Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Şimdi o ayrı bir şey mi bilmiyorum ben de coraspin var günde bi tane
Ne güzel sen hangi aşamadasın transferin olmusmuydu bana oksapar verdi kan sulandirici olarak hibor, enox ,clexone de kullanabirsin dedi hepsi iğne tabi bunların hiçbiri yoksa sadece coraspin varsa sana gerçekten kan sulandirici olarak sadece coraspin yazmış canım şanslısın

Bi de bulunmuyor ilaçlar. 20 tane eczane geziyorsun.

bende yicem az göbek yapacam ozamn aman acımasın kendine nazar etçen haaamaşallahhh ya bu gonalf ler ne kolaymış meğer demi
Aman aman igne icin gobek yapma ben kilo verene kadar canim cıktı bu tedaviden once 25 kilo verdim Rabbim emekelrimizin karsiligini versin inşallah

En doğrusu. Bize "faydalı" demekte tehlikeli. Dibine vuruyoruz sonra o faydalı şeyin. Herşeyin de fazlası zarar

Abla hiç bilmiyorum bu kez gitmem de söyleyim bakalım
Kesinlikle sor. Sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum. Fazla mı geliyo de. Belki farkında değil sana o kadar sulandırıcı verdiğinin çünkü ben ilk sen de duydum bu kadar fazla. Sorunu olanlar hariç tabii

Kız 3 günlük nasıl yaptın benim 36 saatlik yaptığımda omuriliğim karıncalanmaya başlamıştı ah canım açlıktan sonra ki gün yediklerin çok önemli tabii ki. Ben de fazlalık kilo yok. Sağlıklı yaşam için takip ediyorum. Tüp bebek bebeklerinin 100 tanesinden birinin normal yolla çocuğu olucak demesi üzdü beni de. Inşaallah tahmin ettiği gibi olmaz evet ahmet apayı da biliyorum talebesi

Nasıl yaaa okurken kanım dondu.

3 günlük yaptığımda inan açlıktaki tokluğu yaşamıştım

Ya bi dk yıkıldım şuan.. Ben burayi atlamışmiyim.. Normal yoldan çocukları olmycakmi yani onlar da mi kısırlık sorunu yaşayacaklarms.. Ay Allah korusun yaa.. Insan canını avutur da canının canı 'nın üzüntüsüne nasıl dayanır.. Rabbim inşallah öyle olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…