Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Eşim negatif çıkmış çok şükür
Ahahah seninkide ayrı bi olay olmus desene
Benim sürüntüyü alan adam bana kasıt yaptı sanırım dua ediyodum çünkü korktuğumu anladi herhalde aynen abla aynen Allah bize de yardim etsin dedi ve sıvadı kolları ayıp ettin be abi

Hayatım orta kalite o kötü değildi. Orta kalite de b oluyo işte. Yani grade2. 3. Gün değil ya dr'un niye böyle yapıyor anlamıyorum.
genetik test için kan verdim 3 haftaya çıkar dedi hem onu bekliyoruz hemde paramız yok :) çok fena sıkıştık. normal yolla denicez birkaç ay . pazar gününden beri de kasıklarım ağrıor sanki rahmimin içini deliyor birşeyler sanki trasnfer olmuş gibiyim :))

Maşallah maşallah duymak istediğimiz haberler bunlar, aferin miniğe Kuvveti bol olsun inşallah. Anasına yapışan betası yüksek çıkan embriyolara canımız kurban oyyyy

Hanımlar hcg de vermiştim yaaa transfer 13. Gün 506 çıktı normale dönüyor değerler

Transfer 6. Günü 46
8. Gün 93
10. Gün 167
13. Gün 506 çıktı
Maşallah canım, boşuna sıktın canını. 6. Gün kan değerin bile çok iyiydi halbuki Allah güç kuvvet versin miniğe Daim olsun canım sağlıkla

Maşallah canım, boşuna sıktın canını. 6. Gün kan değerin bile çok iyiydi halbuki Allah güç kuvvet versin miniğe Daim olsun canım sağlıkla
Ayy cansın Allah razı olsun seninde minigine Rabbim güç kuvvet sağlık versin inşallah hep güzel haberlerimiz olsun

Alalh razi olsun canim hep dualarimdasin surecin basindan beri birlikteyiz inslalah sende goreceksin Rabbimin izniyle inaniyorumevet ucretli normal 550 tl 21 gun geçerliymiş yani bi 550 verip kese ve kalp 1 er hafta arayla gidebilirim inslalah
Allah razı olsun kardeşim geçen gün eski yazılara döndüm duygulandım gerçekten. Nerelerdeydik nerelere geldik aylık 550 tl o zaman. Ocakta zamlanır da şimdi

Adam da bütün gün yılmış bizim gibilerden senin de negatiftir o zaman ya. Iyi sevindim. Ara ara bak bakalım senin de çıkar sonucun o zaman.

O kadar mutlu olurum ki, hepimize öyle güzel müjde olur ki Inşaallah da vardır birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…