Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

10. Gunde degerim 1.20 ydi cok uzuldum yani negatif beni cok uzuyor yani herkesi uzerde cok etkileniyorum dun mesela transferden once titriyorum heycandan cok fenaydi

Evet canim cok haklisin ya biz herseye raziyiz diyoruz hep alalhim dayanma gucu versin

Hormonlar cok yoruyo cidden ama canım olsunda onlar bıze seker gbi gelcek bi anne dedgnı dusun sana iyi ki içmişim o hormonları demezsen gel beni bul

Bende doktora pıhtılaşma yok kullanmasam dedim oda pihtilasma olduğu için değil tutunmasi için veriyoruz dedi. Akışı önemli ama nar ne kadar sulandırir ki. Hergün 3 5 kilo nar yemen lazım bir iki avuç nardan bir şey olmaz gibi.

Hormonlar cok yoruyo cidden ama canım olsunda onlar bıze seker gbi gelcek bi anne dedgnı dusun sana iyi ki içmişim o hormonları demezsen gel beni bul
Ağlattın.. Hic öyle düşünmemstm hep bebeğim diye severken hayal etmiştim bi bebek bana anne derken hic hayal edemedim ki daha oralara gelemedim

Kız merkezden bana da hicbir şey demediler sadece bitki çayı yasak dediler. Ben de yedim valla nar da yedim ananas da yedim.
Dün doktor söyledi yeme diye ama yemiş bulundum napim
Banada bitki cayı dedıler hatta ben narı duymuştum hemşireme sordum dediki oturup 2 tane nar yıyemezsın ya 1 tane yıyebılırsın tabı bende dedım zaten 1 yıorum 2. Midem almaz oyle yani

Bende ananas ı duymuştum transferden sonra yemeyın diye o yuzden onu yemedım transferden once yemıştım ananası. Nerden bılcez canım narı normalde yıyorum ama greyfurt normalde hiç yemem yedım yani
ananas niye yenmiyormuş transferden sorma

Yaptın mı canım genlerıne baktrdın mı? Bende homozigot var heterozigot var tutunursa kan için ayrı dal var ona gidip haftalık ölcum yaptrcam yetıyo mu yetmıyo mu diye ona gore dozunu ayarlarız haftalık. Tutunmayı nasıl saglıyo acaba

Bende cok severim normalde rahim kalinlassin diye o kadar cok yedim ictimki göresim yok artik
Ben rahım kalınlaşsın diye içtim ama gunde ya 1 nar yedım ya da yarım cay bardagı suyunu içtim bi de fazla kalınlaşır basıma bela transferım ertelenecek diye korktum yani rahım kalınlaşma sorunu yoksa cok içilmemeli bence

Aynen evet ama benm bildiginiz hic sorun yoktu ameliyattan sonra zor kalinlasti doktorumda normal ilk aylarda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…