- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.401
Ay yok daha nelerherşey normal şuan. Yavaş yükselme yok. Enfeksiyon olsa ateş illa ki olurdu diye düşünüyorum. Kulaklarında sıkıntı var mı? Soğan suyu damlatabilirsin kulaklarına illa buram buram soğan kokutucam seni p.tesi mi kan vericeksin bidaha?
Yerleşiyor bebişin 12. Haftaya kadar sürmesi normal tatlım. Kanama olmadığı müddetçe sıkıntı yok rahat olabilirsin
Ayy kötü bişey olmasın da ağrım sizim olsun razıyım ben. Saat de geç oldu korktum.allah razı olsun kızlar. Hepimiz bebeklerimize kavusalim sağlıklaBenim bildiğim kötü belirti kanama. 9 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin. Hiç ağrım sızım olmadı. Aksine halsizliğim gitmişti bide hafif bulantılarım vardı geçti. Yani kötü bişey genelde belirtilerin gitmesi oluyo.
Sarımsakta antibiyotik değilmiYaapeki kuzum soğan antibiyotik özellikli. Bu da ilac kategorisine girdigi için şuan yapmam pek doğru olmaz. Normalde ben sarimsak yutarım yatmadan önce o da cok etkili onu bile yapamıyorum şuan. Zaten şuan bebek mikrop tanesi gibi maazallah
Benim kuzenimin çok sancılı geçer ilk 3 ayı. Geceleri hiç uyuyamadığından bahsederdi hamileyken. 4 tane doğurdu maşallah. Hiç de kaybı yok. Hepsinde de aynı durumu yaşadı. Endişeni anlıyorum ama korktuğun gibi bişey yoktur rahat olAyy kötü bişey olmasın da ağrım sizim olsun razıyım ben. Saat de geç oldu korktum.allah razı olsun kızlar. Hepimiz bebeklerimize kavusalim sağlıkla
Evet öyle o yüzden şuan tuketemiyorumSarımsakta antibiyotik değilmi
Zorla iyileştiricez seni bu geceSoğana karşı değilim asla bayılırım hatta damlatmisligim vardir sogan kantaron yagi kulak cok şükür problem yok dedim ya o olsa cok zor atlatiyorum çok şükür Rabbime olmaz inşallah yani
Neresinden tutarsan tut anaların hakkı bu yüzden ödenmez ya zaten.. Her yönüyle fedakar.. Canım annelerBenim kuzenimin çok sancılı geçer ilk 3 ayı. Geceleri hiç uyuyamadığından bahsederdi hamileyken. 4 tane doğurdu maşallah. Hiç de kaybı yok. Hepsinde de aynı durumu yaşadı. Endişeni anlıyorum ama korktuğun gibi bişey yoktur rahat ol
Ay hadi inşallah öyle olurZorla iyileştiricez seni bu gecereçete vere vere, yapmadan şifa bulucaksın gibi bir his var içimde
Aynen öyle yavrum, daha anne karnındayken başlıyor. Rabbine de ana babasına da nankör olmayan evlatlar nasip etsin Allah'ım inşaallah hepimizeNeresinden tutarsan tut anaların hakkı bu yüzden ödenmez ya zaten.. Her yönüyle fedakar.. Canım annelerAllah kıymetimizi bilen evlatlat versin bizlere cok amin
Benim bakış açım biraz farklı hastalıklara karşı. Aidin salih bilmem bilir misin? Kitabını okuduktan sonra yaşam şeklimi değiştirdim elimden geldiğince. Dilerim iyi bir anne olabilirimAy hadi inşallah öyle olursenden güzel anne olur şifacı anne hemen iyileştiriverirsin sen yavrunu anladığım kadarıyla dogalliktan da yanasın
Kuşburnu çayı için onun bir zararı yokmuş. Ben günde 1-2 bardak içiyorum. Şöyle koyusundan misss gibiEvet öyle o yüzden şuan tuketemiyorum
Sen de pıhtılaşma sorunu mu var? Niye o kadar çok kan sulandırıcı verdi dr?Abla kahverengi geliyordu pembe de geliyor. Gündüz bi ara normal kan ve minik minik pıhtı geldi
Bende de aynısı olduAbla kahverengi geliyordu pembe de geliyor. Gündüz bi ara normal kan ve minik minik pıhtı geldi
Aygülcüm fıstık gibisin kız maşallahKuşburnu çayı için onun bir zararı yokmuş. Ben günde 1-2 bardak içiyorum. Şöyle koyusundan misss gibi
Abla öyle bir sorunum olup olmadığını bilmiyorum hiç araştırılmadı doktor transferden sonra başlattı direk ama sanırım kalp atışını duyunca bıraktıracak emin de değilmSen de pıhtılaşma sorunu mu var? Niye o kadar çok kan sulandırıcı verdi dr?
Geçmiş olsun canım hala var mı pekiBende de aynısı oldu
Var cnm sımdı kahverengi pecete ye silince. Cok az leke seklinde 2 gundur devam edio gecen pazartesi basladı. Doktor tup bebeklerds normal oldugunu soledı fitili 4 cıkardı ekstra ıgne falan gerek yok dedıGeçmiş olsun canım hala var mı peki
Canım cektı pazartesi alayım bari,Kuşburnu çayı için onun bir zararı yokmuş. Ben günde 1-2 bardak içiyorum. Şöyle koyusundan misss gibi
Ben iğne de kullanıyorm günde 4 tane fitil de canım benım doktor da ısrarla normal endişe etme diyorVar cnm sımdı kahverengi pecete ye silince. Cok az leke seklinde 2 gundur devam edio gecen pazartesi basladı. Doktor tup bebeklerds normal oldugunu soledı fitili 4 cıkardı ekstra ıgne falan gerek yok dedı
Progestan testi yaptımı.. Onun sonucunda ıgne veriyor galibaBen iğne de kullanıyorm günde 4 tane fitil de canım benım doktor da ısrarla normal endişe etme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?