- 17 Ağustos 2019
- 7.497
- 8.201
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.781
Normal diyor canım bişey demediBen bir kere düşük yaptım kalbi durmuştu onda da lekem olmamıştı o yüzden korkuyorum. Senin değerlerin güzeldi neden leken oluyor? Dr ne dedi
Ay inşallah acaba gözlerim bana oyun mu oynuyor diye emin olamadım,serap falan görüyorum herhalde dedim.Çift çizgi serabıNe olucaktı ya? Daha dün bir bugün iki. Tabii ki silik olucak beybihissediyordum pozitif olacağını Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına almak kısmet olsun 9 ay sonra yazim yine koyulaştı. Ne yapıyorum da olur hiçbir fikrim yok
Allah esirgesin canımNormal diyor canım bişey demedi
Kandaki hCG seviyeleri hamileliğin 7 ile 10. haftalarında zirvededir ve daha sonra düşüşe geçer. Kan ile yapılan gebelik testleri; döllenmeden 9-10 gün sonra, embriyonun rahime yerleşmesinden 3-4 gün sonra ve beklenen adet döneminden 5-6 gün önce pozitif sonuç verebilir.Canım 5.gun idrarda çıkan var kan da daha net çıkar bence ama dusuk çıkar stres yaparım dersen yaptırma.
Ben iğne ve tabletini fitil olarak alıyorumProgesteron hormonunu igne ile mi kapsül ile mi aliyorsunz hanımlar?
Canım süper haber silik çizgi çıkması oldu bu iş demekDün akşam dayanamayıp yapmıştım çooook silik ötesiydi.Hatta kızdım kendime neden yaptım diye!Bu sabah yeniden yaptım yine çook ama çook silik.O sebeple yarın değil de Pazar günü bir daha yapacağım.
Gelmedi daha canim sadece hafif bi pembelik gordum bi daha olmadi cok şükürOkudugumuz edindigimiz bilgileri göre normal canim ama yine de doktoruna söylemelisin isi garantiye alalim
Amin inşallah ama ben yine de acele etme diyorumCanım süper haber silik çizgi çıkması oldu bu iş demekBen bu akşam da yaptım yine negatifti Bir daha deneyeceğim artık. Çok şükür ki bir oğlum var, allah ona sağlık versin
Iyi cok sükür canim sevindimGelmedi daha canim sadece hafif bi pembelik gordum bi daha olmadi cok şükür
Ben iğne ile alıyorum doktor en etkilisi iğne demiştiProgesteron hormonunu igne ile mi kapsül ile mi aliyorsunz hanımlar?
Aklim sizlerde takip etmeden duramiyorum
Bisey sormustum size dün ama görmediniz sanirim canlar. Izmirde tedavi görüp memnun olan var mi aranizda? Ya da bilen duyan??
Yakınım kuzum manisaFly3646 var benim bildiğim,yani İzmir'di değil mi?
Hem iğne hem kapsül.Kapsül vajinadan.Başka alma çeşidi varsa eğer onu da alabilirim her yanım progesteron olduProgesteron hormonunu igne ile mi kapsül ile mi aliyorsunz hanımlar?
Eşim de öyle diyor, daha test günüm Pazartesi o gün kanda baktırırız bi daha yapma dediAmin inşallah ama ben yine de acele etme diyorum
Hmhm evet canim söyleyebilir misin?Fly3646 var benim bildiğim,yani İzmir'di değil mi?
Canım manisadayim ben manisada yaptırdım tüp bebeği.Hmhm evet canim söyleyebilir misin?
Igne gunde iki kez prolutex ignem.var basak birseyim yok canimProgesteron hormonunu igne ile mi kapsül ile mi aliyorsunz hanımlar?
Anladim canim bana izmirde lazim da annemler orda gidersem yanlarina gidicem. Arastiriyorum simdi. Tesekkür ederim. Insallah tutunur bebisinn takipteyimCanım manisadayim ben manisada yaptırdım tüp bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?