- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.661
Hepsini geri alaz inşallah 2021 eylülde duba gibi olcazIste almak da vermek de inan cok zor 5 ayda verdim 25 ama bir kere bile cikmadim listemin disinaiste kimisia vermeye çalışır kimisi almaya
Ama cidden iraden harikaymıs çok iyi kilo vermişssin tebriklerIste almak da vermek de inan cok zor 5 ayda verdim 25 ama bir kere bile cikmadim listemin disinaiste kimisia vermeye çalışır kimisi almaya
saglikli hayirli bi gebelik gecirelim de kilo da verirlir yeterki sağlıklı olsun hem biz hem de bebegimizHepsini geri alaz inşallah 2021 eylülde duba gibi olcaz
Bunların kesinliği ne ki ama !3 günlük yaptığımda inan açlıktaki tokluğu yaşamıştım
Ya bi dk yıkıldım şuan.. Ben burayi atlamışmiyim.. Normal yoldan çocukları olmycakmi yani onlar da mi kısırlık sorunu yaşayacaklarms.. Ay Allah korusun yaa.. Insan canını avutur da canının canı 'nın üzüntüsüne nasıl dayanır.. Rabbim inşallah öyle olmasın..
Iste o irade bebek istemiyle devreye girdi canim keske baska birine verebilseydim oyle dagitirdim isteyene 5 10Ama cidden iraden harikaymıs çok iyi kilo vermişssin tebriklerher metebolizma farklı işte.sen bana yollasaydın 3-5kilo boşa gitmiş
Aynen öyle ilk defa ay kilo alcam demeden yiyorumsaglikli hayirli bi gebelik gecirelim de kilo da verirlir yeterki sağlıklı olsun hem biz hem de bebegimiz
Iste o irade bebek istemiyle devreye girdi canim keske baska birine verebilseydim oyle dagitirdim isteyene 5 10
Biz bi doktorun arastrmalarina dayalı tespitlerinden bahsediyoruz öyle olmamasi için temenni ediyoruz. Umarım kesinliği yoktur canımBunların kesinliği ne ki ama !
Kovit hastalarındada kullanıldığı için depolardan hastaneler çekmiş ondan canım. oksapari çok gezdik bulamadık Bursa'da. reçeteyle SGK indirimli alınıyor aslında ama fomara meydanindaki o eczanede kalmış oda parayla satarım receteden vermem bizim anlaşmamız yok sağlık bakanligiyla dedi adı ama şaka gibi olan eczanenin bir camında komple kocaman SGK amblemi var görmeniz lazım. SGK ambleminiz var kocaman dedim nerde var dedi bir caminiz komple SGK amblemi dedim heee o eskiden kalmıştır 4 senedir anlaşma yok dedi. E kaldır o zaman dimi 4 senedir unuttunmu yani kimse aptal değil ama demek denetlenmiyor bunlar malesefBi de bulunmuyor ilaçlar. 20 tane eczane geziyorsun.
Bencede banada çok geldi özel bir durum yoksa tabi görüyorsunuz sadece hap bile kullanan varKesinlikle sor. Sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum. Fazla mı geliyo de. Belki farkında değil sana o kadar sulandırıcı verdiğininçünkü ben ilk sen de duydum bu kadar fazla. Sorunu olanlar hariç tabii
dru biliyorum baya tartışmalı yazdıkları birz okudum netten.islami bakış açısında çok ayrılıklar vr bu konuda.ama derdi veren Allah dermanınıda verdiyse istemese zaten nasip etmez.ruhu canı veren Allah.Şafi ismiyle şifalar sunan yaratıcı bilir neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu.biz ilaçla ortam yaratıoz bedenimizde sonucta bir rahatsızlıgımız var.can vermeye hangimizin gücü yeterki.Biz bi doktorun arastrmalarina dayalı tespitlerinden bahsediyoruz öyle olmamasi için temenni ediyoruz. Umarım kesinliği yoktur canım
Ay bende aynısını diyorum kendime vallaBana ilk başlarda olmuştu canım iğneyı yapıyodum sıtma gelıyodu hatta korona mı demiştim
Bende katılıyorum sana isterken zaten Allah'tan istiyoruz hayırlısını istiyoruz yazari kimdi bunu yani bunu diyen kimmiş onun normal yolla oldu sanirimdru biliyorum baya tartışmalı yazdıkları birz okudum netten.islami bakış açısında çok ayrılıklar vr bu konuda.ama derdi veren Allah dermanınıda verdiyse istemese zaten nasip etmez.ruhu canı veren Allah.Şafi ismiyle şifalar sunan yaratıcı bilir neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu.biz ilaçla ortam yaratıoz bedenimizde sonucta bir rahatsızlıgımız var.can vermeye hangimizin gücü yeterki.
