Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

cok gecmis olsun canim, hayirlisi buymus... ins nasip olacak ama biraz daha zamani var demek ki Kibrista ki hastanelere Tr den ozel giden cok oluyormus. bir sonraki denemeyi Kibris yerine Trde mi yaptirmak istiyorsun?
Sagol canim aynen hayirlisi böyleymis ne yapalim her halimize sükürler olsun
Ben avusturyadayim ya canim burda yapmistim, bir dahakine ya son dondurulmusumu kullanicam burda ya da türkiyeye izmire gidicem. Bakalim ama simdilik birkac ay ara

Bende 7. Gün yaptırdığımda 13 küsürlerdeydi sonuç. Doktor ciddiye almadı ilaç etkisi vardır diye. Bende bekledim 12.gün yaptım 109 gibi çıktı. Maalesef tutamıyoruz kendimizi.
En güzeli beklemek. Kafan karışmamış oldu. Şimdi de miss gibi ilerliyor hamileligin

Canim aldirma bu gibi insanlari cok uzucu bisey dengesizce bir hareket bence yavruna kardes getirmekle en dogal hakkindir takma
Dengesiz bir hareket derken???neye istinaden yazıldı aohbeti niyeti bilmeden ulu orta beni mi eleştiriyorsunuz???ben kendımı az önfe ifade ettim o konusmanın üzerine okdrda yazıstk o arkdsla.lakın yanlıs anlasılmıs sizde bilmeden dengesizce die eleştirmeyin!!!bizde burdayız yani okuyoruz adımıza yazılanı

O nasıl dr öyle ya karabasan gibi sen nerdeydin? Şahane bir endokrin dr'u önerebilirim.

Bahcecimi alıyor bu ücreti. Sanki rahim dinlendirme neyse birde yılbaşı zamları gelmeye başlamış inşallah sen yirtarsin paçayı ozamana kadar
Transfer ödemesini, rahim dinlendirmeyi falan ödedik. Eşime dedim zaten karantinadan çıktığın gibi önden dondurma parasını öde. Transferim ocağa kalıcak çünkü.

Ben sikayet etmedim görcegini bildigim icin yazdim zaten. Kötü niyetinin olmadigini farkettigimi de söyledim. Sakalascak bir durumda degildim Ben, yani sakasi olacak birsey de degildi bence söyledigin.. sadece bence böyle seylerle ilgili KIMSEYE yapmamalisin saka. O an birsey deyip seni de kirmak istemedim, cünkü benim bir tane bile cocugum yok yazmistin. Neyse önemi yok farkina varman icin yazmistim. Hayirli aksamlar

sadece kendini kötü hissetmemen için senden daha kötü durumda olanlar var dierek sadece moral vermeye çalıştım.ama kalp güzel olunca güzeli görür.neyse uzatmaya gerek yok!!!

ilaclar yeteri kadar gerecek birde alarmla ugrasmayim, esimi de bu surecin bir parcasi yapam dedim ise yaradi onceki tupcuklere gore bu tedavim onun da sayesinde cok daha rahat gecti sukur. sira 4. denemede
O da işe yaradığını birşeyler yaptığını hissetsin işte ben de öyle yapicam. Gariban kalmasın köşede

9.gun bidaha test yaptinmi canim varda resim atarmisin
8.Yaptım ama 6. Günden daha silikti diyebilirim ama değerim bugün 154 cıktı. renk bakmak için soruyorsan strese sokma hiç kendini derim ben değerim mi düştü acaba dedim aynı marka test ikiside hemde daha silik olan 8. Gün işte

Eklentiler

• 1A391B55-AF24-46EF-A6A0-E3AD1A647476.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 25
bence sen Kibristasin ve surekli basin agriyor niye ben seni surekli karistiyorum.. kusura bakma :) Tr ye gore memnun kaldin mi oranin sisteminden? nasildi

Çok şükür ama bugün yanlış birşeyler yaptım, şuan oturdum kara kara düşünüyorum inşallah birşey olmamıştır. Hafif ağrım var, birşey olsa kanamam olurdu di mi
Evet kanaman olurdu Allah korusun. Korkma ya bi sürü ilaç kullanıyosun orda dursun diye. Öyle durduk yere bişey olmaz. Benim kalbi durduğu halde düşmedi düşün yani. Kullandığımız ilaçlara bak. Kürtaj olmak zorunda kaldım. hiç ne kanama ne sökülme.

sadece kendini kötü hissetmemen için senden daha kötü durumda olanlar var dierek sadece moral vermeye çalıştım.ama kalp güzel olunca güzeli görür.neyse uzatmaya gerek yok!!!
Bence de yok Ben de yanlis anlamis olabilirim seni.kötü niyetinin olmadigini anladigimi da bir kere daha söylüyorum. Yani ama haline sükret falan demen de üzdü. Belki o an fazla alingandim onu da bilmiyorum. Isin özü bunla ilgili sakaya hacet yok

Sizinle yazistigini daha simdi okudum cok geriden okudum mesajlari oyle yazinca birden uzuldum kendisine hepsi bu.. yanlis anlasilma olmuss bayaa

Cok rahatlattin beni suan Alalh razi olsun benimde oyle bi 6.gun yaptim bi 8 cok bekirginlesmedi bende endise ettim henuz kan vermedim ama pazartesi vericem Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…