Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İğne batmıo demi bi süre sonra bende de öle oldu acaba ben artık vuramıyormuyum demiştim aynı benim göbeğim mosmor cok acıo her seferinde inliyordum iğneden sonra tutmaya çalışıyorım ama yaş akıyor canım cok yanıyordu

kan sulandırıcı girmedi dün akşam benim de. sonrasında artık o kadar çok acıyor ki ve uzun süre yanıyor ki göbeğim Allahım tüm tüp bebek yaptıranların sonucu pozitif olsun sağlıklı bebekler dünyaya getirsinler inşallah..

evet bana da olmuştu o esneme hissi . kendimi tam rahatlatmadan esniyordum

5 inci gün embryosu , transfer günü ile birlikte 7 imci gün kanda cıkar mı peki? ben yaptırmayı düşünüyorumda .
sen benimle aynısın dimi? transferi saymıyoruz. 6. günündesin benim gibi. 28 Kasım transfer günüm benim. bugün sabah idrarda çıkmadı. ama kana karışsaydı bence benim yaptığım predictor early test ile mutlaka silik de olsa görürdüm diyorum. sen de eczane yakınsa predictor alsana onunla görebilirsin. ben bir öncekinde 9. gün kan testim 6 çıkmıştı ve bu test çok silik 2. çizgiyi göstermişti. gününden önce kan vermek daha yıpratıcı oluyor sanki..

yok ben 1 aralıkta transfer oldum. sabah 8 de
7 aralık da akşam 6 gibi kanda baktırmak istiyorum . en azından düşükde olsa deger cıkar mı diye. idrar testi hiç bir zaman net bişi söylemiyor . ben kanda baktırmak istiyorum ztn her gün acile igne vurdurmaya gidiyorum . o zaman baktırıvercem yaptıran var mı diye merak ettim . 5 gün embryosı

Var ama bence bekle sonra surekli kan verceksin artacakmi diye en azindan 8.9.gunu bekle

Var ama bence bekle sonra surekli kan verceksin artacakmi diye en azindan 8.9.gunu bekle
sen öyle mi yaptın canım. ben ogun ertesi gün işe baslıcam . olup olmadıgını bilmek istiyorum.
neden bilmiyorum ama bu his var .
sonra da 3-4 kere kan veririm .
sen öyle yaptınsa degerin kac cıktı biliyormusun?
beni hatırlıyorsundur yumurta sayısı hesabından

Yok canim ben transfer hariç 9.gunume girdim henuz kan vermedim pazartsi vericem 12.gunde sen bilirsin ise baslicaksan istersen ver

Aynen cani. Bende sirf o yuzden inan gidip yaptirmadim pazartesiyi bekliyorum bir daha idrar yaptinmi kopkoyu gorebiliyor musun bende korkuyorum oyle koyu göremiyorum
Yok canim ben ilk 3 kez idrar testi yaptiktan sonra kan verdim bi daha da idrar testi yapmadım. Sen kan vermemismiydin?

inşallah ama hiç ümidim kalmadı. başka embriyo da yok dondurulmuş falan.
Ben dün kan vermeye gittim 9. günümdü. Kadina dedim idrar testinde negatif cikti dün yaptim dedim. Kacinci günün bugün dedi 9. gün dedim. Daha erken ki dedi idrara karismasi icin. Böyle söyledi hemsire Insallah senin de öyledir canim

Canim bu isler nasip.. icinden gelmis denemek istemissin. Belli olmaz tutadabilirdi. Zaten daha kesin birsey yok. Ilaclari birakmak istiyorsan bence ilk önce kan ver netlestir durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…