Kimse birseyi kesinlikle bilemez ben bu derece kesinlik iceren konusmalari sevmiyorum severim aidin salihi beslenme konusunda guzel fikirleri var ama bu derece kesinlik bence hos degil.. zaten günümüzde 10 kadindan 3 4 u kısırlık cekiyo ki cogu da zamane sartlari ve dogru beslenmeme ve asiri kimsayallara maruz kalmamiz.. Ama Rabbim istedikten sonra bu tup bebek de bi sebep olmazsa ordan da olmuyo Rabbim in ol demesi yeterli ben hep hayirli evlat diye dua ettim hala da duam oyle..Peygamberimiz (s.a.v)"Ey insanlar tedavi olunuz. Çünkü yüce Allah şifasını vermediği hiç bir hastalık yaratmamıştır." buyurmuş. O yuzden bizde ariyoruz sifamizi.. evt labaratuvar ortaminda olusuyo ama sonucta onu besleyen anne rahmi ona can veren Allah yoktan var eden Allah digerleri sadece sebep... tup bebeklerin de ilerde bebek sahibi olamayacagi bi varsayim.. sonucta yaratan yoktan var eden Allah .. tabiki hormonal birsuru ilac aldik kolay olmayacak ama biz elimizden geldigince evlatlarımız dogal beslicez gerisi tevekkul... ben o bu su oyle soyluyor diye istegimden duamdan vazgecmicem.. Rabbimin de dedigi gibi israrla isteyin bende vereyim diyor bende israrla Rabbimden hayirlisi istiyorum elimden geleni yapiyorum.. hayirli cocuk olmayacak diye bi varsayim cikarmak cok acayip nitekim nuh peygamberin peygamber yani dusunun cocugu hayırlimiydi.. hz ibrahim in babasi hayirlimiydi.. o yuzden kimin hayilri olup olmayacagini Rabbim bilir kimini hidayet verir kimine delalet..3 günlük yaptığımda inan açlıktaki tokluğu yaşamıştım
Ya bi dk yıkıldım şuan.. Ben burayi atlamışmiyim.. Normal yoldan çocukları olmycakmi yani onlar da mi kısırlık sorunu yaşayacaklarms.. Ay Allah korusun yaa.. Insan canını avutur da canının canı 'nın üzüntüsüne nasıl dayanır.. Rabbim inşallah öyle olmasın..
ah bu veletler bize neler ettiler neler popolarını ısırmak lazım ama onada kıyamayız biz
Ben progestronun iğnesini kullanıyorum mahvetti benim bünyeyi hastalıklı gibi dolanıyorum evde ishal ve mide bulantısı ateş basmasıYok gercekten bu lutinusla başım dertte progesteronu çok merak ediyorum onu kullanan yokmu
Aidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.Bende katılıyorum sana isterken zaten Allah'tan istiyoruz hayırlısını istiyoruz yazari kimdi bunu yani bunu diyen kimmiş onun normal yolla oldu sanirim
Kimse birseyi kesinlikle bilemez ben bu derece kesinlik iceren konusmalari sevmiyorum severim aidin salihi beslenme konusunda guzel fikirleri var ama bu derece kesinlik bence hos degil.. zaten günümüzde 10 kadindan 3 4 u kısırlık cekiyo ki cogu da zamane sartlari ve dogru beslenmeme ve asiri kimsayallara maruz kalmamiz.. Ama Rabbim istedikten sonra bu tup bebek de bi sebep olmazsa ordan da olmuyo Rabbim in ol demesi yeterli ben hep hayirli evlat diye dua ettim hala da duam oyle..Peygamberimiz (s.a.v)"Ey insanlar tedavi olunuz. Çünkü yüce Allah şifasını vermediği hiç bir hastalık yaratmamıştır." buyurmuş. O yuzden bizde ariyoruz sifamizi.. evt labaratuvar ortaminda olusuyo ama sonucta onu besleyen anne rahmi ona can veren Allah yoktan var eden Allah digerleri sadece sebep... tup bebeklerin de ilerde bebek sahibi olamayacagi bi varsayim.. sonucta yaratan yoktan var eden Allah .. tabiki hormonal birsuru ilac aldik kolay olmayacak ama biz elimizden geldigince evlatlarımız dogal beslicez gerisi tevekkul... ben o bu su oyle soyluyor diye istegimden duamdan vazgecmicem.. Rabbimin de dedigi gibi israrla isteyin bende vereyim diyor bende israrla Rabbimden hayirlisi istiyorum elimden geleni yapiyorum.. hayirli cocuk olmayacak diye bi varsayim cikarmak cok acayip nitekim nuh peygamberin peygamber yani dusunun cocugu hayırlimiydi.. hz ibrahim in babasi hayirlimiydi.. o yuzden kimin hayilri olup olmayacagini Rabbim bilir kimini hidayet verir kimine delalet..
Benim yaptı canım hatta şişlik de yaptı otururken çok acıyorOnu da göbekten verdi bana hem kan sulandırıcı hem progestan ben iptal.
Kalçada morarma yaptı mı peki progestan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?