- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.341
Ay ii olmuş sorduğun ara ara ağrı giriyor ama kabızlığı dikkat ediyorum ben bi öğün çorba içiyorum kabız olmadım çok şükür ama gaz varKızlar doktora kasık ağrısını da sordum progesteron ilaçları özellikle de fitil bağırsak hareketlerini çok yavaşlattığı için kasıkta ağrı görülebilirmiş.
Hayır olsun canım gözün aydın hangi hastane de yaptırdınMerhabalarr , Konuya ortadan başladım ama kendi tecrubemi yazmak istedimuzun oldu biraz ..
25/11/20 transfer oldum . Toplam 11 yumurta toplandı, 9 tane döllendi , 7 tanesi 1.kalite, 5 tanesi 5.gun embryo . 2 transfer edildi , 3 tane donduruldu . Bugun transfer gunu sayarsak 9.gün, sabah idrar testi positif cıktı , hemen kan verdim ve sonuc 179yani 4 yıllık evliliğimde ilk defa positif gordum , inanamıyorum halen . Belirti olarak aslında bişey yaşamadım diyebilirim , ilaclara yuzunden oldugunu dusundugum halsizlik ve siskinlik oldu son adet tarihimden belli , arada kasik agrisi ve bir kere belinde batma hissettim . opu kadar gonapeptyl, menapur ve antibitic aldim 3 gun . transferden sorna progestan fitil , estrofrem ve duphasyon kullandim ve halen devam ediyorum . bugunde adet agrisi gibi hissediyordum ama megerse hamileliktenmis herkezin belirtisi farkli, bazilari belirti gormuyor bile . iki gun sorna tekrar kan vericem inshallah katlana katlana benimle kalir bebisim . Allah isteyen herkeze versin inshallah
Amh kaç acabaçok sevindim hayırlısı olsun. hangi yöntemi kullanmışlardı mikroçip mi? yapıştırma mı?
Hahaben şu anda hormonsuzum:) ben de aynı şeyi düşünüyorum çoçuğum bana öf anne ya derse ahhh ah ben ne acılar çektim seni doğurana kadar diye hayıflanarak yaşadıklarım gelecek aklıma. (bu arada hamile değilim )
Sen progestan iğne vuruldunmu kanaman başladığında, inşallah kötü birşey yoktur. Benim kahverengi kanamamda doktor vermişti. Akşam başladı ertesi günün akşamı bitti.İnşallah öyle bir şeydir bir kez yoğun geldi şu an azaldı leke leke oluyor devam ediyor ama yoğunluğu geçti ağrılar hafiften devam ediyor inşallah önemsiz bir şeydir biraz umut verdi dediğin ben de duymuştum böyle olanlar varmış inşallah benim de öyle olur
Gerçekten öyle en büyük zorluğu bşz çekiyoruzİnşallah.
Allah isteyen herkese versin. Tüm anne olmak isteyenlere. Hele tüp bebek anneleri. Valla yine iyi baş ediyoruz
Çok haklısın bende şimdi dinleniyorum inşallah dediğin gibi olur hepimiz güleriz5Evet canım hormonlar kendinden geçmiş zaten bu ay olazmış yaniBen de biraz dinlenmiş oldum iyi oldu aslında, tekrar o sürece girip aynı stresi yaşamaktan korkuyorum açıkçası, yine mi düşük yaparım telaşı sardı şimdiden, o yüzden tedavi uzadıkça istemsizce bir ohh çekiyorum umarım bu gerginlikleri tatlı bir tebessümle hatırlayacağımız günleri de görürüz
Ah ahaha ay evet evet o kıvırcık saçlı çok tatlı gerçekten kan verirken çok iyi dileklerde bulunmuştu ama sanki damarımı söktüAynen canım ta kendisi oluyor. Kilolu kısa boylu ve kıvırcık sacli. Çok tatlı kendisi ama acıtıyor
Ay gördün mü keseyiBende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.
Evet canım onu da kes sadece folik asit ve d vitamine devam ediyorumArkadaslar bir sorum olacak? Kan sulandirici igne kullanip negatif sonuctan sonra igneyi kesen var mi? Bana simdi bütün ilaclari kes dediler de o dahil mi acaba unuttum Ben sormayi
2 katından fazla artmış bak komşunun benim de 2000lerde çıkması gerekiyordu 1537 cıktıAlla alla benım komsum 3. Gun embrıyosu 8. Gun 39 10. Gun 100 12. Gun 400 14. Gun 1000 ile ikizlere gebe kaldı. Ama senın iki kat artmış sanırım artış onemli olan beta degerı degıl
Evet canım çift kese gördüm de değerin düşük çıkması moralimizi bozdu tabiAy gördün mü keseyihayırlısı olsun belki birden yükselir ikiz devam eder belli mi olur
cok tesekur ederimHayır olsun canım gözün aydın hangi hastane de yaptırdın
Hamilesin canım ilk artış çok güzel maşallahKizlar ya ben 17sinde transfer olmustum. 4.gun embriyosu. 8.gun kanda 36 10. 99 kusurlu bi sey gormustuk beta. Doktor 10 gun sonra gel dedi. Onumuzdeki pazartesi gidicem kese icin. Beta 99 ciktiktan tam 10 gun sonra yani kese gorur mu erken midir. Bide hic belirtim yok hala halsizlik uyku kabizlik ne bilim hicbisey yok. Sadece goguslerim sisti aci yok ama sis. Ama gunden gune de buyumuyo biraz buyudu hala ayni.
Tekrar beta yaptirsa miydim hamilemiyim hala
Hamilesin canım ilk artış çok güzel maşallahaslında tekrar kan verip yine artışa bakabilirsin
Dur bakalım artış olacak mı kucağına al da birini inşallah 2 olur ama olmazsa da biri çok güzel ilerliyor demektirEvet canım çift kese gördüm de değerin düşük çıkması moralimizi bozdu tabi
Bizzat ben kimyasal geçirdim ama hiç Bi fark yok belirtilerinde anlaşılmaz. Adet ağrısı gibi ağrı hissettim göğüş şişliği falan oldu ama kimyasala ilgili değil bence hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz çünkü ilaçlar aynıDoktor gerek yok diyimce bi daha gitmedim de ama smdide bi korkuyo geliyo aradakimyasalda falan insan anliyor mu bunu agri vs oluyor mu
Bende ikiz diyodum yuksek ya degerlerın ama demekki artısa bakılcak bunuda ogrenmiş olduk olsun canım bebeklerımız olsunda tek çift onemli degıl2 katından fazla artmış bak komşunun benim de 2000lerde çıkması gerekiyordu 1537 cıktı
0,15 di yaşım dolayısıyla anormal olmadığını söylüyor doktor. bu yaşta daha yüksek olmaz zaten diyorAmh kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?