Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok canım yaptirmadim. Tüp bebek tedavilerinde çoğu doktor zaten pıhtılaşma olmasada bu igneleri veriyor. Bende kullanmasam dedim doktora o da bana tutunmasnı sağlıyor dedi bilmiyorjm ki doğru mu

Banada bitki cayı dedıler hatta ben narı duymuştum hemşireme sordum dediki oturup 2 tane nar yıyemezsın ya 1 tane yıyebılırsın tabı bende dedım zaten 1 yıorum 2. Midem almaz oyle yani
Kız sana özelden kese fotografini atsam bi yorumlar mısın? Kese mi değil mi dünden beri inceliyorum doktorun kese dediğine benzer bir sürü şey var

Yok canım yaptirmadim. Tüp bebek tedavilerinde çoğu doktor zaten pıhtılaşma olmasada bu igneleri veriyor. Bende kullanmasam dedim doktora o da bana tutunmasnı sağlıyor dedi bilmiyorjm ki doğru mu
Bende yaptrmamıştım doktorda yaptr dememişti sonra kendım istedım doktordan düşük olunca istıyo doktorlar cunku. İyikide yaptrmışım pıhtılaşma cıktı canım

öyle bile olsa hem iğne hem hap amaç ne?benm kuzenmde kan pıhtılasma sorunu var sadece iğne kullanıyor doğuma gün sayıyor.

Kız sana özelden kese fotografini atsam bi yorumlar mısın? Kese mi değil mi dünden beri inceliyorum doktorun kese dediğine benzer bir sürü şey var
Canım bana gebelikten oncesını sor gebelikten sonrasını sorma bılmıyorum kese hiç görmedım yani ama yuvarlak oluyo boyle biraz belirgın oluyoda kese 1000 ve 3000 arası gorunuyomuş tamam betan guzel ama biraz daha artıp cagrsa daha mantıklı bence kese dedıgın 5. 6. Haftada görunur bana gore senı cok erken cagrdılar daha kucuktur o kese. Pozitifi gordugun gun kese gormek nedir yanı bana sacma geldi bılmıyorum ama.. kesen oluşmuştr betandan belli ama tam oluşmamıştr onun bi mm var o mm gelmemiştir haftaya net gorursun keseni buyumuşte olur

öyle bile olsa hem iğne hem hap amaç ne?benm kuzenmde kan pıhtılasma sorunu var sadece iğne kullanıyor doğuma gün sayıyor.
Bilmiyorum canim. Tüp bebek tedavilerinde çoğu kişi böyle kullanıyor var dmek ki bir faydası

canım bendede pko var o yüzden 38 yumurtam toplandı 27 tanesi döllendi ama iyi kalite 6 tane çıktı , benimde opudan sonra ağrım oldu hafif kanamam oldu ve banada hemen serum taktılar iğne yaptılar. bende çok şiştim ben opudan önce oturamıyordum bile ama toparladım hemen çok şükür ohss olmadan

Coraspin başka sey için verıyolarmış iğneyı başka bi şey için. İkiside farklı şeyleri etki edıyomuş cunku 2 si agır gelmıyo mu dedım hayır farklı seyleri etkı edıyo dedı doktorum sonra sormadım

İnşallah canım hepımızn hepımızın anne olalım hepımız Allahım bize bagıslasın yavrularımızı Sende pozitifi gormuştun diye hatrlıyorum kuzum
Evt idrarda gordum ama daha net birsey yok kan pazartesi vericem 2 gune idrar yapiyorum hafif koyulasma var ama oyle kopkoyuda degil bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…