- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.381
Yok kuzumm korkma kimyasal bu kadar yüksek degerlerden düsmez bildigim kadariyla yani öyle okumustum. Allahtan ümit hic bir kesilmez ama sen her türlüsüne hazirla canim kendini, senin de dedigin gibi bi tane olsun bizim olsunKeselerim biri gelişmeyecek orası kesinleşti o zaman. Bari kimyasal olmasa.
Yok o zaten tutunmus ikisi de tutunmus yani. Keseleri de görmüssünüz. Ama belki gelisim gösteremeyip yok olucak olabilir bitanesi sagliksiz bir embriyoysaIşin garibi çift kese gördük
Annen nasıl oldu canım ameliyatını oldu mu durumu nasılÇok değişik ha farklı yerlerde farklı saatlerde yaptırdım bu kadar fark eder mi ki? 2000lerde olması lazımdı
ben ilk denememiz haziran ayında yaptırdım. 4 yumurta toplandı hepsi embriyo haline geldi. 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikisinin transferi yapıldı ama sonuç negatif.Benim de 0.6 33 yaş sadece 1 yumurtam gitti 5. Güne sizden kaç yumurta toplandı
Ben 41 yaşımdayım. 2 yumurtam oldu ikisinide döllendirdiler transfer ettiler. Biri tuttu çok şükür üBenim de 0.6 33 yaş sadece 1 yumurtam gitti 5. Güne sizden kaç yumurta toplandı
Ne kadar fark var aradaAaaaa oyle mı oldu bende farklı labda yaptım yw
Yok canım 14üne ertelediler ameliyatıAnnen nasıl oldu canım ameliyatını oldu mu durumu nasıl
Cumartesi yine gidicem işte bakalımSen yakın zamanda yine yaptır emin ol bence
Allah var ikiz gebelikten korkuyordum risklerinden dolayı. Gönlümden tek geçiyordu. Ama yine de üzüldüm işte insanoğlu napcan hep daha fazlasını istiyorYok kuzumm korkma kimyasal bu kadar yüksek degerlerden düsmez bildigim kadariyla yani öyle okumustum. Allahtan ümit hic bir kesilmez ama sen her türlüsüne hazirla canim kendini, senin de dedigin gibi bi tane olsun bizim olsunyeter ki saglikli olsun
Tabi canım. Bir arkadaşla görüştüm şimdi kese gördüysen bir sey olmaz dedi.Yok o zaten tutunmus ikisi de tutunmus yani. Keseleri de görmüssünüz. Ama belki gelisim gösteremeyip yok olucak olabilir bitanesi sagliksiz bir embriyoysa
40 üzeri o kadar zor diyorlar ki. walla umut oldunuz. hayırlı olsun sizin bebişinizde :)Ben 41 yaşımdayım. 2 yumurtam oldu ikisinide döllendirdiler transfer ettiler. Biri tuttu çok şükür ü
Daha cıkmadı benımNe kadar fark var arada
merhaba mutlaka filme bakıp yorum yapar doktorMerhaba kizlar.
Hsg filmi cektirdim ilk defa. Raporda hersey yolunda gozukuyor fakat bilmedigimden soruyorum. Rapora goremi sadece yorumlaniyor, yoksa cekilen filme de bakiliyormu?? Yani filmde rahimde sekil bozuklugu falan olup olmadigi raporda yazarmi. Simdiden cvplariniz icin tesekkur ederim
Darısı sizin başınıza. Rabbim size de bağışlasın hayırlısıyla bir evlat40 üzeri o kadar zor diyorlar ki. walla umut oldunuz. hayırlı olsun sizin bebişinizde :)
Ben de fitilden hiç hoşlanmAhahaha evt tarzımız baya bi aynı)) çok takılan evhamlı biri değilim.ama araştırmayı öğrenmeyi seviyorum didiklerm yani sırf iğne yememek için neler yaparım bi bilsen
Evet ya bende de ne fizyolojik ne hormonel nede tüplerle alakalı sorun yok. Ama suni bir işlem mecbur fazla yumurta olsun diye iğne kullanıyoruzzaten dr ben darlayınca sordu düzenli regl görüyorsun demi die bende evt hocam duzenlı her ayda yumurtluom sorun yok dedimya benm tek sorun tüplerim biri yok biride bağlandı.benm hormonlarm vr ya basmayın bana hormon die bağırasm geldi
amin tüm hasretle bekleyenlerin olur inşallahDarısı sizin başınıza. Rabbim size de bağışlasın hayırlısıyla bir evlat
Yani yarina kadar tedirgin olucammerhaba mutlaka filme bakıp yorum yapar doktor
Ne güzelBen 41 yaşımdayım. 2 yumurtam oldu ikisinide döllendirdiler transfer ettiler. Biri tuttu çok şükür ü
Benim evet 1 oğlum var o kendiliğinden oldu sonra biz korunduk 2. Çocuğu istediğimizde olmadığını öğrendik 2 yıl tedavi gördük sadece amh düşük onun dışında herhangi bir sorun tespit edilemedi doktor en sonunda tüp bebek dedi 19 kasımda transfer ettirdim zaten 1 embrom olmuştu oda tuttu şükür pozitif sonucu gördüm inş devam oda gelirben ilk denememiz haziran ayında yaptırdım. 4 yumurta toplandı hepsi embriyo haline geldi. 3. güne 2 embriyo kalmıştı ikisinin transferi yapıldı ama sonuç negatif.
şimdi tekrar deniyoruz. iğnelere başladık. şimdi de mikroçip ve embriyo glue önerdi şansımızı yükseltelim diye ama yaptırmış kşmseyi bulamıyorum. ne etkisi oldu? sonuçta bunun için ekstra 5 bin tl ödeme yapmam gerekiyor. biraz yaşayanlardan fikir istedim ama yok sanırım.
sizin ilk denememe mi? ne zaman yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?