Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba

Ben de tup bebek tedavisi goruyorum cok uzun ve zahmetli bir surec. Ostrojen hormonu kullanilmasi transfer icin sart mi? Ben de inanilmaz yan etki yapiyor; is tempomda yogun oldugu icin cok zorlaniyorum.

Merhaba, ostrojen hormanu kullanmak sart mi? Ben gercekten katlanamiyorum yan etkilerine 2019 Eylul ayindan beri bu surecteyim hep aksilik oluyor. Su an 3 embriyom var dondurulmus transferi bekleyen ama bir turlu transfer yapamiyrz hep sorun cikiyor. En son hormon kullanmaya basladim kist olusmus 2 tane. Kist icin dogum kontrol hapi vardi o da beni alt ust etti. Simdi kistlerin dogal yolla atilmasini beklicem kendi kendime bu karari aldim. Subat ya da Mart ayinda doktora gitmeyi dusunuyorum. Ostojen hormonu kullanmadan olmaz mi?

Kızlar sırasıyla kan testimi yazıyorum

6. Gün 46
8. Gün 93
10. Günüm kan sonucum 167 çıkmış hcg

Lütfen bisey söyleyin bi sıkıntı var dimi böyle olup sağlıklı olan oldu mu hiç dobra yanıt bekliyorum

Hele bi 16.haftaya gelelim de erkek kız vallahi umurumda değil

Ee bence normal 2 katına yakın artmış hep. Hatta 8.gün tam 2 katına çıkmış.

Canim bilmiyorum ki 2 kati sonuc diyorlar hep tam iki kati olmasada artmis belki biraz geriden geliyordur doktoruna sorsana

Biraz az artıyo evet ama canım bi yerde okumuştum en az %70 artış dıyodu yani ona gore normal cıkıyo ama bılemıcem doktorun en dogrusunu bılır

Himm numarasi varsa mesaj at dicem de onlarda dicek 2 gun sonra bi daha yap diyecekler ama bence normal yani en az yuzde 60 artmasi lazim diyorladi
Kız ben ne edem 3 günde yuzde 60 bile artmamış. Ama yola devam Allah korusun tutmasa yine deneyecez.
Biraz az artıyo evet ama canım bi yerde okumuştum en az %70 artış dıyodu yani ona gore normal cıkıyo ama bılemıcem doktorun en dogrusunu bılır
Anladım teşekkür ederim hepinize yanıtladıgnz için

Kizlar bi yerde okudum progestan az gelirse hcg yavas ilerliyormus tutunmakta zorlaniyormus öyle olabilirmi siz igne mi vuruluyorsunuz? Ben fitil günde 3 kez kullanıyorum?

Nar kan sulandiriyor diye biliyorum. Kan sulandırıcı iğne kullandığımız için önerilmiyor. Birde nar rahim kalinlastiriyor onun icjnde estrofem kullanıyoruz zaten
O zamaan tüp bebek tedavisi disinda dogal yolla gebelik elde edebilmede belki bir yardimi dokunur ne dersiniz?

Dr'unla ne konuştunuz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…