- Konu Sahibi pembiss123
-
- #16.161
Evet biz ikimiz ekim grubundaydik ama kasimda oldu benim transferim seninkide oyleydiÇok teşekkur ederim canım benim ben ekim grubundaydim konular değişince pek fazla birşey yazmadım ama umutsuzluga kapilan arkadaslari gorunce yazmak istedim
Çok teşekkür ederim canımCanim benimde pgtli embryolarim sagliksizdi tek bitanesi normaldi we suan ayni durumdayiz bizimde tek umudumuz bu moralini bozma yinede Allaha sigin canim hic olmasaydi dua edicem senin icin bebisin sana simsiki sarilsin
Ben de transfer hazırlığındayım, progynova kullanıyorum, uyumadan atıyorum rüyalara dalıyorumya kızlara transfer hazırlıgında baslamıslr.ben 10gün deyim banada prognynova verdi bıgun extra bildiğim kafa yapıyor ya extrofemde gelirse ardından hepinizi darlarım şimdiden söyleyim
Artık herşey olacağına varır. Kabullenecegimsen en iyisi yınurtan varmış gibi düşün evet zor . ama şuan moral bozarsak fayda degilmzarar veriyoruz kendimize
Yok canım geçmedi lavaboya çıktıkça devam ediyor iğneye gittim geldim. Gittiğim de doktor muayene de etti kanama alanı yok bebek oluşmaya başlamış dedi iğneye ilacına devam et dedi bu kadarDurumun nasıl geçti mi canım.
Tebrikler canımAllahım kat kat arttırsın,
Gittim canım iğne yaptılarBence git canim bisey olsa pismanlik duyarsin git igne serum durdururlar
Hamileyim canım değerim 527 çıktı inşallah sanada nasip olurDogrudur canım. Bana 8. Gün kan ver dedi doktor bey senin taze transfer mi Dondurlmus mu
Rahim dinledirme için niye ücret alıyorlar anlamış değilim, kendileri mi dinlendiriyorlarmış, tüp bebekte dinlenmekte yasak bize anacım, sürekli ya acı çekiyoruz ya para ödüyoruzEmbriyo dondurma ve rahim dinlendirme ayrı ücretlendirilmiş.
bana verilen evrağı paylaşıyorum. Ben kare içine alınan 4 ücreti ödedim.
Canım ben düşük yaptım, karının alt kısmıyla sırtına doğru bir ağrı olur düşükte. Karnına bıçak gibi saplanır. Allah kimseye yaşatmasın, kasık ağrısı gibi değil yani, farklı bir ağrı, bir de kanama açık renk oluyor daha sıvı oluyor, damla damla gelmişti benim. Senin bebiş rahatına düşkün heralde annesi, rahime iyice yerleşiyor kendine rahat bir yer açıyor, o yüzden ağrı ve kanama yapıyor olabilir. Korkma canım, ayağa kalkmamaya çalış bir müddetYok normal kan değil çamur gibi resmen doktara yazmaya utanıyorum artık
Evet canim 3 kasımda toplandi 7 kasimda transfer oldu rahatsizlanip hastaneye kaldirildigim gun yani ayın 12 sinde pozitifi gordum çok şükürEvet biz ikimiz ekim grubundaydik ama kasimda oldu benim transferim seninkide oyleydi
Aramizda bir oki gun var dimi canim bende arada yaziyorum burda
Neden oluyormus peki canim?Gittim canım iğne yaptılar
tebrikler canimHamileyim canım değerim 527 çıktı inşallah sanada nasip olur
İnşAllah canım Allah hayrlısını versinO zaman panik yapma canım inşallah sıkıntısız ilerleyecek
Düşüş riskin olduğunu gösteriyor dediNeden oluyormus peki canim?
Masallahh canım güzel çıkmış hayirlsi olsunHamileyim canım değerim 527 çıktı inşallah sanada nasip olur
Allah korusun canim iyi ki gitmissin. Bol bol dinlen is güc bosverDüşüş riskin olduğunu gösteriyor dedi
Geçmiş olsun ahsencim inşallah son olurİnşAllah canım Allah hayrlısını versin
Amin Allah razı olsun Bişey yapmıyorum canım yatıyorum oturuyorumAllah korusun canim iyi ki gitmissin. Bol bol dinlen is güc bosver
Sağol canım Allah razı olsun inşallah öyle olurGeçmiş olsun ahsencim inşallah son olur
Canım o tarz kanamalar genelde rahimin dış tarafında pıhtı oluşuyor ondan oluyor bebekle alakalı olmayabiliyor özellikle tüp bebeklerde sık görülebiliyormuşDüşüş riskin olduğunu gösteriyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?