- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.321
Morardi canım ya. Bazen çok hafif yanıyor bazen aşırı fazla yanıyor çözmedim ben bu iğneyiMorardı mı senin de her yerin? Napcaz bu hiborla?
Yasaklar adamın canına tak etmişAynen yaa baya kötü bu akşam evin içinde kaç tur attım eşimde diyor gel ufleyim
Abla kahverengi geliyordu pembe de geliyor. Gündüz bi ara normal kan ve minik minik pıhtı geldiKahverengi ve pembe dimi? Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyordun?
Çözene kadar tepeden tırnağa çürümekten korkuyorumMorardi canım ya. Bazen çok hafif yanıyor bazen aşırı fazla yanıyor çözmedim ben bu iğneyi
AynenYasaklar adamın canına tak etmiş
Hep yat sen hiç kalkmaAbla kahverengi geliyordu pembe de geliyor. Gündüz bi ara normal kan ve minik minik pıhtı geldi
Benim eşimde tam köpek balığına bağlayacaktı ki covid oldumAynenyok dedim kalktım ayağı hemen yürüyünce geçer o dedim
Yer kalmicak göbekte zaten kol bacağa gececez galiba sonraÇözene kadar tepeden tırnağa çürümekten korkuyorum
Öyle yapıyorm abla hayrılısı olsunHep yat sen hiç kalkma
Ee bi bakıma işine yaradıBenim eşimde tam köpek balığına bağlayacaktı ki covid oldumyasak masak kalmadı
Benim iğneler batmıyor zaten artık canım acımaya başladı. Birkaç gün de bacaktan deneyeyim bakayim ora morarınca geri göbeğe dönerizYer kalmicak göbekte zaten kol bacağa gececez galiba sonra
Amin canım. Kesede bozulma yok çok şükür . Kanama alanı mı oluşmuş?Öyle yapıyorm abla hayrılısı olsun
Amin kimseye yasatmasin canimAllah tekrarını yaşarmasın inşallah
Oda yok dedi abla bebek oluşmaya başlamış kesenin içi doluyor dedi. Bu arada kan sulandırıcı kullanıyormAmin canım. Kesede bozulma yok çok şükür . Kanama alanı mı oluşmuş?
Artık transfer olmak istiyorum yaEe bi bakıma işine yaradı
Kesmedi mi sulandırıcıyı? Ilaç mı iciyosun iğne mi lan sulandırıcı?Oda yok dedi abla bebek oluşmaya başlamış kesenin içi doluyor dedi. Bu arada kan sulandırıcı kullanıyorm
Kesmedi abla 1 tane iğne bir tane de günde coraspinKesmedi mi sulandırıcıyı? Ilaç mı iciyosun iğne mi lan sulandırıcı?
Kanama varken kan sulandırıcının kesilmesi gerekmiyormu?Oda yok dedi abla bebek oluşmaya başlamış kesenin içi doluyor dedi. Bu arada kan sulandırıcı kullanıyorm
Evet canım yaArtık transfer olmak istiyorum yane güzel gün sayıyorduk seninle şimdi
Bilmiyorum her defasında söylüyorum var diye oda ilaçlara devam diyorKanama varken kan sulandırıcının kesilmesi gerekmiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?