- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.541
İnşAllah canım dua edicemKızlar yarın yine doktora gidicem bana dua edin inşallah labaratuvar kaynaklıdır artışın az olması.
inşallah kat kat artar canım güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar yarın yine doktora gidicem bana dua edin inşallah labaratuvar kaynaklıdır artışın az olması.
Inşallah bacım stresten uyuyamadım geceİnşAllah canım dua edicemdeğerin çok çok daha artmıştır umarım güzel haberlerini bekliyoruz
Normal desin doktor başka bir şey istemiyorum vallainşallah kat kat artar canım güzel haberlerini bekliyoruz :)
Ben dün doktora sordum her sey yolunda giderse estrofemi 8.haftadan sonra azaltarak kesecekmiş. Diğerleri 12.haftaya kadar devammış. Ikiz devam ederse 34.haftaya kadar da fitil devam edecekmiş.kızlar iyi haftasonlarııı:)
bu bizim iğneler ilaçlar ne kadar devm edecek?
6xestofem, 1xcoraspin, 1xprogestan, 1xdekort, 1xhibor, 5günder 1 proluton kullanıyorum.
ben yapmamaya calışıyorum. ama yeni fark ettimEvet tatlım bende sürekli esneme hareketleri, gece bile dönerken falan. Doktorada söyledim eskiden varmıydı bilemedim ama bunu çok yapıyorum şimdi dedim. Birşey olmaz farkettiğinde bırak çok gerinme sadece dedi.
aret hocamı verdi bnları?kızlar iyi haftasonlarııı:)
bu bizim iğneler ilaçlar ne kadar devm edecek?
6xestofem, 1xcoraspin, 1xprogestan, 1xdekort, 1xhibor, 5günder 1 proluton kullanıyorum.
Benim negatif canimE Es3424mertugce35 merhaba kızlar sonuçlarınızı paylaştınız mı bilmiyorum ama ben göremedim sonuçlarınız çıktı mı acaba
Sonuc pozitif canım cumertesi won kan tahlilimi verıcemE Es3424mertugce35 merhaba kızlar sonuçlarınızı paylaştınız mı bilmiyorum ama ben göremedim sonuçlarınız çıktı mı acaba
Banada bugun hemşirem 12. Haftaya kadar herşeye devam dedı gunde 12 tane ilaç alıyorumBen dün doktora sordum her sey yolunda giderse estrofemi 8.haftadan sonra azaltarak kesecekmiş. Diğerleri 12.haftaya kadar devammış. Ikiz devam ederse 34.haftaya kadar da fitil devam edecekmiş.
İnşallah canımInslalah canim 2 gune bi adrar yapiyorum bakiyorum ama oyle asiri bi koyulasma yok bakalim inslalah guzelce ilerler seninde inslalah guzelce katlanmistir
evetaret hocamı verdi bnları?
oh çok aydınlattın beni sağolBen dün doktora sordum her sey yolunda giderse estrofemi 8.haftadan sonra azaltarak kesecekmiş. Diğerleri 12.haftaya kadar devammış. Ikiz devam ederse 34.haftaya kadar da fitil devam edecekmiş.
durum aynı benim gibi:)Banada bugun hemşirem 12. Haftaya kadar herşeye devam dedı gunde 12 tane ilaç alıyorum
Hormon ilaçları hariçi ilaçlarımda var onlarla valla 2 poşet ilaçla gezıyorumdurum aynı benim gibi:)
maşallah ne kdr cok hap var iğne bir tane sanırım suan hangi aşamadasın?
İnşallah canımKızlar yarın yine doktora gidicem bana dua edin inşallah labaratuvar kaynaklıdır artışın az olması.
ikizlere gebeyim keselerini gördükmaşallah ne kdr cok hap var iğne bir tane sanırım suan hangi aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?