Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bunların kesinliği ne ki ama !

Bi de bulunmuyor ilaçlar. 20 tane eczane geziyorsun.
Kovit hastalarındada kullanıldığı için depolardan hastaneler çekmiş ondan canım. oksapari çok gezdik bulamadık Bursa'da. reçeteyle SGK indirimli alınıyor aslında ama fomara meydanindaki o eczanede kalmış oda parayla satarım receteden vermem bizim anlaşmamız yok sağlık bakanligiyla dedi adı ama şaka gibi olan eczanenin bir camında komple kocaman SGK amblemi var görmeniz lazım. SGK ambleminiz var kocaman dedim nerde var dedi bir caminiz komple SGK amblemi dedim heee o eskiden kalmıştır 4 senedir anlaşma yok dedi. E kaldır o zaman dimi 4 senedir unuttunmu yani kimse aptal değil ama demek denetlenmiyor bunlar malesef

Bencede banada çok geldi özel bir durum yoksa tabi görüyorsunuz sadece hap bile kullanan var

Biz bi doktorun arastrmalarina dayalı tespitlerinden bahsediyoruz öyle olmamasi için temenni ediyoruz. Umarım kesinliği yoktur canım
dru biliyorum baya tartışmalı yazdıkları birz okudum netten.islami bakış açısında çok ayrılıklar vr bu konuda.ama derdi veren Allah dermanınıda verdiyse istemese zaten nasip etmez.ruhu canı veren Allah.Şafi ismiyle şifalar sunan yaratıcı bilir neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu.biz ilaçla ortam yaratıoz bedenimizde sonucta bir rahatsızlıgımız var.can vermeye hangimizin gücü yeterki.

Bende katılıyorum sana isterken zaten Allah'tan istiyoruz hayırlısını istiyoruz yazari kimdi bunu yani bunu diyen kimmiş onun normal yolla oldu sanirim

Kimse birseyi kesinlikle bilemez ben bu derece kesinlik iceren konusmalari sevmiyorum severim aidin salihi beslenme konusunda guzel fikirleri var ama bu derece kesinlik bence hos degil.. zaten günümüzde 10 kadindan 3 4 u kısırlık cekiyo ki cogu da zamane sartlari ve dogru beslenmeme ve asiri kimsayallara maruz kalmamiz.. Ama Rabbim istedikten sonra bu tup bebek de bi sebep olmazsa ordan da olmuyo Rabbim in ol demesi yeterli ben hep hayirli evlat diye dua ettim hala da duam oyle..Peygamberimiz (s.a.v)"Ey insanlar tedavi olunuz. Çünkü yüce Allah şifasını vermediği hiç bir hastalık yaratmamıştır." buyurmuş. O yuzden bizde ariyoruz sifamizi.. evt labaratuvar ortaminda olusuyo ama sonucta onu besleyen anne rahmi ona can veren Allah yoktan var eden Allah digerleri sadece sebep... tup bebeklerin de ilerde bebek sahibi olamayacagi bi varsayim.. sonucta yaratan yoktan var eden Allah .. tabiki hormonal birsuru ilac aldik kolay olmayacak ama biz elimizden geldigince evlatlarımız dogal beslicez gerisi tevekkul... ben o bu su oyle soyluyor diye istegimden duamdan vazgecmicem.. Rabbimin de dedigi gibi israrla isteyin bende vereyim diyor bende israrla Rabbimden hayirlisi istiyorum elimden geleni yapiyorum.. hayirli cocuk olmayacak diye bi varsayim cikarmak cok acayip nitekim nuh peygamberin peygamber yani dusunun cocugu hayırlimiydi.. hz ibrahim in babasi hayirlimiydi.. o yuzden kimin hayilri olup olmayacagini Rabbim bilir kimini hidayet verir kimine delalet..

Kızlar korona mı oldum diye panık icerısındeyım belirtim sadece ates var o da en fazla 37.9 oldu birazda boğaz agrım var. Ateşi nemli bez koyarak 36.6 ya dusurduk ama ne koku kaybım var ne sırt agrım hiç bişey yok sadece bi ateş var üstümde bu. Geciren var mı korona ya da duydugunuz belirtiler? Cok korkuyorum

Bende katılıyorum sana isterken zaten Allah'tan istiyoruz hayırlısını istiyoruz yazari kimdi bunu yani bunu diyen kimmiş onun normal yolla oldu sanirim
Aidin salih bahsettikleri.ben kitabını okumadım ama adamın görüşü tüp bebekteki bebeklerin hayırlı olmadığını ve daha agır şeyler söylüyor burda yazmayım moral bozucu.ama benm islam ve hayat felsefeme uyan biri değil.sonuçta buda bir rahatsızlık üreme organı rahatsızlığı.kalp için dr a gitmek caiz ise üreme için gidilmesi neden caiz olmasın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…