- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.241
Sen de benim gibi meraklısın. Doktora bazen sorular soruyorum ve biraz yüzünde şaşkınlık goruyorum. Maşallah bilinçli kısa ve öz soruyor der gibi bakıyorBen de sorucam. Bide şöyle bi durum var. Dondurulmuş transfer oluyoruz. Yani o ay yine yumurta üretiyoruz ve o çatlıyor. Çatlayınca yumurtanın çıktığı folikül, sarı cisime dönüşüp gebelik için yeterli olacak progesteronu üretiyor. Taze transferde durum böyle değil. Folikülün içini tamamen boşaltıyorlar yumurtayı çekmek için. Yani progesteron üretmiyor olabilir. Donmuş transferde niye progesteron alıyoruz bunu da sorucam.
Ben de artık biliyorum kimin acitip acitmadigini. Lotusta var bi tane o biraz acıtıyor. 2 gece üst üste o oluyor ben de metrolife gidiyorum o günlerdeAy sorma valla. Benim kızkardeşim yenidoğan hemşiresi onu getirmiştim yanıma yapıyordu ama sonra gitti mecburen. Bende Bi metrolife bi lotus oralarda gezindim iğneyemetrolifede zayıf kapalı Bi hemşire var onun eli hafif tavsiye ederim kan verince de lotus ta ver
Saol bebişim geçti gitti 2yıl önceydi unuttum bileBunun için çok üzüldüm
ah bebem ya dün bende sordum bu ilaçları okdrda dedim hassasiyetim vr sorun oluyr vs dedi göbekten olanı veririz.yani yrn kntrol vr gene her gittimde darlıcam dru.gerçekten tamamen prosedür.hangi kadında ne sorun vr tek tek bakamadıkları için genel bir tedavi uyguluyorlar.hak veriom tek tek takip zor.ama ben savaşımı vericemBen de sorucam. Bide şöyle bi durum var. Dondurulmuş transfer oluyoruz. Yani o ay yine yumurta üretiyoruz ve o çatlıyor. Çatlayınca yumurtanın çıktığı folikül, sarı cisime dönüşüp gebelik için yeterli olacak progesteronu üretiyor. Taze transferde durum böyle değil. Folikülün içini tamamen boşaltıyorlar yumurtayı çekmek için. Yani progesteron üretmiyor olabilir. Donmuş transferde niye progesteron alıyoruz bunu da sorucam.
Evet onu da yazdım bi yerlereBen de bunu düşündüm bir de taze ile dondurulmuş transfer arasında da fark olabilir
Ne güzel bak üstüne toprak atmışsın. Arabesk değilsin sen de benim gibiSaol bebişim geçti gitti 2yıl önceydi unuttum bilebiz çılgın anneler olcaz bizde normallik yok sınır tanımıyoruz aksilikte
Sorma içimde bir meraklı kofi var, üstesinden gelemiyorumSen de benim gibi meraklısın. Doktora bazen sorular soruyorum ve biraz yüzünde şaşkınlık goruyorum. Maşallah bilinçli kısa ve öz soruyor der gibi bakıyor
Ahahaha evt tarzımız baya bi aynıNe güzel bak üstüne toprak atmışsın. Arabesk değilsin sen de benim gibiaynen öyle valla napalim demek ki kaldırabiliyoruz
Bu ay yumurtladıysan hiç gerek yok. Bana da gerek yok. Ama belki başka bir sebebi vardir dicem, o da aklima gelmiyorah bebem ya dün bende sordum bu ilaçları okdrda dedim hassasiyetim vr sorun oluyr vs dedi göbekten olanı veririz.yani yrn kntrol vr gene her gittimde darlıcam dru.gerçekten tamamen prosedür.hangi kadında ne sorun vr tek tek bakamadıkları için genel bir tedavi uyguluyorlar.hak veriom tek tek takip zor.ama ben savaşımı vericem
İDış gebelik tüpte oluşursa öle karın ağrısı vs değil bildiğin bağırtıyor ağrıdan dayanılmaz ağrılar onlar o noktada zaten acillik oluyorsun.yani bıçak gibi ağrıları oluyor.
3 kez kan verdim . 10. Günde 295 çıktıCanım senin kan degerlerin nasildi? Kaç kez ve hangi günlerinde verdin kan testlerini?
Ya canim ni diyeceğimi inan bilmiyorum insllah Rabbim en kisa zamanda yuzunu güldürsünKizlar Ben kan verdim bekledigim gibi aynen sonuc negatif. Üzülmüyorum vardir rabbimin bir bildigi vardir bir zamani.. allah sizlere saglikla gebe kalmayi ve kucaginiza alabilmeyi nasip etsinsizi takipte olacagim her birinizi öperim
Değerlerimi bilmiyorum doktor ani bi yükselme oldu dedi 2 günde 4 de katladı bi anda anlam veremedim şimdi de yoğun kahverengi akıntım var akıntı gibi degil kanama gibi ama çok yoğunSagol canim sanadasende insh kafana takma bence seninkilerde iyi gibi korkulacak birsey yok bence canim degerlerin iyi
zaten dr ben darlayınca sordu düzenli regl görüyorsun demi die bende evt hocam duzenlı her ayda yumurtluom sorun yok dedimBu ay yumurtladıysan hiç gerek yok. Bana da gerek yok. Ama belki başka bir sebebi vardir dicem, o da aklima gelmiyor
Ben de bekliyorum canım, düşükten sonraki 2. Adetimdi bu, sanırım 3. Ye yaparlar. Doktor muayeneden sonra karar verecekmiş, kist var mı yok mu bakacak, ben kiste biraz meyilliyim, 2 aya bir çıkar mutlaka yumurtalık kisti, o yüzden korkuyorum süreç uzayacak diye, hayırlısı olsun hakkımızda, bebeğimiz gelsin de bekleriz sıkıntı değilBende ikinci transfer hazırlıktayım. Adetim 4. Günü bugün ama henüz net bişey denmedi 2. Adet daha iyi olur dediler
Benım bıldiğin rahım dinleniyo başka bi fark yok. Rahımın alıcılığı artıyomuş ilaçlardan cok yoruluyomuş rahımBen de bunu düşündüm bir de taze ile dondurulmuş transfer arasında da fark olabilir
Kimler pozitif kimle çift kimler tek karıştırıyom ben deAaah ozaman ya yanlis gordum yada da tabelada tek embryo yaziyor cok sevindim yaaa
Ya ben lotus ta kana gitmiştim biraz kilolu kıvırcık saçlı tatlı Bi kız vardı ama kolumu öyle acıttıki sorma dediğin kız o olabilirBen de artık biliyorum kimin acitip acitmadigini. Lotusta var bi tane o biraz acıtıyor. 2 gece üst üste o oluyor ben de metrolife gidiyorum o günlerde
doktorun ne dedi? çift embriyo muydu acaba, belki biri düşüyordur, diğeri duruyordur. inşallah düzene girer ve kanaman dururİ
3 kez kan verdim . 10. Günde 295 çıktı
12. Günde 1142 çıktı 13. Günde 1577 çıktı.
Şu an 16. Gündeyim yoğun kahve akıntım var kanama gibi aynı ama kahverengi. Çok korkuyorum
Aman bana da fitil ve iğne kanamaya neden olabilir dedi HemşireAz once hemşirem yazdı canım kesenın yerleşme kanamasıymış bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?