Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benimde öyle oldu rutin kontrolde öğrendik ne ağrı ne kanama oldu. Güle oynaya girdiğim ultrasondan enkazım çıkmıştı. Şimdi yeni heyecanlar ama ultrasona girerken korkmuyor değilim

Yaa nasıl rahatlattıniz beni. Allah da sizi rahatlatsin inşallah

Aynen öyle yavrum, daha anne karnındayken başlıyor. Rabbine de ana babasına da nankör olmayan evlatlar nasip etsin Allah'ım inşaallah hepimize
Amin aminn hep dua'mdir Rabbim ileriki nesli güzelleştirsin, nesli güzelleştiren evlatlar versin hepimize ki ben bu nesli hiç sevmedim..

Kız bilmem mi idolumdur kendisi.. Kitapları bende de var. Tüp bebek konusundaki yazısından sonra eminim sende kuşkuya düşmüş uzun süre beklemissindir dogal olsun diye.. Prof mustafa aydını bilmiyorum youtubede cok izler dinlerim halbuki Aidin Salihin kafasindakileri inşallah öğrendiğimiz güzel bilgiler ışığında doğallıktan vazgecmeyen anneler oluruz kuzucum

Kizlar selamun aleyküm
19 kasım transfer olmuştum sonuç negatif oldu.beni hatırladınız mı.
11.gunu transferin kan tahlili 5 cikti.
Bende ilaçları direk bıraktım.
Bugün 18.gun hala hasta olmadim.
Sizce ne zaman hasta olurum.
Negatif oldu die eşimle köye kaçtık üzüntüden
Doktorada gidemiyorum.
Yardımlarınızı rica ediyirum

Hatırladım canım çok da üzüldüm ama malesef ki elden gelen bişey yok rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin çok yıpratma kendini

lutinus fitili kullanırken cubugu cok içeri gitmiyo artık cokta bastırmak istemıyorum korkuyorum biraz ittrdım ama gtmedı yıne. Pozitifi goren bacılarım aynısını yaşadınız mı?

5 pozitif sayılıyor. Doktorunuzla görüştünüz mü? 5 çıktıktan 2 gün sonra kan tahlili tekrar yaptınız mı?

Bacım ikiz olmazsa beta 2 kat mı artıyo anca, 2 kat üstü 4 kat falan artiş varsa ikiz olarak mı yorumluyolar? Şimdi sen bılırsın bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…