- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.081
Sagol canim Allah razi olsunHadi gozun aydin canim cok sukur super cikmis
Masallah subhanallah canim icin rahatlasin artik kismet keseye simdiHanımlar hcg de vermiştim yaaa transfer 13. Gün 506 çıktı normale dönüyor değerler
Transfer 6. Günü 46
8. Gün 93
10. Gün 167
13. Gün 506 çıktı
Amin amin inslalah saglikli hayirla devam ederGözüm aydın canım kervanımıza hoşgeldin hayırlısı ile devam eder inşallah hepimizin
Alalah razi olsun canimgözün aydın canım benim . benim de içimden pozitif geçiyordu dışa vuramasam da :)) hayırlı uğurlu olsun
Yaaa çok şükür elhamdülillah rahatladı gerçekten diger asamamiz keseMasallah subhanallah canim icin rahatlasin artik kismet keseye simdi
Ya bak o kadar stres yaptin ne guzel masallahHanımlar hcg de vermiştim yaaa transfer 13. Gün 506 çıktı normale dönüyor değerler
Transfer 6. Günü 46
8. Gün 93
10. Gün 167
13. Gün 506 çıktı
Evet inşallah öyle yapıcam bende, stresten uzak durmayı başarabilirim umarımYapman gereken tek şey ılaclarini düzenli kullanıp stresten uzak durmak
Pimpirik huyumdan vazgecmeliyim napayim bacım kader bana gülmeyecek sandım.. Ağlamak geldi içimdenYa bak o kadar stres yaptin ne guzel masallah
1 hafta 10 gün icinde? Doktoruna söyledin mi canim degeriYaaa çok şükür elhamdülillah rahatladı gerçekten diger asamamiz kesene zaman gitmeliyim acaba ne zaman görülür
Ya deme oyle inslalah saglikli keseleeimzii de goruruz kalbide duyariz bana 1 hafta sonra dediPimpirik huyumdan vazgecmeliyim napayim bacım kader bana gülmeyecek sandım.. Ağlamak geldi içimden
Ay şahane ya Dr'umuz aynı diue bana çok fazla moral ve heyecan oldu senin sonucun. Ben de güzel sonuçlar alırım inşaallahAllah razi olsun canim ebru hanimla ne yapalim konustuk cok sukur 1 hafta sonra kese dedi tekrar kana gerek yok dedionunla devam edersem 21 gub revizyon varmis kesek ve kalbi gormek isterim dedi bakalim bende evimiz uzak dedim ama kese ve kalbi ona gidicem yuksek ihtimal haftaya kese ondan sonraki hafta kallp dedi oyle
Yaaa boş yere canını sıktın sana demiştim beybiHanımlar hcg de vermiştim yaaa transfer 13. Gün 506 çıktı normale dönüyor değerler
Transfer 6. Günü 46
8. Gün 93
10. Gün 167
13. Gün 506 çıktı
İnşallahhh yaa sıradaki o dimiYa deme oyle inslalah saglikli keseleeimzii de goruruz kalbide duyariz bana 1 hafta sonra dedi
Allah razı olsun kuzucummYaaa boş yere canını sıktın sana demiştim beybihayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Eşinin negatif herhalde. Ay ben ayaktaydım farkında değilim kafamı geri geri iterken çubuk burnumda kalmışSabah verdim saat 10 gibi de esim aradı onunkisi çıkmış e nabiza yansımış ben şok. Ama benimki çıkmamış. Sürüntuyu alan gıcık adam herkesin tek burnun deliğine soktu bi bana ikisine de soktu.
Zorlanmaz olurmuyum adamin elini itiyodum adam cek elini diye bağırınca ayaklarımı çırpındım kurbanlık koyun gibi. Yok abi 2 kez test yaptırdım ikiside cok zordu. Uf kimse yaşamasın yaa
Ya süpersin maşallah sana sizeKizlar kan sonucum cikti cok şükür829
Hayatım orta kalite o kötü değildi. Orta kalite de b oluyo işte. Yani grade2. 3. Gün değil ya dr'un niye böyle yapıyor anlamıyorum.valla canım geçen özelden de gönderdim ya sana 3.gün mü 5. günmü muhabbeti vardı. eski hastanedeki embriyolog 5.gün iyi kalite merak etmeyin dedi . şimdi ki doktorum son embriyom old.için 3.gün ve en kötü kalite olan kalmıştır diyor
toplam 3embriyom vardı 2 si transfer edildi negatifle sonuçlandı
o yüzden tereddütteyim
Alalh razi olsun canim hep dualarimdasin surecin basindan beri birlikteyiz inslalah sende goreceksin Rabbimin izniyle inaniyorumAy şahane ya Dr'umuz aynı diue bana çok fazla moral ve heyecan oldu senin sonucun. Ben de güzel sonuçlar alırım inşaallahbidaha ki gidişinde ücretli mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?