- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.641
Ne güzelŞimdi o ayrı bir şey mi bilmiyorum ben de coraspin var günde bi tane
Inan benim acımıyor canim cok şükür balik etli olmakla alakali olabilirBenimde göbeğim olsun ozamn acımıyorsa
bende yicem az göbek yapacam ozamnInan benim acımıyor canim cok şükür balik etli olmakla alakali olabilir
Bi de bulunmuyor ilaçlar. 20 tane eczane geziyorsun.Ne güzelsen hangi aşamadasın transferin olmusmuydu bana oksapar verdi kan sulandirici olarak hibor, enox ,clexone de kullanabirsin dedi hepsi iğne tabi bunların hiçbiri yoksa sadece coraspin varsa sana gerçekten kan sulandirici olarak sadece coraspin yazmış canım şanslısın
Aman aman igne icin gobek yapma ben kilo verene kadar canim cıktı bu tedaviden once 25 kilo verdim Rabbim emekelrimizin karsiligini versin inşallahbende yicem az göbek yapacam ozamnaman acımasın kendine nazar etçen haaa maşallahhh ya bu gonalf ler ne kolaymış meğer demi
AynenÜniversite hastanesi yani dimi
Evt gonal f ler gercekten kolaymis ama inan bu prolutex de oyle sadece biraz daha yagli doz ayarlamasi falan da yok ilk bikac gun acidi sonra duzeldibende yicem az göbek yapacam ozamnaman acımasın kendine nazar etçen haaa maşallahhh ya bu gonalf ler ne kolaymış meğer demi
Raporun ilaçlarda etkisi var mı acaba@hamelg canım o dediğin iğnelerin Adı prolutex
Ne kadar kullanacağına doktorun karar veriyor maalesef SGK karşılamıyor üstelik çok pahalı
En doğrusu. Bize "faydalı" demekte tehlikeli. Dibine vuruyoruz sonra o faydalı şeyin. Herşeyin de fazlası zararDerotu maydonoz asiri yeme demisti hemsire bana herseyden yerli yerince kararinca ye dedi ben ozellikle sordum belli bi meyve vs yiyimmi ananas diyorlar avakado falan dedi ye ama hepsinden az az ye butun vitaminlerden al normal oldugu gibi beslen demisti..
Kesinlikle sor. Sulandırıcı hem iğne hem hap kullanıyorum. Fazla mı geliyo de. Belki farkında değil sana o kadar sulandırıcı verdiğininAbla hiç bilmiyorum bu kez gitmem de söyleyim bakalım
Kesinlikle herseyden az ve oz yemek en guzeliEn doğrusu. Bize "faydalı" demekte tehlikeli. Dibine vuruyoruz sonra o faydalı şeyin. Herşeyin de fazlası zarar
Aminnnn.kilo almak bir dert vermek bir dert ama kilo alsam iyi olurdu brz.beynimiz yandı bu ilaçlardanAman aman igne icin gobek yapma ben kilo verene kadar canim cıktı bu tedaviden once 25 kilo verdim Rabbim emekelrimizin karsiligini versin inşallah
Kız 3 günlük nasıl yaptınKitapta şey diyor. Tüp bebeği tutanlar Allahtan sadece bebek isteyenlerdir. Gerçekten hayırlı evlat isteyenlerin bebekleri tutmaz çünkü tüp bebek çocukları hayırlı değildir diye.. Bu beni çok ürkütmüștü.. Kendimde denedim sadece hayırlı sağlıklı evlat istiyorum diye hem ben hem etrafım hep bunu diledi Allah’tan. Bakalım öyle olacak mıama yine de yolunun yolcusuyuz ben 3 günlük yapmistim ama üçüncü günün sonunda oruk (icli köfte) mantı corbasi vs ağır etli yemeklere dayanmıştm bağırsak düğümlemesi olmadı ama cok yanlıştı.. 36 saatlik de cok yaptım. Kan grubuma uygun beslendigimde de hic kabız olmadım Ahmet apa'yi biliyorsan onun yöntemiyle de 13 kg vermiştim. Velhasıl uyandık sayesinde inşallah bi daha uyumayız
tek iğnem o olacak zaten sana güveniyorum acımıcak uf oldu oldu bitti dicemEvt gonal f ler gercekten kolaymis ama inan bu prolutex de oyle sadece biraz daha yagli doz ayarlamasi falan da yok ilk bikac gun acidi sonra duzeldi
Nasıl yaaa okurken kanım dondu.Kız 3 günlük nasıl yaptınbenim 36 saatlik yaptığımda omuriliğim karıncalanmaya başlamıştı ah canım açlıktan sonra ki gün yediklerin çok önemli tabii ki. Ben de fazlalık kilo yok. Sağlıklı yaşam için takip ediyorum. Tüp bebek bebeklerinin 100 tanesinden birinin normal yolla çocuğu olucak demesi üzdü beni de. Inşaallah tahmin ettiği gibi olmaz
Yapmadim canım
Iste almak da vermek de inan cok zor 5 ayda verdim 25 ama bir kere bile cikmadim listemin disinaAminnnn.kilo almak bir dert vermek bir dert ama kilo alsam iyi olurdu brz.beynimiz yandı bu ilaçlardan
Kesinlikle sıkıntı etme rahat baslarsan rahat bitertek iğnem o olacak zaten sana güveniyorum acımıcak uf oldu oldu bitti dicem
3 günlük yaptığımda inan açlıktaki tokluğu yaşamıştımKız 3 günlük nasıl yaptınbenim 36 saatlik yaptığımda omuriliğim karıncalanmaya başlamıştı ah canım açlıktan sonra ki gün yediklerin çok önemli tabii ki. Ben de fazlalık kilo yok. Sağlıklı yaşam için takip ediyorum. Tüp bebek bebeklerinin 100 tanesinden birinin normal yolla çocuğu olucak demesi üzdü beni de. Inşaallah tahmin ettiği gibi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?