- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.821
eyvah eyvah son 3-4günüm kaldı kızlar ozamn size iyi geceler
yani adaya veda partisi yapar ,helalleşir sonra kendi koltuklarımızda hayatımıza devam ederizakıllıca
Canım ben 2. Gün duş aldım sonra 2 günde bi almaya devam ettim bana sadece ayakta al dediler okadar ılık su ileHe ya bu duş meselesini sorcaktim kaç gün duş almıyoruz. Soğuk duş falan okudum bilgin var mı canim. Olan var mı kizlar
HAHHAHAHAHAJAHA baci kardas olduk unuttukkkkBizim gibi kocişinizle karşıdan karşıya bakışmıyorsunuzdur mesela
yarın alayım bari . idrar yolu enfeksiyonundan korkuylorum. limonlu su içiyorum bunun zararı var mıdır acabba?Hee ama artık alabilirsin yani bnde evden dışarı sadece iğneye gidym cnm
Aldığımız ilaçlardandır.birçok kişi şişkinlik ve birkaç kilo alımı yaşamış.bnde 3kilo almıştm ama çabuk gitti bendenKızlar 1 haftadır fazla giremiyordum birde bişi dicem 60 kilo ile başladığım tüp bebeğe 1 kasımda 62.8 olarak devam ediyorumilk gebeliğimde 7 kilo almıştım ama çok hareketliydim bunda evden çıkamıyoruz malum iyice şiştim benim gibi olan varmı
Canım nasılsın, nasıl geçiyor bekleme süreciCanım Gözünaydin insallahh ikiside sağlıkla devam eder. Kan değerin kaç çıktı peki
Şimdi gebelikte veremem de inşallah çok almamAldığımız ilaçlardandır.birçok kişi şişkinlik ve birkaç kilo alımı yaşamış.bnde 3kilo almıştm ama çabuk gitti benden
Başka avantajlarınızda varya dile getirmek istemiyorum
Canım sende başladımı belirtiler bende akşam üzeri midem bi tuhaf oluyor bulantı desen değil değişik.
Canım çok saol teşekkür ederim. Transferim 5. Günü bugün henüz test yapmadim. BeklemedeyimCanım nasılsın, nasıl geçiyor bekleme süreciinşallah pozitif alırsın buraya fazla takip edemiyorum ama seni merak ettim
Umarım transferin bu sefer başarıyla sonuçlanır. İlki bende de başarısızdı. Ocakta yine gideceğiz, umarım bu sefer iyi sonuç alırız, tükendim artık. Donmul embriyo transferi ve sıcak embriyo transferi arasında ciddi bir fark var mı? Siz nasıl yapacaksınız? Acaba ben eşimden bikaç ay sonra mı gitsem diye düşünüyorum Covid vb azalınca biraz daha.Amiin burdaki tüm arkadaşlarla birlikte nasip olsunbenim 24 eylülde transferim oldu, düşük yaptım, şimdi ikinci transferimi bekliyorum, bu ay yapılacaktı, doktorum 1 ay daha bekleyelim dedi, hormonlarım düzelirse bundan sonraki reglimde transferim gerçekleşecek inşallah
Ay denk gelmedim ben yaYok hiç vermedim ilk kanı Salı vereceğim.Bu sabah yine yaptım test buraya da ekledim hatta baya bi koyulaşmış gibi
Olaydın da iğneden kurtaraydın milletikadın mıokdr bilmiyrm ki cano .sadece tüp bebekle ilgili görüşüne baktm.ama tabikide bilimsel faydalı çalışmaları olmuştur her dr un kendince metotları var.bende dr olaydım keşkem keşkem
Seni de görücez diyosunBizim yüksek çıktı da ne oldu her canlı yükselecek mi stresini tadacaktır koficim
kontrollü beslenmeye çalış abur cubur yeme.ara öğün mutlaka tüket meyve süt yoğurt sağlıklı beslenirsen almazssın benceŞimdi gebelikte veremem de inşallah çok almam
olamadık zamanında ,olaydık iyiydi ola ola stilist oldum kıyafet druyum bendeOlaydın da iğneden kurtaraydın milleti
Iğneler de nardan yapılıyo zatenolmaz iğne yoluyla nar veremiyecekleri için kabul etmezler illa iğne olacak o gariban popolar çilekeş göbekler acı çekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?