- 9 Ekim 2020
- 5.738
- 7.678
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.341
yani birçok forumda okudum .devlet acile gidenlere iğneyi kestiren çok dr olmuş.kan pıhtılaşman varsa zaten bırakmamalısın.ama tedbir amaçlı ssk drlarınada bi görünsen iyi olur.Bilmiyorum her defasında söylüyorum var diye oda ilaçlara devam diyor
Çarşamba günü tekrar randevum var zaten canım o zaman kadar devam edeceğim sonrasına karar verir heraldeyani birçok forumda okudum .devlet acile gidenlere iğneyi kestiren çok dr olmuş.kan pıhtılaşman varsa zaten bırakmamalısın.ama tedbir amaçlı ssk drlarınada bi görünsen iyi olur.
İnşlh kesilir kanaman.ama korkma kanama aşırı olmadıkça.acil şifalar dilerimÇarşamba günü tekrar randevum var zaten canım o zaman kadar devam edeceğim sonrasına karar verir heralde
Ben de onu yazicaktim canim o kadar yogun sogan zararli olabilir tam emin degilim yine de ama bilemedimYaapeki kuzum soğan antibiyotik özellikli. Bu da ilac kategorisine girdigi için şuan yapmam pek doğru olmaz. Normalde ben sarimsak yutarım yatmadan önce o da cok etkili onu bile yapamıyorum şuan. Zaten şuan bebek mikrop tanesi gibi maazallah
Buz koy 5 dk vurduktan sonraAynen yaa baya kötü bu akşam evin içinde kaç tur attım eşimde diyor gel ufleyim
Allah razı olsun canım bol bol dua ediyorum elimden o geliyorİnşlh kesilir kanaman.ama korkma kanama aşırı olmadıkça.acil şifalar dilerim
Ben hergün vuruluyorum böyle şeyler olmadı canımKızlar size bir şey soracağım bu progestron iğneyi sabah vuruldum vurulduktan sonra yani akşam saat 18:30 gibi bana bir ateş bastı yanaklarım al al birazda mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal oldu acaba aranızda bu belirtileri yaşayan var mı?
Ben folidoce kullanıyorum canım.Kızlar bi sorum var folik olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Ben suan argifertil f kullanıyorum ama içeriğinde 300 mcg folik var. Netten baktım günlük alım 400 mcg olmalı deniyor
Bende de var az bişey pco 24 toplandı 15 i dolu çıktı 7 tane döllendi 3 tane 5. Güne çıktı donduruldu 1 transfer edildi kimyasal gebelikKizlar selam
Sali gunu yumurta toplama islemim oldu ve pco var bende
34 yumurta toplandi 20 tanesi toplandi
Sizde nasil oldu 5. Gune kac embriyo kaldi
Gun gun azalma nasildi onu merak ediyorum aslinda
Cevaplarsaniz cok sevinirim
Ben elenatal 1 kullanıyorumKızlar bi sorum var folik olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Ben suan argifertil f kullanıyorum ama içeriğinde 300 mcg folik var. Netten baktım günlük alım 400 mcg olmalı deniyor
Ben innate ve diofol kullanıyorum canımKızlar bi sorum var folik olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Ben suan argifertil f kullanıyorum ama içeriğinde 300 mcg folik var. Netten baktım günlük alım 400 mcg olmalı deniyor
Şimdide benle sayarsın üzülme yalnız değilsin yine de benden önce transfer olcak bak iyisinArtık transfer olmak istiyorum yane güzel gün sayıyorduk seninle şimdi
Evet yağlı bı iğne onlar bilirsin daha zor oluyoCan yakıyor mu oda
Bana folidays verdi doktorumKızlar bi sorum var folik olarak hangi marka kullanıyorsunuz. Ben suan argifertil f kullanıyorum ama içeriğinde 300 mcg folik var. Netten baktım günlük alım 400 mcg olmalı deniyor
İğne hangisi canımBen progestan hap,iğne,estrofem ve coraspirin kullanıyorum.Bir de folik asit var.
Merhaba, diğer hastane fiyatlarını bilmiyorum açıkçası. Ben sadece oraya gittim başka bir yere fiyat sormamıştım. Bir de asıl pahalı tutan kısmın ilaçlar olduğunu düşünüyorum, gerisi üç aşağı beş yukarı benzerdir diye tahmin ediyorum.İyi akşamlar Her Acıbademde fiyatlar aynı mı acaba? Bülent Tıraş olduğu için daha mı pahali nasıl
Hayırlı olsun şimdidenKızlar bugün adetim bitti kan testi verdim sıfırlanmış değerim 0.100 olmuş merkezle görüştüm Bi dahaki adetinle gel dediler Aralık sonu gibi adet olsam ocağın 20 sini bulucak 2. transferim şimdiden gün saymaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?