Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok teşekkur ederim canım benim ben ekim grubundaydim konular değişince pek fazla birşey yazmadım ama umutsuzluga kapilan arkadaslari gorunce yazmak istedim
Evet biz ikimiz ekim grubundaydik ama kasimda oldu benim transferim seninkide oyleydi
Aramizda bir oki gun var dimi canim bende arada yaziyorum burda

ya kızlara transfer hazırlıgında baslamıslr.ben 10gün deyim banada prognynova verdi bıgun extra bildiğim kafa yapıyor ya extrofemde gelirse ardından hepinizi darlarım şimdiden söyleyim
Ben de transfer hazırlığındayım, progynova kullanıyorum, uyumadan atıyorum rüyalara dalıyorum başka ne verdi canım doktorun, ben bir de aspirin kullanıyorum doktor vermedi ama tesbir amaçlı ben aldım, bir de prolaktin yüksek çıkınca dostinex verdi

Durumun nasıl geçti mi canım.

Tebrikler canım Allahım kat kat arttırsın,
Yok canım geçmedi lavaboya çıktıkça devam ediyor iğneye gittim geldim. Gittiğim de doktor muayene de etti kanama alanı yok bebek oluşmaya başlamış dedi iğneye ilacına devam et dedi bu kadar

Embriyo dondurma ve rahim dinlendirme ayrı ücretlendirilmiş.
bana verilen evrağı paylaşıyorum. Ben kare içine alınan 4 ücreti ödedim.
Rahim dinledirme için niye ücret alıyorlar anlamış değilim, kendileri mi dinlendiriyorlarmış, tüp bebekte dinlenmekte yasak bize anacım, sürekli ya acı çekiyoruz ya para ödüyoruz

Yok normal kan değil çamur gibi resmen doktara yazmaya utanıyorum artık
Canım ben düşük yaptım, karının alt kısmıyla sırtına doğru bir ağrı olur düşükte. Karnına bıçak gibi saplanır. Allah kimseye yaşatmasın, kasık ağrısı gibi değil yani, farklı bir ağrı, bir de kanama açık renk oluyor daha sıvı oluyor, damla damla gelmişti benim. Senin bebiş rahatına düşkün heralde annesi, rahime iyice yerleşiyor kendine rahat bir yer açıyor, o yüzden ağrı ve kanama yapıyor olabilir. Korkma canım, ayağa kalkmamaya çalış bir müddet

Evet biz ikimiz ekim grubundaydik ama kasimda oldu benim transferim seninkide oyleydi
Aramizda bir oki gun var dimi canim bende arada yaziyorum burda
Evet canim 3 kasımda toplandi 7 kasimda transfer oldu rahatsizlanip hastaneye kaldirildigim gun yani ayın 12 sinde pozitifi gordum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…