• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.
Canım Gözünaydin insallahh ikiside sağlıkla devam eder. Kan değerin kaç çıktı peki

Normalde Fransa’da yaşıyorum tedavi için geldim Türkiye’ye transferden 2 hafta sonra gidersem sorun olmaz diye düşündüm ama bugün lekelenmem oldu işte napcam bilmiyorum
Canim bende yurtdisinda yasiyorum bilet sirketini bir ara durumlari abart erteleme gibi bi durumun varsa iyi olur bu halde zor olur senin icin..

Arkadaslar bir sorum olacak? Kan sulandirici igne kullanip negatif sonuctan sonra igneyi kesen var mi? Bana simdi bütün ilaclari kes dediler de o dahil mi acaba unuttum Ben sormayi 😒

Bende kullanıldı sonuç pozitif. Cift embriyo transferi yapılmıştı bugün 2 kese gördüm ama kan değerim ikiz gebeliğe göre az yükselmiş. Muhtemelen ikiz başlayıp tek devam edecek dedi doktorum.
Canim moralini bozma sakin Allah buyuktur tek veya iki Rabbim isterse 2ciside buyur bilemeyiz duani eksik etme canim❤️ Arkadasim tek embryo yla ikize hamile kaldi nasil oldu doktorlar bile anliyamadi.. Allahin mucizelerine inanmak lazim

Merhabalar arkadaşlar bende hep okuyanlardandım. her okuduğumda da dualar gönderiyorum. Bende 2,5 yıllık evliyim ve hiç gebelik elde edemedik. Sonunda erkek kaynaklı olarak tıp fakültesine rapor başvurumuzu yaptık. Bu ay içerisinde bizde tüp bebek için ilk adımı atmış olacağız inşallah. Umarım hepimizin gönlüne göre olur herşey.
Nerede hangi il acaba

Ikiz bir yandan istiyordum bir yandan korkuyordum bakalım cumartesi günü her sey çıkacak ortaya
Hayirlisi nasilsa öyle olacaktir canim. Hic üzülme ikiz gebelikler gercekten zor, belki de sonraki aylarda gelisemeyecekti anladin mi mutlaka bir hayir vardir. Sakin kafana takma..

Benim hala kanamam oluyor kese göründü salı günü dün gece yine yoğun bir kanama oldu Dr gittim hemen kese hala yerinde çok şükür gelişimimi izleyeceğiz bebek yerleşirken bu tür durumlar olabiliyormuş kişiden kişiye değişebilen bir durummuş tabi bi de bize sorsalar ufacık bir leke görünce neler geçiyor aklımdan ömrümden gidiyor resmen ama korkma benim iki haftadır nerdeyse devam ediyor ara ara kanamalarım 😔
Evet ya ne hale geldik kura kura kafada😣

Canim moralini bozma sakin Allah buyuktur tek veya iki Rabbim isterse 2ciside buyur bilemeyiz duani eksik etme canim❤️ Arkadasim tek embryo yla ikize hamile kaldi nasil oldu doktorlar bile anliyamadi.. Allahin mucizelerine inanmak lazim
Sağlıklı olsun da bire de raziyim yeter ki kucağıma alabileyim😊

Back