Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar bi yerde okudum progestan az gelirse hcg yavas ilerliyormus tutunmakta zorlaniyormus öyle olabilirmi siz igne mi vuruluyorsunuz? Ben fitil günde 3 kez kullanıyorum?
Canım tahlilini kadın doğum polikliniğine çıkıp bir de orda Beta baktr ve progesteron a bakilmasini iste. İkisinin artışı önemli. Ona göre arttirisin ya da iğneye geçersin. Beta artışın güzel en az %60 artış olmasi bekleniyor.

3.gün embriyosu ne zaman tutunmaya başlıyor biliyor musunuz kızlar?
Benım 4. Gunu başladı canım sadece bi yere cok kramp girdi zaten su andada hissettiğim yer hep orası. Transferden sonra 48 saat içinde blast oluyo sonra ki 2 gun tutunmaya başlıyo 2 3 gun turunma devam edıyo 8. Gunde yavas yavas kana gecıyomuş

Bizim listede rahim dinlendirme var , 1.750 tl, ve ödedik. Senden dondurma parası diye almışlardır.

Ağlattın.. Hic öyle düşünmemstm hep bebeğim diye severken hayal etmiştim bi bebek bana anne derken hic hayal edemedim ki daha oralara gelemedim
Ben o kadar cok rüyalarimda kendimi emzirirken görürdüm ki anlatamam sana. Sürekli rüyalarimda dogum yapardim emzirirdim falan böyle cok hayal etmistim rüyalarima da gitmisti. Sonra oluverdi ve Ben 2 sene doyaa doyaa emzirdim cok zor geceler günler gecirdik ama herseye degdi. Sen de yasicaksin inaniyorumm

Son düzenleme:
sen yaptın mı hiç test ? aynı gündü transferimiz. ben predictor early ile yaptım. beta hcg 6 iken bile bir önceki düşüğümde pozitifi göstermişti. yine onunla denedim ama yok çıkmadı.
Dün akşam dayanamayıp yapmıştım çooook silik ötesiydi.Hatta kızdım kendime neden yaptım diye!Bu sabah yeniden yaptım yine çook ama çook silik.O sebeple yarın değil de Pazar günü bir daha yapacağım.

Ahh inşallah gec kalmam doktorum bu hafta izinliydi p. Tesi gidecegim

İnşallah balım inşallah.. Yüreğim bi rahata ererse inşallah.. Şuan için hayal etmeye bile korkuyorum

Var olmaz mı!Dayanamadım çünkü.Ama çok tatmin edici değil bence.Yani çoook çook silik.Pazar yeniden yapacağım.
Ne olucaktı ya? Daha dün bir bugün iki. Tabii ki silik olucak beybi hissediyordum pozitif olacağını Allah tamamına erdirsin inşaallah kucağına almak kısmet olsun 9 ay sonra yazim yine koyulaştı. Ne yapıyorum da olur hiçbir fikrim yok

İnşallah balım inşallah.. Yüreğim bi rahata ererse inşallah.. Şuan için hayal etmeye bile korkuyorum
Ama sen canini ne kadar sikarsan o kadar kötü etkilersin. Suan endiselenme hic. Yani keske baktirmasaydin o zaman kötüye giden bisey yok karamsarliginla bebegine kendin zararverirsin allah korusun. Azcik pozitif ol iyi düsün iyi olsun

sunlara basiyorsun bak yukarda B var ya

Aklim sizlerde takip etmeden duramiyorum
Bisey sormustum size dün ama görmediniz sanirim canlar. Izmirde tedavi görüp memnun olan var mi aranizda? Ya da bilen duyan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…