- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.881
Selam arkadaşım umarım pozitifi görürsün5 .ncü gün embryosu mu? benim de yarın transferle birlikte 5 nci gün sabah ilk idrarla yapıyom ama normal kaset test var.
senin normal kaset test miydi?
Oldu canim negatif maalesefsonucun belli oldu mu tugcecim?
Bir hafta içinde endokrine git o zamana kadar kesme bari ilacı dedi pek bir açıklama yapmadı. Birde üstüne sende kesin gebelik şekeri çıkar dedi iyice korkuttu beni. Ani kan şekeri oynatacak şeyler yeme dedi tatliyada hiç duskunlugum yokturDr'unla ne konuştunuz bu konuda?
Kullanın bacım ilaçlarınızı ne güzel işteöyle bile olsa hem iğne hem hap amaç ne?benm kuzenmde kan pıhtılasma sorunu var sadece iğne kullanıyor doğuma gün sayıyor.
Ben de bir gün o level'a gelirim inşaallahBende oyle yapiyom inanki alarma ilacin ismini veriyorum iyi oluyo yoksa atalanabiliyor
Adet bekleme faslını geçemedim ki bir türlüGörücez abla allah nasip ederse
Bahcecimi alıyor bu ücreti. Sanki rahim dinlendirme neyse birde yılbaşı zamları gelmeye başlamış inşallah sen yirtarsin paçayı ozamana kadarYoo biz de rahim dinlendirme 1.750 tl. Ve ödedik.
Hesap kitap mı tutuyorsunBenımde elimde defter kan sulandırıcı bir sağ bir soldan vuruyorum not ediyorum zaman geçtikçe en son ne tarafa vurmustum unutuyorum
9.gun bidaha test yaptinmi canim varda resim atarmisinSelam arkadaşım umarım pozitifi görürsün
bende 5. Gün embriyosu transferi oldum
5. Gün silik çizgi gördüm ama çok çok silikti
Çıkmazsa da hiç kendini üzme derim
Beta ise 7. Gün 37, bugün yani 9. Gün 154 çıktı
Canim aldirma bu gibi insanlari cok uzucu bisey dengesizce bir hareket bence yavruna kardes getirmekle en dogal hakkindir takmaIcimde kaldi söylemeden gecemicemcünkü biraz üzülmüstüm duyunca. Bir arkadasimiz 1 cocugum oldugunu duyup simdi bir bebek daha istedigimi duydugunda bana sakayla karisik hain kari bi tane varmis sükret demisti... Suan görüyorum ki tek 2. bebek icin ugrasan Ben degilim.. ve bu cok normal bisey. Sükretmedigimi nerden bilerek söyledi onu da anlamis degilim.. kimsenin isteklerini arzularini dualarini yargilamayalim ricam
yok bacım öle her ilacı körü körüne kullanmamKullanın bacım ilaçlarınızı ne güzel işteilaç vermeyen doktor daha fena, benimki mesela, aspirin falan vermedi hiç, transferden sonra sadece günde 2 tane progesteron fitil kullanıyodum. Ne test yaptı ne bişey, burda öğrendim herşeyi ben
Oldu canim negatif maalesef
Geleceksin geleceksin az kaldiBen de bir gün o level'a gelirim inşaallah
Ilaçla besleniliyo transferden sonra demek kiBende buzdolabına çizelge yapıp astımiçince tik atıyorum o kadar çok ki
Alarm olarak eşini mi kurduntavsiye ederim cok iyi oluyor, birseye dalip saati gecirebiliyoruz cunku. benim de esim kurdu guguklu saat gibi tlfnu calinca bana sesleniyordu
Ayni sikintiyi bizde yasadik malesef.. transfer oncesi kontrollerimi Yozgatta yaptirmak zorunda kaldim kayinvalidemlerde.. birsuru masraf otel su bu.. zaten bizim gibi yurt disindakiler elden sayiyorYani istanbulda kalicak yerim yok o yüzden canim. Evet öyleymis simdi ona bakiyorum tesekkür ederim
Bölüm sonu canavarı yedi beni başa sardımGeleceksin geleceksin az kaldi
Az önce benim için paylaştığın dertlendiğin msjını gördüm.cidden tamamen samimiyetten yazdım yanlış anlayacagını düşünemedim beni başkalarına şikayetlencene bana söylesen özür dilerdim.o konusmanın üzerine bi okdr da yazıstık güldk dualarımızı ilettik birbirimize.tekrardan kusura bakma.evladın 1i 3 ü 5i yok herkesle şakalaşmamak lazım !!yanlıs anladın beni pardnÖyle canim haklisin tutcagi varsa o tutuverir hic belli olmazBakalim birkac ay ara vericem sonrasi icin de ya dondurulmusu kullanirim ya da türkiyede denerim sansimi.
hosgeldinyok bacım öle her ilacı körü körüne kullanmam) prosedürlere biat etmiyorum asilik var ruhumda sen nereye gidiyorsun tedaviye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?