sınanıyoruz valla rabbim herkese yardım etsinYaaa seni yerim ağlama bebegım .cidden zor tabi psikolojik dayanmak en zoru.zaten duygusallaştırıyr bu hormon ilaçları 1yıl cidden yorucu bir zaman ama bak yrn transferin var belki bu artık final olacak.diş te bugünü mü bulmuş dr una söyle çok ağrı varsa belki sana uygun bir ilaç verir.lütfen toparlan yarına bomba olll
Ya aldıgımız hormonlar tetiklemiş dişi kulağıma vuruyor enfeksiyon yoksa sıkıntı yok dedi. Ben çok yerlerde bi psikoloji ile yaşayan biriyim acı eşiğim düşük valla çok sulu gözüm ya benim gibi olmayın hiç. Bide biz azospermi hastasıyız. Yani hiç spermimiz yoktu eşimde aylarca kendine iğne yaptı ve ameliyatla sperm bulundu şükür hep sınanıyoruz valla rabbim herkeseYaaa seni yerim ağlama bebegım .cidden zor tabi psikolojik dayanmak en zoru.zaten duygusallaştırıyr bu hormon ilaçları 1yıl cidden yorucu bir zaman ama bak yrn transferin var belki bu artık final olacak.diş te bugünü mü bulmuş dr una söyle çok ağrı varsa belki sana uygun bir ilaç verir.lütfen toparlan yarına bomba olll
YaaBende senın gibi çok bekledim temmuzun ilk haftasından beri ha bire iptal oldu şimdi de dişten iptal olacak diye korkuyorum herşeyiin en hayırlısı diye dua edelim
Yok canım sivilce ne alakaAnormallik olduğunu düşünüyorum kendim de hayır olsun inşallah abla
kendine neden yükleniyorsun böyle.herkesin acı eşiği bir olacak değil ya .benmde ilaç hassasiyetim var inan kimse tedaviyi tam anlamıyla rahat geçiremiyor.sen baya dolmuşsun kuzum.ağla ozamn içinden geldiği gibi rahatla.birz üstüste gelmesi seni yıpratmış ama kadınlar güçlüdür.yarın inşlh transferin olacak bebişin tutacak hepsini unutucaksın sadece bunu düşünYa aldıgımız hormonlar tetiklemiş dişi kulağıma vuruyor enfeksiyon yoksa sıkıntı yok dedi. Ben çok yerlerde bi psikoloji ile yaşayan biriyim acı eşiğim düşük valla çok sulu gözüm ya benim gibi olmayın hiç. Bide biz azospermi hastasıyız. Yani hiç spermimiz yoktu eşimde aylarca kendine iğne yaptı ve ameliyatla sperm bulundu şükür hep sınanıyoruz valla rabbim herkese
Yok abla bırakmıyor hayır cidden hiç böyle biri değildimYok canım sivilce ne alakaevhamlar yakanı bırakmıyor beybi
Benim peşimide pis boğazım bırakmıyor birşey yemeden duramıyorum.sürekli mutfaktayımYok canım sivilce ne alakaevhamlar yakanı bırakmıyor beybi
Aslında senin için erken değil. Beta hcg yüksek gidiyordu ya senin, bulantı kusma beta hcg hormonundan oluyor.
Bir iki değil ki ben de diyorum daha vakti var. Tonla ilaç kullanıyoruz hepsi başka bir sey yapıyor.Bugün progestan fitil yeterli mi diye sordum dr'uma. Yeterli dedi progestan igne bulantı yapar demişti canım muhtemelen iğne kaynaklı seninkide..
Azospermi de şöyle oluyor eşim 4 ay iğne kullandı bende adetimle beraber yumurta geliştirildi tam toplama günü eşim ameliyata alındı sperm varmı diye varsa yumurtalatım toplanacak yoksa çöptü şükür bulundu yumurta toplandı. Döllendi 6 tane blast oluştu. Dedi sende bi ihtimal adenomyozis olabilir 2 aylık menepoz iğnesi yapıcaz ok dedik sonra ben mesanemden rahatsılandım 2 ameliyat oldumçok kötü bi süreçti. ertelendi işte eylülde iğneyi vurdun 2 ay menopoza girdim zordu valla. O kadar sakındım hasta olmayom diye 20lik dişin çıkacağı tuttu. Benden tavsiye dişim ağrımıyor demeyin tüp bebeğe başlamadan kesin diş doktorunuza görünğn aptal kafam hiç düşünmedim şimdi o menopoz iğnesi olmasa iptal edecektim transferide sil baştan o menopozu istemiyorum zor oYaaadet mi bekliyordun şimdi de? Yoksa yumurta mı büyütüceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?