Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

extrofem yerine verilmiş sanırım.ne bilim çeşit çeşit ilaç var eczacı olduk hepimizdiplomayı alırız yakında

Insh devam eder buyumeye canim Benim ki te 18indeydi araligin 7 haftadan once yapmiyorlar burda.. bende ozel klinikten erken randevu aldim sali gunune aramizda 3 gun vardi bizim demi 19kasim transfer
Benim 21 kasım transfer.
Valla sabredebilmiş olsam ben 7 haftadan önce gitmezdim. Daha bugün eşime dedim keşke bir hafta bari bekleseydik diye. Gebeliğin basında hicbir şey belli değil malum iki günde yaşadığım stresi anlatamam yani. Şimdi de kalp atışı duyabilecek miyim yolk sac gözükecek mi endişesi başladı. Sabredebiliyorsan bence bekle kese kalp atışı hepsini aynı anda gör.

Benim de oldu öyle hapşıracakmışım gibi sen muhakkak test yaptır. Allah şifa versin. Evde kullanabileceğin birşeyler yok mu? Haa şey yap bak ben ondan yaptım toparladım dr'a gidene kadar. Bir orta boy sogani 2'ye böl. Sonra o ikiye böldüklerini enlemesine kes. Sonra da iri iri bi kavanoza dogra. Üstüne de dolu dolu 1 corba kaşığı bal gezdir. Agzini kapat 4 saat dursun. Soğanın da suyu çıkıyo şurup gibi oluyo. Onu süz günde 3 kere 1 corba kaşığı ye. Enfeksiyonlara birebir. Eşim ilk ateşlendiği gün yaptım. Belki ondan hemen geçti. Ben ilk gün yapamadım kendime çok kötüydüm.

Kizlar selam
Sali gunu yumurta toplama islemim oldu ve pco var bende
34 yumurta toplandi 20 tanesi toplandi
Sizde nasil oldu 5. Gune kac embriyo kaldi
Gun gun azalma nasildi onu merak ediyorum aslinda
Cevaplarsaniz cok sevinirim
Canim merhaba..
Bende pkoyum. Ilk deneme. 43 yumurta toplandi. 33 tanesi olgun cikti. 15 i dollendi ama 3 tanesi gerideydi 12 tane olarak takip ettik, 5.gune 8 tanesi geldi ve donduruldu. Opudan snraki adetten sonra bu ay adetle beraber transfer hazirliklarina basladim. 12 aralik transfer gunum iste boyle heyecanli bi surec.

Yaa peki kuzum soğan antibiyotik özellikli. Bu da ilac kategorisine girdigi için şuan yapmam pek doğru olmaz. Normalde ben sarimsak yutarım yatmadan önce o da cok etkili onu bile yapamıyorum şuan. Zaten şuan bebek mikrop tanesi gibi maazallah

İyi akşamlar Her Acıbademde fiyatlar aynı mı acaba? Bülent Tıraş olduğu için daha mı pahali nasıl

Kızlar günaydın biraz önce lavaboya çıktığım da bir peçete dolusu çamur gibi leke gelmişti gece yatarken sabaha kadar kasık ağrısı hissettim zaten düşükmü yapmış oldum yani
Ne yaptin canim? Fitil birikmesinden de olur öyle. Gittin mi dr'a küçüğüm? Geçti mi?

Soğan antiviral diye biliyodum ben. Ama niye öyle diyosun. Sarımsaklı süt hamileler için antibiyotik. Hamilelere öneriyorlar. Neyse sen yine de yapma doğru diyosun. Bal ye bol bol

Sarımsağı dr'mu yeme dedi? Ben de her sabah yutuyorum bi diş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…