Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar 1 haftadır fazla giremiyordum birde bişi dicem 60 kilo ile başladığım tüp bebeğe 1 kasımda 62.8 olarak devam ediyorum ilk gebeliğimde 7 kilo almıştım ama çok hareketliydim bunda evden çıkamıyoruz malum iyice şiştim benim gibi olan varmı

Aldığımız ilaçlardandır.birçok kişi şişkinlik ve birkaç kilo alımı yaşamış.bnde 3kilo almıştm ama çabuk gitti benden

Canım nasılsın, nasıl geçiyor bekleme süreci inşallah pozitif alırsın buraya fazla takip edemiyorum ama seni merak ettim
Canım çok saol teşekkür ederim. Transferim 5. Günü bugün henüz test yapmadim. Beklemedeyim sen nasılsın

Umarım transferin bu sefer başarıyla sonuçlanır. İlki bende de başarısızdı. Ocakta yine gideceğiz, umarım bu sefer iyi sonuç alırız, tükendim artık. Donmul embriyo transferi ve sıcak embriyo transferi arasında ciddi bir fark var mı? Siz nasıl yapacaksınız? Acaba ben eşimden bikaç ay sonra mı gitsem diye düşünüyorum Covid vb azalınca biraz daha.

kadın mı okdr bilmiyrm ki cano .sadece tüp bebekle ilgili görüşüne baktm.ama tabikide bilimsel faydalı çalışmaları olmuştur her dr un kendince metotları var.bende dr olaydım keşkem keşkem
Olaydın da iğneden kurtaraydın milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…