Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar ya ben 17sinde transfer olmustum. 4.gun embriyosu. 8.gun kanda 36 10. 99 kusurlu bi sey gormustuk beta. Doktor 10 gun sonra gel dedi. Onumuzdeki pazartesi gidicem kese icin. Beta 99 ciktiktan tam 10 gun sonra yani kese gorur mu erken midir. Bide hic belirtim yok hala halsizlik uyku kabizlik ne bilim hicbisey yok. Sadece goguslerim sisti aci yok ama sis. Ama gunden gune de buyumuyo biraz buyudu hala ayni.
Tekrar beta yaptirsa miydim hamilemiyim hala

Kızlar doktora kasık ağrısını da sordum progesteron ilaçları özellikle de fitil bağırsak hareketlerini çok yavaşlattığı için kasıkta ağrı görülebilirmiş.
Ay ii olmuş sorduğun ara ara ağrı giriyor ama kabızlığı dikkat ediyorum ben bi öğün çorba içiyorum kabız olmadım çok şükür ama gaz var

Hayır olsun canım gözün aydın hangi hastane de yaptırdın

Haha canim insh en kisa zamanda olursun en azindan bahanem olur hormonlarimdandir diye dersin ben herseyi hormonlara vuruyorum bu aralar

Sen progestan iğne vuruldunmu kanaman başladığında, inşallah kötü birşey yoktur. Benim kahverengi kanamamda doktor vermişti. Akşam başladı ertesi günün akşamı bitti.

Çok haklısın bende şimdi dinleniyorum inşallah dediğin gibi olur hepimiz güleriz5

Bende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.
Ay gördün mü keseyi hayırlısı olsun belki birden yükselir ikiz devam eder belli mi olur

Alla alla benım komsum 3. Gun embrıyosu 8. Gun 39 10. Gun 100 12. Gun 400 14. Gun 1000 ile ikizlere gebe kaldı. Ama senın iki kat artmış sanırım artış onemli olan beta degerı degıl
2 katından fazla artmış bak komşunun benim de 2000lerde çıkması gerekiyordu 1537 cıktı

Hamilesin canım ilk artış çok güzel maşallah aslında tekrar kan verip yine artışa bakabilirsin

Doktor gerek yok diyimce bi daha gitmedim de ama smdide bi korkuyo geliyo arada kimyasalda falan insan anliyor mu bunu agri vs oluyor mu
Bizzat ben kimyasal geçirdim ama hiç Bi fark yok belirtilerinde anlaşılmaz. Adet ağrısı gibi ağrı hissettim göğüş şişliği falan oldu ama kimyasala ilgili değil bence hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz çünkü ilaçlar aynı sen bence içini ferah tut artışın çok güzel olmuş o yüzden güzel ilerliyor doktor ondan gerek duymamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…