- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.881
Aynen ya yandık valla57 den 60 a çıktım bendeye otur yat başka birşey yapamıyoruz.
Hadi inşallah canım dualarım seninleKizlar kan vermeye gidiyorum dualariniza ihtiyacim var
Ekşili turşulu çok limon yasak dediydi bana salatalara bile az atiyrm öyle deyinceallah allah limon neden yasakmış kşi?
Canım doktorun söylediği şey çocuklar ve bebekler için geçerli. Yani tehlikeli değil evet ama yetişkinlerde 37 sonrası bildiğin ateş sayılıyor yani. Ve korona da düşük ateş de yapıyor.Daha iyiyim canım sagol sordugun içinSüt içtim ılık ballı o vok iyi geldi bogazıma testte verdım her ihtimale karsı corona için bakalım daha cıkmadı ama ordaki doktor koronaya benzemıyo dedı başka semptomlarda olması gerekıyo ki 37.5 37.8 cok yuksek bi ates degıldir 38 den sonra tedirgin eder bizi 38.5 tehlikelidir falan dedı..
Hadi bakalımm bismillahirrahmanirrahim şöyle yükseek güzel bi değer gelsin inşallahKizlar kan vermeye gidiyorum dualariniza ihtiyacim var
Hayırlısı inslalah canim bakalim otobus bekliyom gidip gelicez esimle tedavi oldugum yere gidicem bakalimHadi bakalımm bismillahirrahmanirrahim şöyle yükseek güzel bi değer gelsin inşallah
Çok heyecanlısın demiHayırlısı inslalah canim bakalim otobus bekliyom gidip gelicez esimle tedavi oldugum yere gidicem bakalim
Kaçıncı gün embriyosu canım? Bir de cuma günkü değer kaçıncı günkü değerdi?Kızlar selam. Cuma günü beta hcg 86 çıkmıştı. Bugün 383 cıktı. 2 embriyo transfer edilmisti sonradan diğeride tutunmuş olabilir mi acaba
Verdin mi verdin miHayırlısı inslalah canim bakalim otobus bekliyom gidip gelicez esimle tedavi oldugum yere gidicem bakalim
Ben cay içmedgm için hergun ilik limonlu su içtim hiç bişey etkılemedı, hatta son 2 gun cok agladım cok stres yaptım tutmadı sanıp ama tuttu. Bence genetiği normalse her şekilde tutuyo tabı yınede hiç bişeyı aşırıya kacıp yememek lazım az miktarda tuketıldgnde bişey olmuyo. Dun akşam atesım cıktı diye 7 8 diş sarımsak yedım antıbıyotık gbi olsun diye internette sarımsakta dusuk yaptırır dıyo ama sükür bişey olmadı. Bazen dusunuyorum annanelerımızn bunlardan haberı mı vardı herkes herşeyı yıyodu cokta guzel doğuruyolardı anlamadım bu işten valla hiç bişeyCnm limon yasak demişti bana ekşili şeyler vs.cok içme derim
Yok oyle aman aman ateş sayılmıyomuş canım kendı doktorumda dedı hamıleler için 38.5 yukarısı tehlıkelidir dedı bebege zarar vermesi anlamında yanı. Eşimin işyerınde 37.5 üstünü ates kabul edip içeri giriş yapmasına izin vermıyorlar.. korona olsam eşimdede cıkar dıye dusunuyorum eşim iyi baya ben cumartesı üşüdüm biraz o mu yaptı bılemıyorum ama genelde korona olanların degişik belirtileri oluyo bnde hiç belirti yok halsizlik bıle yok bakalım sonuc cıksın bekliyorumCanım doktorun söylediği şey çocuklar ve bebekler için geçerli. Yani tehlikeli değil evet ama yetişkinlerde 37 sonrası bildiğin ateş sayılıyor yani. Ve korona da düşük ateş de yapıyor.
Eskiden herşey ne güzelmiş. Yedikleri içtikleri herşey doğal hormonsuzmuş, hiç bişeyden haberleri olmadıkları gibi kolaycana hamile de kalıyorlardıBen cay içmedgm için hergun ilik limonlu su içtim hiç bişey etkılemedı, hatta son 2 gun cok agladım cok stres yaptım tutmadı sanıp ama tuttu. Bence genetiği normalse her şekilde tutuyo tabı yınede hiç bişeyı aşırıya kacıp yememek lazım az miktarda tuketıldgnde bişey olmuyo. Dun akşam atesım cıktı diye 7 8 diş sarımsak yedım antıbıyotık gbi olsun diye internette sarımsakta dusuk yaptırır dıyo ama sükür bişey olmadı. Bazen dusunuyorum annanelerımızn bunlardan haberı mı vardı herkes herşeyı yıyodu cokta guzel doğuruyolardı anlamadım bu işten valla hiç bişey
Bi de benım bagısıklıgı baskıladı doktorum hergun ayrıca hap alıyorum bagısıklık için üstüne 2 haftada 1 serum alıyorum bagısıklıgım cok dusuk heralde korona olsam cok agır atlatırımCanım doktorun söylediği şey çocuklar ve bebekler için geçerli. Yani tehlikeli değil evet ama yetişkinlerde 37 sonrası bildiğin ateş sayılıyor yani. Ve korona da düşük ateş de yapıyor.
İnşallah değilsindir canım. Ama sana tuhaf bişey söyleyim. Benim bir arkadaşım korona oldu aynı yatağı paylaştığı kocasında hiç bişey yokYok oyle aman aman ateş sayılmıyomuş canım kendı doktorumda dedı hamıleler için 38.5 yukarısı tehlıkelidir dedı bebege zarar vermesi anlamında yanı. Eşimin işyerınde 37.5 üstünü ates kabul edip içeri giriş yapmasına izin vermıyorlar.. korona olsam eşimdede cıkar dıye dusunuyorum eşim iyi baya ben cumartesı üşüdüm biraz o mu yaptı bılemıyorum ama genelde korona olanların degişik belirtileri oluyo bnde hiç belirti yok halsizlik bıle yok bakalım sonuc cıksın bekliyorum
5.gün embriyosuydu. Cuma 86ydiKaçıncı gün embriyosu canım? Bir de cuma günkü değer kaçıncı günkü değerdi?
Evet canım mümkün aman allah korusunBi de benım bagısıklıgı baskıladı doktorum hergun ayrıca hap alıyorum bagısıklık için üstüne 2 haftada 1 serum alıyorum bagısıklıgım cok dusuk heralde korona olsam cok agır atlatırım
Anladım canım sanki tek gibi o zaman. Cumaydı da cuma kaçıncı gündü onu bi desen5.gün embriyosuydu. Cuma 86ydi
Yani belki erkendi o açıdanAnladım canım sanki tek gibi o zaman. Cumaydı da cuma kaçıncı gündü onu bi desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?