- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.101
Ben ilk defa bugun yaptirdim canim 829 cikti 12.gunum 25 kasim transferiİnşallahhh yaa sıradaki o dimihaftaya hangi gün kuzu senin en sonki testin kac çıkmıştı?
Eşim negatif çıkmış çok şükürEşinin negatif herhalde. Ay ben ayaktaydım farkında değilim kafamı geri geri iterken çubuk burnumda kalmışben de diyorum niye bitmiyo eşim kafamı yaklaştırdı sonra. Testi odadan yaptı kadın. Yani kadın odada, ben dışarıda. Camdan halletti burnumu benim de tek tarflı sürttü.
Ay cok iyi dayanmışsn ve sonucun da cok güzel çıkmış maşallah Rabbim devamını getirsin inşallahBen ilk defa bugun yaptirdim canim 829 cikti 12.gunum 25 kasim transferi
genetik test için kan verdim 3 haftaya çıkar dedi hem onu bekliyoruz hemde paramız yok :) çok fena sıkıştık. normal yolla denicez birkaç ay . pazar gününden beri de kasıklarım ağrıor sanki rahmimin içini deliyor birşeyler sanki trasnfer olmuş gibiyim :))Hayatım orta kalite o kötü değildi. Orta kalite de b oluyo işte. Yani grade2. 3. Gün değil ya dr'un niye böyle yapıyor anlamıyorum.
Maşallah maşallahAllah razi olsun canim ebru hanimla ne yapalim konustuk cok sukur 1 hafta sonra kese dedi tekrar kana gerek yok dedionunla devam edersem 21 gub revizyon varmis kesek ve kalbi gormek isterim dedi bakalim bende evimiz uzak dedim ama kese ve kalbi ona gidicem yuksek ihtimal haftaya kese ondan sonraki hafta kallp dedi oyle
Amin hep birlikte canim dayandim inanki surekli 2 gune bi vermek ve dusunmek zor geldi direk bugun verdim bibdaha gerek gormedi testeAy cok iyi dayanmışsn ve sonucun da cok güzel çıkmış maşallah Rabbim devamını getirsin inşallah
Alalh razi olsun canim darisi burdaki herkesin basina inslalah kese kalp devami guzelce gelirMaşallah maşallahduymak istediğimiz haberler bunlar, aferin miniğe Kuvveti bol olsun inşallah. Anasına yapışan betası yüksek çıkan embriyolara canımız kurban oyyyy
En güzelini yapmışsın bi dahakine bende öyle yaparım yani ikinciye inşallahAmin hep birlikte canim dayandim inanki surekli 2 gune bi vermek ve dusunmek zor geldi direk bugun verdim bibdaha gerek gormedi teste
Valla hem kendım için hem karsımdaki kişi için butun tedbirleri alıyorum inşallah atlatalım su virusu geldiği gibi gitsin ülkemizdenOh oh şifa olsun inşaallahaman nolur dikkatli olun bir iki ay daha sıkın dişinizi. Insanlar aşılandıkça yayılma hızı da yavaşlar inşaallah
Maşallah canım, boşuna sıktın canını. 6. Gün kan değerin bile çok iyiydi halbukiHanımlar hcg de vermiştim yaaa transfer 13. Gün 506 çıktı normale dönüyor değerler
Transfer 6. Günü 46
8. Gün 93
10. Gün 167
13. Gün 506 çıktı
Her ihtimale karsı vucut bebegı dısarı atmasın diye bagısıklıgı baskıladılar canımSana neden bağışıklık düşürücü ilaç verdiler?
Amin inslalah canimEn güzelini yapmışsın bi dahakine bende öyle yaparım yani ikinciye inşallahbu nasip olsun da
Ayy cansın Allah razı olsun seninde minigine Rabbim güç kuvvet sağlık versin inşallah hep güzel haberlerimiz olsunMaşallah canım, boşuna sıktın canını. 6. Gün kan değerin bile çok iyiydi halbukiAllah güç kuvvet versin miniğe Daim olsun canım sağlıkla
Dr'u aradım cuma günü keseyi görmeye çağırdıAmin inslalah canim
Sabrin sonu selamet olduAmin hep birlikte canim dayandim inanki surekli 2 gune bi vermek ve dusunmek zor geldi direk bugun verdim bibdaha gerek gormedi teste
Allah razı olsun kardeşim geçen gün eski yazılara döndüm duygulandım gerçekten. Nerelerdeydik nerelere geldikAlalh razi olsun canim hep dualarimdasin surecin basindan beri birlikteyiz inslalah sende goreceksin Rabbimin izniyle inaniyorumevet ucretli normal 550 tl 21 gun geçerliymiş yani bi 550 verip kese ve kalp 1 er hafta arayla gidebilirim inslalah
Sağol canım ins dönmez tam adet günüm olunca adet mi oluyorum dedimHayırlı olsun canım. Çoğumuz lekelenme yaşadık panik yapma normal diyorlar. Kırmızıya dönerse doktorunu ara
Adam da bütün gün yılmış bizim gibilerdenEşim negatif çıkmış çok şükür
Ahahah seninkide ayrı bi olay olmus desene
Benim sürüntüyü alan adam bana kasıt yaptı sanırım dua ediyodum çünkü korktuğumu anladi herhalde aynen abla aynen Allah bize de yardim etsin dedi ve sıvadı kolları ayıp ettin be abi
O kadar mutlu olurum ki, hepimize öyle güzel müjde olur kigenetik test için kan verdim 3 haftaya çıkar dedi hem onu bekliyoruz hemde paramız yok :) çok fena sıkıştık. normal yolla denicez birkaç ay . pazar gününden beri de kasıklarım ağrıor sanki rahmimin içini deliyor birşeyler sanki trasnfer olmuş gibiyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?