- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.621
Progesteron az gelıyo sanırım ondan kırmızıya donuyo dıye bılıyorum ekstra progesteron verdıler mı?Yaaa yerlesme kanaması olabilir inslalah oyledir az birseyse cok normal benm mesela 8. Gunde geldi biraz sonra aksama cogaldi eger cogalmazsa yerlesmedir bence
Birde mesela benm rahim kalinlasma problemim vardi dusun kilolarca nar suyu iciyordum anca oyle etki ediyordu hani cok korkma benceCanım soyle soyliyim seni etikelemesi icin cok yemen lazim cok yemedigin surece problem yok bence
Yok valla sıfır. Göğüslerden yana hiç şikayetim olmadi şimdiye kadar şişme batma acıma vs.Valla oyle en azından 3 ayı gecırırsek biraz daha rahatlarız cunku genetık bozukluk olunca rahım ilk 3 ay içersinde atıyomuş emb. Zaten genetiği normalse dusuk tehlıkesı yok denecek kadar az rahımle ilgili problem olmadgı sürece. Senın göguslerde acı var mı?
Bencede oyle 2 3 tane yersın o etkılerde oyle gunde 1 yemışsın yarım yemişsin etkılemezCanım soyle soyliyim seni etikelemesi icin cok yemen lazim cok yemedigin surece problem yok bence
Yok ben zaten sabah aksam 100 mg fitil kullaniyordum hemsire eger kanama artarsa arayin demisti yeterli gorduler herhaldeProgesteron az gelıyo sanırım ondan kırmızıya donuyo dıye bılıyorum ekstra progesteron verdıler mı?
[/QUOTE]Ayy nasıl hoş bir dua amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Biraz yuruyus yapmistim eve geldim oyle lavaboda sildigimde gordum hafif boyle pembe kirmizi arasi bi daha gelmedi inslalah donmez kirmiziya oyle birsey olursa sorarim genelde bu 9.gunlerde lekelenen cok oluyormus galibaBence normal tutunma işaretı kırmızıya donerse doktoruna haber ver ama kahveyse problem yok. Benım dun ve bugun oldu hatta bugun daha cok oldu kahverengı
Bebiş düşmez mi kan çok sulanırsaAy benm pıhtılaşma sorunum var zaten 6000 lik oksapar kullanıyorum 100 mg coraspirin benım kan iyice akardı o zamanama daha iyi degıl mi kan sulandırıp kanın akışkan olması rahıme kan gider
Bizim emriyolar saglikliymis yani doktor bana surekli yumurta super sperm super rahim sekli kalinligi cok iyi emriyolar cok saglikli baska bir problem var diyordu tupumde yapisijlik cok varmis yani onu temizlemis ve tupu almisYok valla sıfır. Göğüslerden yana hiç şikayetim olmadi şimdiye kadar şişme batma acıma vs.
Benım normalde adet olurken hiç gogus acısı olmaz hatta annemın hep acıyodu ordan anlıyodu adet olcagını diyodum bu kadar anama cekmemişimYok valla sıfır. Göğüslerden yana hiç şikayetim olmadi şimdiye kadar şişme batma acıma vs.
Yok aksine rahime kan akışı hızlaniyor ve bebek tutunuyorBebiş düşmez mi kan çok sulanırsa
Inslalah canim bakalim sende idrarda pozitifi gormusmuydun de oyle gelmistuYaaa yerlesme kanaması olabilir inslalah oyledir az birseyse cok normal benm mesela 8. Gunde geldi biraz sonra aksama cogaldi eger cogalmazsa yerlesmedir bence
Kız merkezden bana da hicbir şey demediler sadece bitki çayı yasak dediler. Ben de yedim valla nar da yedim ananas da yedim.üzüldüm ben. bana onu yeme bunu yeme demediler. bennburdan okudum tamamen
Fazlası zarar demek ki canimAy benm pıhtılaşma sorunum var zaten 6000 lik oksapar kullanıyorum 100 mg coraspirin benım kan iyice akardı o zamanama daha iyi degıl mi kan sulandırıp kanın akışkan olması rahıme kan gider
Sen pozitifi gormustun demiBence normal tutunma işaretı kırmızıya donerse doktoruna haber ver ama kahveyse problem yok. Benım dun ve bugun oldu hatta bugun daha cok oldu kahverengı
Kalkıp nar yiyesim geldi ya o kadar çok nar dedik ki canım çektiYok aksine rahime kan akışı hızlaniyor ve bebek tutunuyor
Yok ben odrar teati almicma dedim daha en basta kendime doktorumda beni hep uyardi sen cok arastiriyorsun cok ogreniyorsun yapma diyor bana surekli o yuzden ben idrar testi yapamiyorum cesaret edemiyorum yaniInslalah canim bakalim sende idrarda pozitifi gormusmuydun de oyle gelmistu
Öyle mi olur acaba ben kanamayı arttırır dıye dusundum kanın akışkan olması rahımı besler embrıyoyu besler gbi geldi. Mesela kan pıhtılaşmasında dusuk olma nedenı embrıyo 2 damarla rahıme baglanıyomuş kan akışkan olmadgnda o damarlar tıkanırsa embrıyoyu besleyemıyo ve karında ölüyo embrıyo beslenemedgı için. Ama cok sulanırsada kesenın etrafı kan topluyo galıbaBebiş düşmez mi kan çok sulanırsa
Bise diyimmi olmasin da şükredin iki gece önce ağrılardan ağlayarak uyudum zorla.. Asla dokunamiyorum daha şimdiden böyleyse 9 ay nasil geçer bide dogduktan sonrasi var tabi cok zor ya.. Biz herseye razıydık demi yeter ki olsundu.. Bu hormon ilaçları bedeni cok yordu.. Sağlıklı dogsunlar da inşallahh yine biz razıyızBenım normalde adet olurken hiç gogus acısı olmaz hatta annemın hep acıyodu ordan anlıyodu adet olcagını diyodum bu kadar anama cekmemişimYanı gogus herkesde olmuyosur bence.. Dun akşam benım yanma oldu göğusumde bugun sag gogsumde cok az acıma var solda yok.
Dur yemeKalkıp nar yiyesim geldi ya o kadar çok nar dedik ki canım çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?