- 15 Nisan 2020
- 147
- 81
- 18
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.521
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebislerini. Darısı bize insallahKızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
Gözün aydinn canimm allah saglikla kucaginaaldigin günleri de görmeyi nasip etsin insallahMaşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebislerini. Darısı bize insallah
Canim yok arkadasimiz tüp bebege yeni başlamış baska bi arkadasimizi tebrik etmis aslinda da yazj yarım çıkmışGözün aydinn canimm allah saglikla kucaginaaldigin günleri de görmeyi nasip etsin insallah
Hadi inşallah canımCanim yok arkadasimiz tüp bebege yeni başlamış baska bi arkadasimizi tebrik etmis aslinda da yazj yarım çıkmışbende afalladim ilk başta. C. Tesi tedaviye yeni başlamıştı nasıl bi kadar cabuk olur üstelik ikiz diye o arada gördüm. Y Yolculuksever inşallah ikizlerin olur kız
inşallah canım. dediğin gibi bu işler nasip işi. akşam ve yarın sabah testi tekrarlayacağım. 2 tane daha vardı evde çünkü. pazartesi de kan testi günüm o gün sabahtan kan verip öğrenirim...Ben dün kan vermeye gittim 9. günümdü. Kadina dedim idrar testinde negatif cikti dün yaptim dedim. Kacinci günün bugün dedi 9. gün dedim. Daha erken ki dedi idrara karismasi icin. Böyle söyledi hemsireInsallah senin de öyledir canim
Yok daha vermedim canim normalde pazar da gunum hem sokaga cikma var hemde klinik kapali pazartesi gidicemYok canim ben ilk 3 kez idrar testi yaptiktan sonra kan verdim bi daha da idrar testi yapmadım. Sen kan vermemismiydin?
internette şöyle bir yazı buldum, blastokist transferi için 5 ila 7 gün içinde beta hcg salınmaya başlar yazıyor.5 inci gün embryosu , transfer günü ile birlikte 7 imci gün kanda cıkar mı peki? ben yaptırmayı düşünüyorumda .
Benacilde igne yapan kadın bana da öylemdiyor progestronda 8 incinignemi oldum popom mosmor. acıcak ama dedi kadın igne yaparken . yer kalmadı diye nasıl acısı saglı sollu mor
bir de kzlar teansferden sonra 2 inci günden beri bana deli gibi esneme hareketi yapmak geliyor içimden. özellikle yatakta yatarken . ama kollarımı kaldırmak kendimi esnetmek istemiyorum. böyle hşsseden oldu mu@Fly3646
Canım kan artısın nasıl olmuştu?Kızlar doktoruma gidip geldim ikizmiş ikis kese gördüm Allah ıma şükürler olsun darısı hepinizin başına amin tüm isteyenlerin başına
En güzelini yapıyorsunYok daha vermedim canim normalde pazar da gunum hem sokaga cikma var hemde klinik kapali pazartesi gidicem
Inslalah canim 2 gune bi adrar yapiyorum bakiyorum ama oyle asiri bi koyulasma yok bakalim inslalah guzelce ilerler seninde inslalah guzelce katlanmistirEn güzelini yapıyorsuninşallah güzel sonucunu bizimle de paylaşırsın
o parmağınızı tuttuğunuz yerdeki küçük siyahlık mı kese oluyor? merakımdan sordum. sorunuzun cevabını bilmiyorumMerhabalar kızlar, transferin 23. günü kese 7,5 mm çıktı. Bebek görünmedi, sizler de transferin kaçıncı günü, kese durumları nasıldı? Önceden 3 kaybım olduğu için çok endişeliyim
Gözün aydınKesen görünmüş amahayırlı olsun. Bnde bugün gordum
Evet canım o kese. Zar zor buldu doktor. Ultrason cihazı da çok kötüydü. Monitörü 99 yılındaki bilgisayar gibiydi. Bide özel hastane olacako parmağınızı tuttuğunuz yerdeki küçük siyahlık mı kese oluyor? merakımdan sordum. sorunuzun cevabını bilmiyorum
Bilmiyorum mm söylemedi.kendi de olcmedi zten :) sadece gösterdi bana. Küçük bı yuvarlak :) çok sağolGözün aydınkaç mm kese boyu?
hangi hastane acaba? bence doktorunu değiştirmelisinEvet canım o kese. Zar zor buldu doktor. Ultrason cihazı da çok kötüydü. Monitörü 99 yılındaki bilgisayar gibiydi. Bide özel hastane olacak
Evet tatlım bende sürekli esneme hareketleri, gece bile dönerken falan. Doktorada söyledim eskiden varmıydı bilemedim ama bunu çok yapıyorum şimdi dedim. Birşey olmaz farkettiğinde bırak çok gerinme sadece dedi.acilde igne yapan kadın bana da öylemdiyor progestronda 8 incinignemi oldum popom mosmor. acıcak ama dedi kadın igne yaparken . yer kalmadı diye nasıl acısı saglı sollu mor
bir de kzlar teansferden sonra 2 inci günden beri bana deli gibi esneme hareketi yapmak geliyor içimden. özellikle yatakta yatarken . ama kollarımı kaldırmak kendimi esnetmek istemiyorum. böyle hşsseden oldu mu@Fly3646
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?