Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay şahane ya Dr'umuz aynı diue bana çok fazla moral ve heyecan oldu senin sonucun. Ben de güzel sonuçlar alırım inşaallah bidaha ki gidişinde ücretli mi acaba?

Hanımlar hcg de vermiştim yaaa transfer 13. Gün 506 çıktı normale dönüyor değerler

Transfer 6. Günü 46
8. Gün 93
10. Gün 167
13. Gün 506 çıktı
Yaaa boş yere canını sıktın sana demiştim beybi hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah

Eşinin negatif herhalde. Ay ben ayaktaydım farkında değilim kafamı geri geri iterken çubuk burnumda kalmış ben de diyorum niye bitmiyo eşim kafamı yaklaştırdı sonra. Testi odadan yaptı kadın. Yani kadın odada, ben dışarıda. Camdan halletti burnumu benim de tek tarflı sürttü.

Hayatım orta kalite o kötü değildi. Orta kalite de b oluyo işte. Yani grade2. 3. Gün değil ya dr'un niye böyle yapıyor anlamıyorum.

Ay şahane ya Dr'umuz aynı diue bana çok fazla moral ve heyecan oldu senin sonucun. Ben de güzel sonuçlar alırım inşaallah bidaha ki gidişinde ücretli mi acaba?
Alalh razi olsun canim hep dualarimdasin surecin basindan beri birlikteyiz inslalah sende goreceksin Rabbimin izniyle inaniyorumevet ucretli normal 550 tl 21 gun geçerliymiş yani bi 550 verip kese ve kalp 1 er hafta arayla gidebilirim inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…