- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.501
Ay evet ya yanlış yazmışım 05.12.2020canım 15.05 yazmışsın ama yanlış mı oldu :)
Aynen öyle. Kafa gitmiş15.12.2020 yazmak istediginiz galiba benimde test günüm o zaman
İğne batmıo demi bi süre sonra bende de öle oldu acaba ben artık vuramıyormuyum demiştim aynı benim göbeğim mosmor cok acıo her seferinde inliyordum iğneden sonra tutmaya çalışıyorım ama yaş akıyor canım cok yanıyorduinanki ilaçlardan da bıktım popom, göbeğim mosmor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, artık iğneler de girmiyor. tutanların mutlaka 6. günü belli olmuştu, bir de bu akşam deneyeceğim. yoksa devam etmeyi düşünmüyorum ilaçlara. geçen ay da dondurulmuşla düşük yaptım. sanırım çok arka arkaya oldu. beklemedim, rahim toparlayamadı belki de kendini.
Çok erken üzme boşuna kendini 8. Günden önce kana bile karışmıyorKızlar bugün 6. Günümün sabahı. Test yaptım ve kocaman bir negatif. Tutsaydı çıkardı artık. Tutmadı demekki
kan sulandırıcı girmedi dün akşam benim de. sonrasında artık o kadar çok acıyor ki ve uzun süre yanıyor ki göbeğimİğne batmıo demi bi süre sonra bende de öle oldu acaba ben artık vuramıyormuyum demiştim aynı benim göbeğim mosmor cok acıo her seferinde inliyordum iğneden sonra tutmaya çalışıyorım ama yaş akıyor canım cok yanıyordu
5 inci gün embryosu , transfer günü ile birlikte 7 imci gün kanda cıkar mı peki? ben yaptırmayı düşünüyorumda .Çok erken üzme boşuna kendini 8. Günden önce kana bile karışmıyor
sen kaçıncı gün öğrenmiştin idrarda ilk olarak?Çok erken üzme boşuna kendini 8. Günden önce kana bile karışmıyor
evet bana da olmuştu o esneme hissi . kendimi tam rahatlatmadan esniyordumacilde igne yapan kadın bana da öylemdiyor progestronda 8 incinignemi oldum popom mosmor. acıcak ama dedi kadın igne yaparken . yer kalmadı diye nasıl acısı saglı sollu mor
bir de kzlar teansferden sonra 2 inci günden beri bana deli gibi esneme hareketi yapmak geliyor içimden. özellikle yatakta yatarken . ama kollarımı kaldırmak kendimi esnetmek istemiyorum. böyle hşsseden oldu mu@Fly3646
sen benimle aynısın dimi? transferi saymıyoruz. 6. günündesin benim gibi. 28 Kasım transfer günüm benim. bugün sabah idrarda çıkmadı. ama kana karışsaydı bence benim yaptığım predictor early test ile mutlaka silik de olsa görürdüm diyorum. sen de eczane yakınsa predictor alsana onunla görebilirsin. ben bir öncekinde 9. gün kan testim 6 çıkmıştı ve bu test çok silik 2. çizgiyi göstermişti. gününden önce kan vermek daha yıpratıcı oluyor sanki..5 inci gün embryosu , transfer günü ile birlikte 7 imci gün kanda cıkar mı peki? ben yaptırmayı düşünüyorumda .
Benimde ayin 7 sinde beni de ekleemisinekliyorum canım
yok ben 1 aralıkta transfer oldum. sabah 8 desen benimle aynısın dimi? transferi saymıyoruz. 6. günündesin benim gibi. 28 Kasım transfer günüm benim. bugün sabah idrarda çıkmadı. ama kana karışsaydı bence benim yaptığım predictor early test ile mutlaka silik de olsa görürdüm diyorum. sen de eczane yakınsa predictor alsana onunla görebilirsin. ben bir öncekinde 9. gün kan testim 6 çıkmıştı ve bu test çok silik 2. çizgiyi göstermişti. gününden önce kan vermek daha yıpratıcı oluyor sanki..
Var ama bence bekle sonra surekli kan verceksin artacakmi diye en azindan 8.9.gunu bekleyok ben 1 aralıkta transfer oldum. sabah 8 de
7 aralık da akşam 6 gibi kanda baktırmak istiyorum . en azından düşükde olsa deger cıkar mı diye. idrar testi hiç bir zaman net bişi söylemiyor . ben kanda baktırmak istiyorum ztn her gün acile igne vurdurmaya gidiyorum . o zaman baktırıvercem yaptıran var mı diye merak ettim . 5 gün embryosı
sen öyle mi yaptın canım. ben ogun ertesi gün işe baslıcam . olup olmadıgını bilmek istiyorum.Var ama bence bekle sonra surekli kan verceksin artacakmi diye en azindan 8.9.gunu bekle
Bugün vercem bi daha da vermiycem inşallah canım kendi kendimin canını sıkıyorum hic gerek yokalkalonshem canim naptin bir daha yaptirdinmi test
Yok canim ben transfer hariç 9.gunume girdim henuz kan vermedim pazartsi vericem 12.gunde sen bilirsin ise baslicaksan istersen versen öyle mi yaptın canım. ben ogun ertesi gün işe baslıcam . olup olmadıgını bilmek istiyorum.
neden bilmiyorum ama bu his var .
sonra da 3-4 kere kan veririm .
sen öyle yaptınsa degerin kac cıktı biliyormusun?
beni hatırlıyorsundur yumurta sayısı hesabından
Aynen cani. Bende sirf o yuzden inan gidip yaptirmadim pazartesiyi bekliyorum bir daha idrar yaptinmi kopkoyu gorebiliyor musun bende korkuyorum oyle koyu göremiyorumBugün vercem bi daha da vermiycem inşallah canım kendi kendimin canını sıkıyorum hic gerek yok
Yok canim ben ilk 3 kez idrar testi yaptiktan sonra kan verdim bi daha da idrar testi yapmadım. Sen kan vermemismiydin?Aynen cani. Bende sirf o yuzden inan gidip yaptirmadim pazartesiyi bekliyorum bir daha idrar yaptinmi kopkoyu gorebiliyor musun bende korkuyorum oyle koyu göremiyorum
Ben dün kan vermeye gittim 9. günümdü. Kadina dedim idrar testinde negatif cikti dün yaptim dedim. Kacinci günün bugün dedi 9. gün dedim. Daha erken ki dedi idrara karismasi icin. Böyle söyledi hemsireinşallah ama hiç ümidim kalmadı. başka embriyo da yok dondurulmuş falan.
Canim bu isler nasip.. icinden gelmis denemek istemissin. Belli olmaz tutadabilirdi. Zaten daha kesin birsey yok. Ilaclari birakmak istiyorsan bence ilk önce kan ver netlestir durumuinanki ilaçlardan da bıktım popom, göbeğim mosmor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, artık iğneler de girmiyor. tutanların mutlaka 6. günü belli olmuştu, bir de bu akşam deneyeceğim. yoksa devam etmeyi düşünmüyorum ilaçlara. geçen ay da dondurulmuşla düşük yaptım. sanırım çok arka arkaya oldu. beklemedim, rahim toparlayamadı belki de kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?