Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

5 .ncü gün embryosu mu? benim de yarın transferle birlikte 5 nci gün sabah ilk idrarla yapıyom ama normal kaset test var.
senin normal kaset test miydi?
Selam arkadaşım umarım pozitifi görürsün
bende 5. Gün embriyosu transferi oldum
5. Gün silik çizgi gördüm ama çok çok silikti
Çıkmazsa da hiç kendini üzme derim
Beta ise 7. Gün 37, bugün yani 9. Gün 154 çıktı

Dr'unla ne konuştunuz bu konuda?
Bir hafta içinde endokrine git o zamana kadar kesme bari ilacı dedi pek bir açıklama yapmadı. Birde üstüne sende kesin gebelik şekeri çıkar dedi iyice korkuttu beni. Ani kan şekeri oynatacak şeyler yeme dedi tatliyada hiç duskunlugum yoktur

öyle bile olsa hem iğne hem hap amaç ne?benm kuzenmde kan pıhtılasma sorunu var sadece iğne kullanıyor doğuma gün sayıyor.
Kullanın bacım ilaçlarınızı ne güzel işte ilaç vermeyen doktor daha fena, benimki mesela, aspirin falan vermedi hiç, transferden sonra sadece günde 2 tane progesteron fitil kullanıyodum. Ne test yaptı ne bişey, burda öğrendim herşeyi ben

Canim aldirma bu gibi insanlari cok uzucu bisey dengesizce bir hareket bence yavruna kardes getirmekle en dogal hakkindir takma

yok bacım öle her ilacı körü körüne kullanmam) prosedürlere biat etmiyorum asilik var ruhumda sen nereye gidiyorsun tedaviye?

Yani istanbulda kalicak yerim yok o yüzden canim. Evet öyleymis simdi ona bakiyorum tesekkür ederim
Ayni sikintiyi bizde yasadik malesef.. transfer oncesi kontrollerimi Yozgatta yaptirmak zorunda kaldim kayinvalidemlerde.. birsuru masraf otel su bu.. zaten bizim gibi yurt disindakiler elden sayiyor

Öyle canim haklisin tutcagi varsa o tutuverir hic belli olmaz Bakalim birkac ay ara vericem sonrasi icin de ya dondurulmusu kullanirim ya da türkiyede denerim sansimi.
Az önce benim için paylaştığın dertlendiğin msjını gördüm.cidden tamamen samimiyetten yazdım yanlış anlayacagını düşünemedim beni başkalarına şikayetlencene bana söylesen özür dilerdim.o konusmanın üzerine bi okdr da yazıstık güldk dualarımızı ilettik birbirimize.tekrardan kusura bakma.evladın 1i 3 ü 5i yok herkesle şakalaşmamak lazım !!yanlıs anladın beni pardn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…