- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.301
Inat da kulağa hoş geliyorDirenç de olabilir
Çok geçmiş olsun canımoo senin benden de fazlaymıs benim de 34 toplanıp 23 döllendi inşallah kaliteliler çıkarben de aynı şekilde şişmiştim daha da şiştim 3 kilo fark var tartıda ama 0 iştah.. şuan hastanedeyim hatta serum taktılar sanırım oldum ohss tahlilleri bekliyorum...
Bal yiyorum c vitamini de tuketiyorum kuzum. Ileride kullanabilirim bencede ama şimdi icmemem gerektiğini düşünüyorum. Cok küçük vücut mikrop gibi algiliyomus yaSoğan antiviral diye biliyodum ben. Ama niye öyle diyosun. Sarımsaklı süt hamileler için antibiyotik. Hamilelere öneriyorlar. Neyse sen yine de yapma doğru diyosun. Bal ye bol bol
Yut yut kuzum cok faydalıdır ama transfer sonrasi dikkat etmek lazımSarımsağı dr'mu yeme dedi? Ben de her sabah yutuyorum bi diş.
Dr'a sorucam ama sakıncası olduğunu sanmıyorum. Hergün neler yiyoruzBal yiyorum c vitamini de tuketiyorum kuzum. Ileride kullanabilirim bencede ama şimdi icmemem gerektiğini düşünüyorum. Cok küçük vücut mikrop gibi algiliyomus ya
Yut yut kuzum cok faydalıdır ama transfer sonrasi dikkat etmek lazım
Evet ama direkt yemiyoz biseylerin icine koyuyoruz vs ne bileym bende detayli bilgiye sahip değilim fazla ama bi adacayi bile düşüge sebep oluyorsa riske atmamak lazmDr'a sorucam ama sakıncası olduğunu sanmıyorum. Hergün neler yiyoruz
Gittim abla popodan iki iğne oldumNe yaptin canim? Fitil birikmesinden de olur öyle. Gittin mi dr'a küçüğüm? Geçti mi?
Hahaha hibor düşmanıma derimBen hibor düşünüyorum
Canım bendede ishal hali var sanırım o iğne yapıyor bağırsak sorunlarıKızlar size bir şey soracağım bu progestron iğneyi sabah vuruldum vurulduktan sonra yani akşam saat 18:30 gibi bana bir ateş bastı yanaklarım al al birazda mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal oldu acaba aranızda bu belirtileri yaşayan var mı?
Aynen yaa baya kötü bu akşam evin içinde kaç tur attım eşimde diyor gel ufleyimHahaha hibor düşmanıma derimtüylerim diken diken oldu adını duyunca
Ben yaşamadım bu belirtileri. Yaparken değil ama sonrası zulüm oldu bana. Ayakta durmak oturmak uzanmak sıkıntı olduKızlar size bir şey soracağım bu progestron iğneyi sabah vuruldum vurulduktan sonra yani akşam saat 18:30 gibi bana bir ateş bastı yanaklarım al al birazda mide bulantısı ve ayıptır söylemesi ishal oldu acaba aranızda bu belirtileri yaşayan var mı?
Morardı mı senin de her yerin? Napcaz bu hiborla?Aynen yaa baya kötü bu akşam evin içinde kaç tur attım eşimde diyor gel ufleyim
Ben kan sulandirici her gun 1Diğer transferi olan kızlar size hangi ilaclari verdiler merak içindeyim benim kadar zorlanan varmı
Evet dogru soyluyorsum ama 3 tane dusukten sonra cok sabirsiz oluyorum enazindan biliyim istiyorum cunku cok kaptirmistim ozamanlar kendimi kimyasaldi benimkiler hayal kirikligi...Benim 21 kasım transfer.
Valla sabredebilmiş olsam ben 7 haftadan önce gitmezdim. Daha bugün eşime dedim keşke bir hafta bari bekleseydik diye. Gebeliğin basında hicbir şey belli değil malum iki günde yaşadığım stresi anlatamam yani. Şimdi de kalp atışı duyabilecek miyim yolk sac gözükecek mi endişesi başladı. Sabredebiliyorsan bence bekle kese kalp atışı hepsini aynı anda gör.
Adaçayı söktürücü. Ondan düşüğe sebep oluyor. Neyse öğreneceğiz bakalım.Evet ama direkt yemiyoz biseylerin icine koyuyoruz vs ne bileym bende detayli bilgiye sahip değilim fazla ama bi adacayi bile düşüge sebep oluyorsa riske atmamak lazm
Allah tekrarını yaşarmasın inşallahEvet dogru soyluyorsum ama 3 tane dusukten sonra cok sabirsiz oluyorum enazindan biliyim istiyorum cunku cok kaptirmistim ozamanlar kendimi kimyasaldi benimkiler hayal kirikligi...
Kahverengi ve pembe dimi? Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyordun?Gittim abla popodan iki iğne oldumdoktor muayne etti kese de bozulma yok dedi yapacak bişey yok ilaçlarına Devam et dedi geldim. Lavaboya çıktıkça devam ediyor abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?