- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.361
Ben hibor değil oksapar vuruluyorum ama tabi zor göbekten iğne sonuçta ilerde bunlar belki daha kolay olurda biz tabi şu an bunları yaşıyoruzBen hergün vuruluyorum böyle şeyler olmadı canım
Oyyyy yessin onu anası, toroman gibi bir oğlun çıtı pıtı bir kızın olur inşallahÇiftti de biri geride kalmış üşengeç olacak zaar
Süper haber, gelsin bebişler sağlıklı sağlıklıKızlar bugün adetim bitti kan testi verdim sıfırlanmış değerim 0.100 olmuş merkezle görüştüm Bi dahaki adetinle gel dediler Aralık sonu gibi adet olsam ocağın 20 sini bulucak 2. transferim şimdiden gün saymaya başladım
Aynen o yüzden limonlu ballı ılık suya devamBen de onu yazicaktim canim o kadar yogun sogan zararli olabilir tam emin degilim yine de ama bilemedim
Hadi gözün aydın. Hayırlı olur inşallahKızlar bugün adetim bitti kan testi verdim sıfırlanmış değerim 0.100 olmuş merkezle görüştüm Bi dahaki adetinle gel dediler Aralık sonu gibi adet olsam ocağın 20 sini bulucak 2. transferim şimdiden gün saymaya başladım
Ay hadi inşallah bebişler dedin ikisi de tutar inşallahSüper haber, gelsin bebişler sağlıklı sağlıklıben de ocakta olur muyum ki herşey muamma, hapları boşuna yutmuyorum inşallah.
Hadi inşallah bakalımHadi gözün aydın. Hayırlı olur inşallah
Hadi cok sukur inslalah 2.transferinde Rabbim hayirlisisni verirKızlar bugün adetim bitti kan testi verdim sıfırlanmış değerim 0.100 olmuş merkezle görüştüm Bi dahaki adetinle gel dediler Aralık sonu gibi adet olsam ocağın 20 sini bulucak 2. transferim şimdiden gün saymaya başladım
Ben de durumlar iyi değil. Doktor ile embriyolog kalan 2 yumurtayi 5. Güne götürmek istemişler ama olmamış. Anlayacağın tutmazsa hiç yumurtam kakmadi. Onun dışında iyiyim, transferden 2,5 gün geçti. Her hangi bir his yaşamıyorum. Sanki içimde birşey yok gibi.Hadi inşallah bakalımsen de durumlar nasıl kaçıncı günündesin nasıl gidiyor
Bunu kim dediyse benden önce transfer olduŞimdide benle sayarsın üzülme yalnız değilsin yine de benden önce transfer olcak bak iyisin
Düzenli hic şaşmaz. Ama geçen ay opu oldu ve erken geldi ya. Eğer son adete göre gelirse 14'ünde olucam. Yok eski düzene dönerse 19'u gibi canim. Daha 5 aralık. Günler geçmiyorEvet canım yaama önemli olan senin sağlığın şükür evde atlattın şimdi enerjini toplama zamani adetin ne zaman gelicek düzenli mıdır
Gecer gecer inanki ben daha dun transfer olmus gibiyim 10 gub olduDüzenli hic şaşmaz. Ama geçen ay opu oldu ve erken geldi ya. Eğer son adete göre gelirse 14'ünde olucam. Yok eski düzene dönerse 19'u gibi canim. Daha 5 aralık. Günler geçmiyor
Yoğun soğan dediğin 1 adet orta boy soğan. Köfteden kuru, taze fasülyeye, et kavurmaya, mercimeğe yere göğe her yere konan soğan alt tarafı.Ben de onu yazicaktim canim o kadar yogun sogan zararli olabilir tam emin degilim yine de ama bilemedim
İnşallah verirHadi cok sukur inslalah 2.transferinde Rabbim hayirlisisni verir
Insallah canim dualarim seninleİnşallah verirbunlardan başka dondurulmuş kalmadı zaten
Oh maşallah keyifler gıcırGecer gecer inanki ben daha dun transfer olmus gibiyim 10 gub oldu
Hadi ya tüh inşallah gerek kalmaz diyelim bu tutsun yeterkiBen de durumlar iyi değil. Doktor ile embriyolog kalan 2 yumurtayi 5. Güne götürmek istemişler ama olmamış. Anlayacağın tutmazsa hiç yumurtam kakmadi. Onun dışında iyiyim, transferden 2,5 gün geçti. Her hangi bir his yaşamıyorum. Sanki içimde birşey yok gibi.
Sağolasın canım Allah razı olsunInsallah canim dualarim seninle
Yapma yaa ama benim adet anca aralığın sonuna doğru yine de sen Dah önce ol benden önce bekliyordun transferi iyice sabırsızlanmaya başlamışsındırBunu kim dediyse benden önce transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?